Hirdetés

Aktív témák

  • Boxer001

    veterán

    válasz Jim-Y #23109 üzenetére

    De mit...foci amit szeretek, az viszont még ezt a kis xart is legyalulja rólam, ami van...küzdősportok is érdekelnének, de anno volt egy nyaksérülésem, aztán bármikor visszajöhet a fájdalmam (mostanában párszor találkoztam vele), elég egy rossz mozdulat, így nem kockáztatok.

    Az ok, hogy egyek másképp, de nekem eleve az edzések motiváltságával van a baj...persze tudom, úgy érted, hogy majd jön a motiváció, ha...szóval értelek. Szerk.: nem 2-3 hónapja edzem folyamatosan, van az már 5 is. :D
    spammer
    Most vettem bérletet, ezt a hónapot már lenyomom...
    Múlt hónapban baxtam be, na bumm. :D
    Tamoo
    Nem látom, hogy sírnának. :D
    Geribárló
    Nem teszek. ;]
    Wood
    Nekem az se segít. :D
    DeckardCain
    Én tudnék pénzt pumpálni kajába, se gyerekem, se barátnőm/feleségem, csak akkor más jellegű elképzeléseimet dobhatnám a kukába...nyilván ha jól keresnék, akkor zabára is eleged tudnék költeni, meg másra is, de nem, így zaba kilőve olyan szinten, amilyen szinten nekem kellene. Megpróbálom megkeresni azt a határt, ameddig elmehetek, és azt a legjobb módon megvalósítani, minél jobb minőségben. Igazából nem jön semmi eredmény, így motiváció sincs, egyedül csak az, hogy ennél mélyebbre már nem kéne süllyedni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák