- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz Dicker #106331 üzenetére
na de én 198 magas vagyok, kinyújtani nem is tudom a lábam a gépen ami mondjuk számomra jó mert nem tudom kiakasztani a térd izületet és nem k*rom el vele mint a sok csaj aki minden kinyomáskor kifeszíti a lábát...
leengedni persze hogy nem tudom annyira csak a két tartó közé max mivel akkor már lefejelném a térdem
140kilóval szerintem elég príma, és lábnap utáni 2. napon menni nem tudok olyan finom.
guggolok mellette rúddal de ott még csak 70kilóval megy igaz jövőhéten már meg akarom nézni 80 mit ad
meg van hack guggoló is ott mivel batár nehéz maga a keret (kb. 30kiló azt mondták) csak 2x20kilót raktam rá és úgy is kellemesmellé ülő vádli gépen 70kiló plusz a saját 115kilómból is megy rá valamennyi
hason fekvő combhajlító gépen 35-40kilóval toltam
lábnyújtón meg 80kilóval de azt 90-re akarom emelni jövőhéten biztos ami biztos
így 3hónap után amiből inkább 2hónap 2hét komolyabb edzés egész jól haladok és párom is
nálam a mell ami nagyon fika, akárhogy akarom 50kiló fölé nem tudok menni még fekve nyomásban
és inkább csinálok 4x10-et 40kilóvalbicepsz és váll is nagyon megy illetve a hát is szépen fejlődik
széles húzódszkodásnál 108kilós ellensúllyal kezdtem még januárban most meg már csak 58kiló kell úgyhogy szépen megy az[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest