OnePlus Pad 2 helyett OnePlus Pad Pro

Állítólag a OnePlus idei táblagépe nem a második generáció lesz, hanem az első modell Pro változata.

Június elején írtunk róla, hogy felsőkategóriásnak számító hardverrel várható a OnePlus következő táblagépe, hiszen már megy az éles tesztelés. Most más források arról írnak, hogy az akár 16 GB LPDDR5x memóriával és 512 GB UFS 4.0-s tárhellyel felszerelt tablet a OnePlus Pad 2 név helyett OnePlus Pad Pro lesz a globális piacon, a Kínában megszerzett engedélyek alapján a helyi piac pedig Oppo Pad valamiként szerezheti majd be.

Hirdetés

A tablet 12,1 hüvelykes kijelzőt kap állítólag, de OLED helyett LCD panellel dolgozik a OnePlus. A sematikus ábrák alapján a formavilág marad a 2023-as OnePlus Padban megismert, vagyis alapvetően fekvő tájolásban történő használatra szánt kialakítás a széleken kellemes ívekkel a könnyebb fogásért, a hátlapi kamerát pedig a hosszanti ív mentén elhelyezve egy körben. Állítólag egy darab 13 megapixeles kamera lesz a Pad Pro hátán, a kijelző felé pedig egy 8 megapixeles kamera figyel majd.

Sematikus ábrák és kínai engedélyek egy új, egyelőre be nem mutatott OnePlus táblagéphezSematikus ábrák és kínai engedélyek egy új, egyelőre be nem mutatott OnePlus táblagéphez Sematikus ábrák és kínai engedélyek egy új, egyelőre be nem mutatott OnePlus táblagéphez (forrás: Notebook Check) [+]

A beépített akkumulátor 9510 mAh-s, töltése 67 wattos maximumon áll meg vezetékkel. Ezeket az adatokat a kínai engedélyek is megerősítették. Várhatóan külön megvásárolható extra lesz a billentyűzettel és érintőpaddal ellátott tok, valamint az érintőceruza is, ezekről is a sematikus ábra mutat valamennyit. A ceruza kapcsán érdekes, hogy lineáris rezgőmotorral lesz ellátva a pletykák szerint, vagyis képes lesz visszajelzéseket adni. Emellett a korábbi információadagban még nem szerepelt az sem, hogy a OnePlus Pad Pro már Wi-Fi 7-es modemmel lesz felszerelve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés