Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz macikos #15199 üzenetére
Mondom, hogy mindent sajnálok bazzeg, sokszor még a rovarokat is, bejön valami, inkább kiengedem, pedig gyerekként ezerrel égettem nagyítóval a sáska szemét, csak úgy füstölt, de büdös vol.
Nagy gondban leszek, ha ilyesmiket is kell majd csinálnom egyszer... (Nem a nagyítós égetést, azt majd a fiam, ha lesz. )Azért ment el? Ha már eddig osztotta az észt, akkor nem mindegy...meg legalább ő utána olvasott, én nem tudnám ezt csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Múltkor rendesen szar volt a lelkemnek, amikor véletlenül reccsent a lábam alatt a csigaház (bocs, ha rokon volt ), de pár nappal később párom véletlenül 2-t taposott szét hazafelé, akkor megnyugodtam. Az a mészáros gyerekkor hol van már, amikor apró darabokra vágdostam a gilisztát.
Mondjuk a szúnyogok, legyek...na azokat gyilkolom, legyeket szadizva...[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz Boxer001 #15201 üzenetére
Na ha már rovar.
Amikor mentem edzeni, egyik nap egy nagy fekete bogár próbált felmászni az aluljáró lépcsője melletti 2 méteres falon keresztül a fűbe. Szegényke próbálkozott, de nem ment neki. Több mint egy héten keresztül minden nap amikor arra mentem, szegényke ugyanott téblábolt, de mindig leesett, egyszerűen nem tudott felmászni, de hogy is tudott volna... Már attól féltem, hogy éhen hal szegény vagy eltapossák Aztán egyik nap amikor mentem haza az egyetemről, megfogtam szegényt és kitettem a fűre
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
A napokban akartam futni; nem tudtam. A futópálya félig víz alatt van, ráadásul az egész bűzlik az oszló hús szagától: a víz alatt négyzetméterenként vagy 7-8 földigiliszta, ahol a víz csak pár centi, elég jól látni. Ha már nem volt kedvem így futni, kiszedtem a "partközelben" lévő giliszták közül néhány még élőt; durva látvány, ahogy a giliszták fele még mozog a víz alatt.
-
Quan-Chi
őstag
én a rizsbe szoktam lővetni egy kis borsót vagy kukoricát ... na de hús helyett főételnek karfiol meg ilyenek na ne már
állattenyésztésből tanultam hogy a császárszalonna úgy készül hogy 1 hónapig kukoricát kap a disznó egy hónapig borsót ( kukorica = zsír , borsó = hús ) szóval a borsó egy elég jó táplálék , de én maradnék a klasszikusoknál ( csirke-pulyka-hal-marha-disznó )
a nyulakról én is néznék képet
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
-
kovsol
titán
már megint túlzásba vittem a vádlizást, lehet legközelebb nem görcsölésig nyomom a sorozatokat ma egész nap lábujjhegyen bicegtem, mert teli talppal nem bírtam lépni
mai hátazás miatt olyan jól be van még durranva a hátam, kár hogy holnapra ez elmúlikMay the Force be with you!
-
dragonfx
veterán
köszke a bíztatást.tulajdonképpen én magammal elégedett vagyok.csaka bico.
ma is vad volt a mell hát érzem is.
aza gonf 4.5 éve edzek és mint írtam már.ebből 3 éve gyakorlatilag dekkol a súlyom.84-87 közt vok.most edzés után 88 de ugye jön a kakaóscsiga ilyenek és máris kevesebb leszek reggelre. .
tény fejlődtem formásodtam, szálkásodtam, has, hát, mell tök jó.az ha nem is nő de formálódótt a 3 év alatt de a kar szinte semmit."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
$R64
tag
válasz macikos #15199 üzenetére
Ő szólt le engem, én úgy emlékszem, elég alpári stílusban, de végülis tökmind1.
Egy ilyen forumnak az lenne a lényege ha kérdeznek akkor nem lefikázni, kinevetni kellene a másikat hanem talán segíteni neki valamilyen formában, nem pedig szétoffolni piciny agyacskáját az éppen aktuális személynek (sztem ebben egyet érthetünk).
Vitatkozni meg lehet megfelelő hangnemben...A növényi eredetű proteinek meg nem olyan mértékben és formában hasznosulnak mint az állati eredetűek. Általában azoknak ajánlott (nagyobb mennyiségben) akiknek a szervezete nehezebben emészti az állati eredetű proteint - nekik lett kitalálva a soya protein, de hát ez jóval drágább mint a "sima".
A borsóban meg van 7g fehérje, 14g sz.h. (100g-ban) nem éppen lehetne nevezni minőségi táplálék forrásnak[link] - elvileg ez 900 huf (nyilván van olcsóbb is), én akkor is inkább maradok a csirkénél. A sárga boros és a lencse viszont k**va jó, ahogy itt már írtátok is, persze csak és kizárólag köretként[ Szerkesztve ]
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Magasságomhoz képest kissé túl soványka vagyok, testtömeg index szerint alultáplált vagy mifene. Engem annyira nem, mintsem a környezetemet zavarja kissé a dolog.. Mit, mikor, hányszor és hogy egyek hogy felszedjek pár kilót? Csodára nem számítok csak pár kg-ra.
-
macikos
addikt
válasz Cicero #15222 üzenetére
Szia!
Na ide figyelj!
1. Igyál sok vizet! Nem tudom most mennyit iszol, de biztos keveset. Napi minimum 3-4 litert igyál meg!
2. Igyál sok tejet!
3. Egyél mindent, ami csak beléd fér! Ne csokit meg cukorkát, hanem rendes kajákat, de abból k*rva sokat. Vegyél a boltban puffasztott rizst és azt rágcsáld étkezések között.
4. Egyél és igyál lefekvés előtt!
5. Gyere vissza 2 hét múlva és számolj be az eredményről -
nepszter1
addikt
Üdv, egyszerűen nem tudok bicepszezni rúdal se franciával se simával , az alkaromba nyílal a fájdalom úgy hogy marad az egykezesek . Valaki tudja mitől lehet ez ?
-
PókerFész^^
tag
-
nepszter1
addikt
válasz PókerFész^^ #15228 üzenetére
De szerintem be van gyulladva valami ott
-
peetmaster
senior tag
válasz nepszter1 #15226 üzenetére
Hali!
Valószínű, hogy begyulladt egy izület az alkarodban, pihentetni kellene. De miért nem használsz csuklószorítót? Csodákat tud művelni.
Ja, egyébként új vagyok ott a topic-ban, csak tegnap vettem észre, hogy van ilyen fórum is. Magamról annyit, hogy életmóddá vált számomra a testépítés, lassan 5 éve edzem (3 éve komolyabban). 2008-ban elvégeztem egy testépítő-edző tanfolyamot is. Szóval ha valakinek van valami problémája, megpróbálok legjobb tudásom szerint válaszolni. Edzésterv, táplálkozás téma legfőképp. Ha lehet, anatómiát hanyagoljuk, mert azt nem szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz peetmaster #15230 üzenetére
na végre egy olyan okostojás akinek papírja is van róla
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
PókerFész^^
tag
válasz peetmaster #15230 üzenetére
de ha pihentette utána hasznos lehet a alkarerősítés szted?
papírosáj láv szifon
-
peetmaster
senior tag
válasz PókerFész^^ #15233 üzenetére
Természetesen semmi hátránya nem fog belőle válni. Sokaknak még az szokott lenni a probléma, hogy nem elég erős a szorításuk (pl. húzódzkodásnál vagy döntött törzsű evezésnél). Ilyenkor ajánlatos egy gurtni (heveder), ami segíti hogy biztonságosabban tudd fogni a rudat és hogy ne csússzon ki a kezedből a rúd.
Woodslave: ezt most bóknak vettem
-
Woodslave
félisten
egy ideig beraktam, a mellre vétel-állig hőzás vállszélességű fogással szuperszettet az edzésemben, na nekem ez adott a könyököm felöl induló innak, izomnak akárminek. Bicepszezésnél nem érzem, csak ha kalapács fogással akarnék emelni valamit vagy ha nyomkodom a könyökömnél (tudom ne nyomkodjam)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Snoop-y
veterán
válasz peetmaster #15234 üzenetére
Hála a jó istennek ahhoz képest, hogy ilyen vékony patesz vagyok a szorításom olyan mint a satu.
Igaz én powerballozok is régóta de előtte sem nagyon emlékszem, hogy lett volna problémám.
Amúgy a plusz súllyal végzett húzódzkodást elég jól érzem. Még most is bizsereg a hátam Szóval ezentúl tuti úgy nyomom majd.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
penene
őstag
válasz Snoop-y #15237 üzenetére
Gratu. 5 kiló elég volt? Mennyiket húztál úgy?
Nekem speciel a húzódzkodástól erősödött meg a fogásom... az "elején" 3. sorozat után már alig bírtam fogni, utána meg az egész hátedzésemnek lőttek. NA AKKOR vettem gurtnit és ahol már kellett, mert nem bírtam, ott alkalmaztam, egyre kevesebbet.
Most meg már szinte egyáltalán nem hátráltat az alkar. Talán az utolsó sorozatoknál krepál be, és akkor néha gurtnizom. MEg persze gurtnival jobban megy a totál hátra koncentrálás (nekem).Mondjuk ha akasztanék még súlyokat, valszeg már bekrepálna (50 kilós lehúzást még bírok csigán), de ez a hátizmomnak is még sok, így nem para.
Viszont állva bicepsznél szoktam érezni a csuklóm, meg érzem, hogy az alkar gázos, olyankor (bár elvileg nem kéne) ráfeszítek alkarral is, "behúzva" a súlyt, így legalább nem fáj úgy, mint amikor csak úgy mereven egyenesen tartom.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Snoop-y #15237 üzenetére
ja az ugy nagyon durva.én a tolodzkodást csináltma régen ugy hát bexarás..egyeske meg a könnyítős gépen nyomják -20-30 kg.malk.a mazsolák.
A hát az kész nekem is tegnapi edzéstől.
evezés azon a beülős gépen angyon ütős csak meg kell tanulni jol csinálni.amugy én nem akarok nagyon angy lenni, tegnap is volt lenn 2 forma, hát nem tom, gusztustalanok voltak, szerintme a nők félnek tölük.
max +5kg.illetve ez a 88-92 kategóriába bekerülés a cél.de az mind izom legyen.szálkásodásra jobban hajlik a szervezetem.penene>>most ugrik be miota alkarozok keményen azota sosem fáj a csuklom bicepszezésnél.na akkor ezek szerint ez hiányzott ahogy 0:52nél mondja........
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
peetmaster
senior tag
válasz penene #15242 üzenetére
Nálam guggolásnál van úgy, hogy minél jobban szorítom a rudat, annál nagyobb erőt tudok beleadni a guggolásba.
Csukló- és alkarfájós kollégáknak azt tanácsolnám, hogy potom 1500-2000Ft-ért tépőzáras csuklószorítót kell venni, és nem lesz probléma. Aki pedig nem használ hátazáshoz gurtnit, az vagy babasúlyokkal edz, vagy brutál erős alkarja van.
-
dragonfx
veterán
válasz penene #15242 üzenetére
hát ez nem vicc.fekveneyomásnál.sokkal könnyebben "kiment" a csuklom és fájt is, mst mégha ki is megy kicsit el is mulik azonnal.tény én amiota edzek és ha csuklokörzök ropog a csukom.
nem kedv kérdése kell ezt is rendesen mint egy hátat mellett...stb rájöttem.
a szoritás fekvenyomásnál si számít, mert kimerevíted a "trapézt" ha értitek mire gondolok.
nekem a csukloszoritós kesztyű nem ért smemit.max jol alágyulladta kezem.én csak kesztyűt hazsnálók semmi mást.65-70nekkel huzogatok mell elé és nyak mögé.evezés az tegnap 60nal toltam de hát azt hittem berosálok.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Snoop-y
veterán
válasz penene #15239 üzenetére
6x8-at húztam. Aztán még egy utolsó sorozatot súly nélkül. Ekkorra már kurva fáradt voltam és alig bírtam megcsinálni a 12 ismétlést. Szóval ez így durva lesz. Ha elérem a +5-el a 12-t akkor megint emelek majd
Ma megint haskerekezek. Próbálok 15-t csinálni állóból ( annyira durva izomlázom van tőle még mindig, hogy nevetni sincs kedvem mert meghalok a fájdalomtól )New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
macikos
addikt
válasz peetmaster #15243 üzenetére
Én nem tudom guggolásnál szorítani a rudat, mert én csak nyújtott karral tudok guggolni
Gurtni nem csak az alkar miatt kell, hanem a jobb hát érzet miatt is. Illetve baszottnagysúlyos evezéseknél ajánlott még, hogy az inszallag ne szakadjon el. Volt tornatanáromnak állighúzásnál szakadt el az ujjánál az ínszalag és felcsúszott vissza vagy 25 centit Csak úgy tudták neki visszahúzni/varrni, hogy azóta mindig be van hajlítva az az ujja
-
penene
őstag
válasz peetmaster #15243 üzenetére
Én azért nem vettem eddig csak csuklószorítót, mert egyik elvem az, hogy amit az izület nem bír, azt már inkább nem is teszem meg. Sokat szívtam izülettel, ezért döntöttem így.
ill. amíg nem bírja, addig nem megyek arra a súlyra, hanem megerősítem az izületet, ínakat is, nem csak az izmot.
A gurtni talán kicsit kivétel, mert ott nem az izületen múlik, és nem feltétlenül kell a hátizommal arányosan alkarnak is lennie, úgyhogy ez számomra határeset, de törekszem az egyensúlyra.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest