Aktív témák
-
harry
veterán
válasz peetmaster #17002 üzenetére
Ja, szerintem a jegyét is fizetnénk
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
cerkarobi
csendes tag
Senkit nem akarok riogatni, de nagyon úgy néz ki, hogy a protein alapanyag gyártók (nyugati) a következő napokban/hetekben nem kis árnövekedést léptetnek életbe. Vagy már van aki meg is tette. Aki tudja, és van felesleges tartalék manija, cselekedjen.
Bár ne legyen igazam
-
Snoop-y
veterán
válasz kovsol #16998 üzenetére
Ahhoz képest, hogy mennyire tudományosan és precízen nyomja szerintem már minimum világbajnok formája kellene, hogy legyen
Le a kalappal előtte ahogy most kinéz mert arányos meg minden van tömege is.
De ehhez az eredményhez szerintem nem kell egy egész patikát magába önteni. Elég lenne hozzá szerintem az a töménytelen mennyiségű pateszkaja amit felsorolt.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Fred23
nagyúr
Lee Labrada Nagyon klassz forma.
Cipeltem ma konyvespolcokat tapetazas okan. Nem vettem ki a konyveket, szuper edzes volt. ( Angol bill. )
-
P00By
nagyúr
Most gyors voltam!
-
Snoop-y
veterán
válasz kovsol #17010 üzenetére
Ez sem rossz
Arnoldnak van egy 17 évesen készült képe. Neten eddig még nem találtam meg de a könyvében benne van. Na az nagyon durva
Meg a kedvenc képem ( tudom a többi képén szarul néz ki ) Frank Zane-ről van.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Jóvan na. Örülök, hogy találtam egy olyan testépítőt aki valamilyen szinten ideál tud lenni.
Itt vajon hány kiló lehet? Valami hasonlót képzelek el csak mondjuk max 80 kilósan
Vagy ne álmodozzak ilyenekről?[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Quan-Chi
őstag
kovsol már mondtam hogy kb 5-6 évvel ezelőtt 60 kilósan kezdtem el edzeni 187 centisen,bő 3 év alatt fel mentem 100ig ott megállt a tudomány , és azóta is addig tudok felhízni de egyre jobb a formám meg az erőszintem.
Boxer001 hogy megéri-e ? egyértelműen NEM , csak natúr vonalon akarok maradni (kivétel ez alól a klen ) egy jól megtervezett szteroid kúrával ennél különbben lehet kinézni !
God Vazzeg valószínű előrébb járnál mert koxmatyi vagy
peetmaster verseny ? 2 évvel ezelőtt fent voltam pesten a szuperbody-n, klasszikus testépítő kategóriát szerintem simán vittem volna ... de nem vágyok erre a versenyzősdire még ráízelednék és akkor még jobban mániámmá válna és akkor a dopping is menne 1000el
az ab aj hogy dopping nélkül nagyon nehéz igazán látványos eredményt elérni ! de leszarom amíg tehetem csinálom , és erősen motivál hogy sok koxos baromnál jobban nézek ki és még most így diéta alatt is erősebb vagyokegyik haverom 6 hete metabolint szed 3x10mg / nap mennyiségben szerdán melleztünk együtt ő 35 kilóval küldött 6ot és már feszített a tükör előtt hogy mekkora Jani , meg mi erő van benne, még szép csendben a diéta 10. hetében nyomattam egy 3x8at 40be
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
peetmaster
senior tag
válasz Quan-Chi #17018 üzenetére
Pedig jót tenne az ember egójának, ha egy jó helyezést elérne naturálban egy versenyen. Plussz rengeteg motivációt is adna (de gondolom Nálad motivációban nincs hiány ). Erre felénk sajnos a koxosok nem gyengék, úgyhogy naturálban nem nagyon lehet labdába rúgni.
Na jólvan, bedobok az arcba 3 kapszula Testopump-ot, aztán lassan haladok mellezni.
-
God Vazzeg
veterán
válasz peetmaster #17022 üzenetére
Felénk se gyengék a koxosok, csak én, de ugyebár én lifetime naturál vagyok
-
Quan-Chi
őstag
válasz Markgx10 #17021 üzenetére
a koxos barmot nem rád/rátok írtam hanem úgy ámblokk biztos te is ismersz olyan arcokat a teremből akikről tudod h doppingolnak de eredmény nagyon lájtos ( pont mint haverom, szedi azt a szart de semmi extra )
a klenbuterol nem szteroid, de doppinglistás készítmény de a neocitrán és a redbull is az éppen ezért a klen nem összehasonlítható egy decával vagy sustávalpeetmaster itt is vannak hatalmas vadállat rohadt erős koxos formák akik még jól is néznek ki ... nyugi nem az ilyenekkel van baj ! de ahova most járok konditerembe mindenki doppingol de komolyan mondom mindenki ! és csak pár elvetemült arcot tudnék említeni akik jobb formában/erőben vannak mint én !
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz peetmaster #17022 üzenetére
jah talán visszább venne az egójából, mert ilyet kijelenteni, hogy "simán vittem volna" ott már nem kell az egót ápolni
én is megyek mellezni, de én pozitív padon 37.5 el tudok csak szóval én nem fogok veszíteni sehol, max egy zsák krumpli mellett
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Jojo5
őstag
Dym eper-vanillia-csoki kombót próbálta már valaki ? Illetve myofusionból mely ízek ihatóak ?
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Quan-Chi
őstag
válasz kovsol #17029 üzenetére
azért milyen érdekes hogy a sportolók 80% asztmás és így legálisan szedhetik a kelnbuterolt mert orvosi papírja van róla hogy neki azt szednie kell
LOTR ha láttad volna milyen alakok indultak a klasszikus kategóriában ... eskü az utcáról behívtam volna vagy 3-4 idiótát azok is különben néztek volna ki nyilván egy jó erős mezőnyben nem sok esélyem lenne, mivel aki natúr az is doppingolt csak úgy hogy versenyre már ne legyen kimutatható
ezt az 1 képet találtam arról a kategóriáról összesen voltak vagy 4 en ... és 1ik se volt szebb a másiknál szerintem itt a topikban sokan offszezonban is jobb formában vannak
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
kovsol
titán
válasz Márk01 #17034 üzenetére
persze mennek Mr.O döntőre Baby kategóriában mint Chuck Norris kiskorában
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
törölt tag
etkezes-helyettesitoknek (MRP) van ertelme? es hogy a legjobb hasznalni, ha fogyni szeretnek? lett otthon egy doboz de nem szeretnem elpazarolni.
-
Quan-Chi
őstag
válasz #25954560 #17042 üzenetére
az MRP nem sokban különbözik egy tömegnövelőtől, max a tápanyagok felszívódása van 1 kicsit elnyújtva szóval fogyás mellé semmi képp nem jó választás, én a világon mindent beszedek de MRP-re még 1x se adtam pénzt , nem látom értelmét... étkezést nem lehet helyettesíteni semmivel ! a kaja az kaja ! máskülönben egy tápkieget akkor pazarolsz el ha keveset szedsz belőle vagy megpróbálsz spórolni ! mert bár sokáig bejár de cserébe nem használ semmit
ezen kívül hallgassatok egy kis igényes muzsikát : 1 , 2
Running Wild 4ever i..i
[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
válasz Quan-Chi #17038 üzenetére
Melyik képeden nézel ki ennél jobban, lediétázva?
Csak hogy tényleg lássuk a különbséget.Ελευθερια η θανατος
-
Markgx10
őstag
válasz Márk01 #17028 üzenetére
Ugyanmár, a fiamnak (aki régebben ír ide, az tudja) rosszindulatú májdaganata volt és a sok műtét meg kemoterápia után szteroidokat is kapott, hogy megerősödjön. 2 évesen. Mert beteg volt. Ugyanaz a kategória. (Ennek már több, mint 6 éve, hál' Istennek semmi baja, már azt sem tudjuk mi volt egyszer )
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Quan-Chi #17018 üzenetére
"2 évvel ezelőtt fent voltam pesten a szuperbody-n, klasszikus testépítő kategóriát szerintem simán vittem volna "
már megbocsáss de szerintem te kurvára nem vagy tisztában a dolgokkal
nem veszed figyelembe hogy a színpadon messzebből vagy szar(nem profi képeken) lófasz se látszik a kisebb emberekből holott ha melléállnál akkor kiderülne hogy kurva messze vagy még a leggyengébb kategóriától is. mondjuk ha ezt nem hiszed akkor nyugodtan nézd meg mondjuk Janesz képeit a színpadon és az otthoni tükör előtt fényképezkedős verziókat..
de elárulom hogy Árpinál is ugyanígy volt. mikor nézőként felugrott a Bajnokokéjszakája versenyre emlékszem valaki itt jól lefikázta hogy webkamerán milyen szarul nézett ki, sőt még ott a helyszínen se volt penge formában, de itt nálam mikor levette a pólóját meg lehidaltam, mert űberelte a 2004es top formáját.. igaz hogy ez pár héttel később volt.. szal még bőven van mit tanulnod.. nagyon nem tudod hol a helyedmindjárt nyomok fel pár képet is.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
macikos
addikt
Hagyjátok már! Neki legalább van önbizalma, s ahogy nézem az utóbbi időben a topikból csak neki van. Ez testépítés. Harc magaddal és a többi kannal. Ha az van előtted, hogy nem te vagy az ász, a legjobb, stb. akkor nem is fogsz semmit elérni. Vagy szerintetek akik a színbadon állnak nem ezt gondolják magukról? De!
Ez testépítés és csak rólad szól. Ha fejben nem vagy ott és nem hiszed el magadról, hogy jó vagy, akkor soha sem leszel jó!
Nézd meg az aláírásomat: Visualize! Tehát vizualizálni kell fejben, hogy sikerülni fog és akkor eléred a célod.A másik lehetőség, hogy legyünk olyanok, mint Boxer, hangoztassuk, hogy milyen szarok vagyunk, nem fejlődünk és... szóval, legyünk olyanok, mint Boxer?
Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Android játékok topikja
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest