- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz Frequence #15425 üzenetére
A diák 4400Ft, a felnőtt ~ 6000 Ft körül van. És korlátlan, tehát annyiszor mész le, ahányszor akarsz.
Azért az ingyen az elég jó ár De ha tényleg messze van, akkor megéri átjönni, én még 5 percet se buszoznék, ha lenne valami, ami még közelebb van.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Quan-Chi
őstag
válasz Osynho #15450 üzenetére
igazából elég keményen szoktam csinálni a diétát is meg a tömegelést is ! ez az egész sport nem az egészségről szól sajnos ! bár nem teljesen egyenletes de sok idő alatt megy le ennyi súly, 9+1hét a diéta előtte meg 5-6 hét CH és zsír csökkentés lemegy akármennyi izom + zsír de ebből engem csak a zsír érdekel meg az hogy ezidő alatt annyira elszokott a szervezetem a zsírtól meg a CH-tól hogy nagyon fog neki örülni ha majd kap
az anyagcserém viszont még egy jódarab elég gyors lesz és a bringa+futás egy részét megtartom , szóval 2 hét múlva duplázom a CH-t aztán még egy hétre rá is duplázom és azután is nagyon jó lesz gusztustalanul magas CH / fehérje / zsír tartalmú tiszta étrendet szoktam tartani és kell kb 1 év mire megint visszaszedem ezt a most leadott X kilót[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Quan-Chi
őstag
válasz Márk01 #15453 üzenetére
elvileg úgy kéne hogy 2nap szeded és 1 nap off , de nekem ez tavaly nagyon nem jött be! szóval olyan 0.12ug-ig megyek fel , most annyiban nem volt szerencsés hogy 0.04-es volt, ezek közül nagyon sok hamisítvány ettől se kaptam annyira mint anno a német Spiropenttől az volt az igazi szóval a lényeg a lényeg :
első héten 1 szem, másodikon 2, aztán a 3. héttől 3asával küldöm egészen a 7. hétig aztán 8.on 2 szem, 9.en 1 és végekajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
CarajoEsp
senior tag
hol van má a kép?
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
peetmaster
senior tag
Igen, én is ezt mondtam. A diétánál is fogy az ember, de (ha mindent jól csinál), akkor csak testzsírból. Hát akkor ezek szerint én is a "barmok" közé tartozom, mert tavaly úgy diétáztam, hogy csak futópad, de persze alacsonyabb fokozaton, és 8-10km/h-s séta volt helyette. Minden nap 45 perc intenzív séta és csak úgy ment lefelé a zsír. De hát kinek hogy. Én régebben rövidtávfutással is próbálkoztam, és beláttam, hogy alapjáraton szarul reagálok a futásra, magyarul nagyon fogyok tőle. Nálam a futás mindenképp kizárva, biciklizés jöhet még szóba, vagy pedig taposógép. Aerob edzéseknek az a lényege, hogy szinte bármilyen mozgást csinálhatsz, DE: monoton legyen (nincs megszakítás még 4-5 másodpercre sem), 120-140 közötti pulzustartományban kell lenni folyamatosan, és 35 perc alá nem szabad menni (inkább 45-50).
-
peetmaster
senior tag
válasz peetmaster #15463 üzenetére
Azt elfelejtettem még hozzáírni, hogy mindenki azt csinálja, ami neki bevált. Mindent összevetve nem vagyok a futás ellen, csak személy szerint nekem az nem jön be.
-
Bibby
addikt
Fifty cent. Egy rákos focista szerepéért ledobott 28 kilót. Na eeeez diéta.
Második kérdésünk, milyen gyorsan hozza vissza a régi formát (natúrszendvicsként természetesen).
Ελευθερια η θανατος
-
Woodslave
félisten
na nézegettem a régebbi képeimet és nem tudom megállni, hogy ne rakjam be had' röhögjetek. A második tavaly nyári már edzettem 1 hónapja. Az első meg a napokban készült. A minőség szokás szerint xar, de a kontúrokat azért lehet látni. Meg azt az örökbecsű igazságot is, hogy xarból nem lehet várat építeni
hopsz elfelejtettem parókát rajzolni
Javítva
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Bibby
addikt
válasz Woodslave #15471 üzenetére
Remélem fordított a sorrend mint ahogy írod, és a bal oldali a friss kép. - Közben javítottad az írást, úgyhogy megnyugodtam. Egyébként hidd el más örülne ha így lefaragna a derekából, közben váll-kar még nőtt is. Úgyhogy jó munka.
God: 1 hónap, 15 kiló izom...elkérném az étrendjét.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #15474 üzenetére
ja. Ezért nem kell bevenni ezt a kopaszodás meg a szőrösödés a magas tesztoszteron szint jele baromságot Vagy már olyan magas lenne az enyém, hogy a testem inkább ösztrogént csinál belőle. A fahéj se segített
Lehet egy ösztroblock meg valami teszto fokozó kombót kellene kipróbálnom. Amúgy is azt mondják 30 felett nem több fehérje kell, hanem több tesztoszteron
kösz Bibber
[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
válasz Vandit. #15477 üzenetére
Sminkesek eltüntették. Ő az hidd el.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
Vandit.
addikt
Ja tényleg Ő, csak olyan szembetűnő volt, h nincs ott a tetkója. Mondjuk manapság bármi megoldható már.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
tween
őstag
Egy kis tízórai:
-
Snoop-y
veterán
Á bakker olyan izomlázam van a hasamban, hogy megpusztulok
Ma meg mellezek egy jót de lehet egy lightos hátazás is beleférhet. Az izomláztól eltekintve kibaszott nagy erőt érzek magambanNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz penene #15482 üzenetére
Napi 2x legalább szexelek
mod:
meg amúgy is hiperaktív vagyok és kb úgy fáradok el mint amikor valaki narkolepsziás.Egyszer csak összezuhanok és kész. Alszom 7-8 órát aztán mehet minden tovább.
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz brownus #15485 üzenetére
Naná mindenki úgy kezdi.
Az elején ne is a nagy ismétlésszámra törekedj hanem próbáld meg pontosan végezni.
Ha a derekadban érzel feszülést vagy nem a hasadban fáradsz akkor nem pontosan csinálod.mod:
érdemes azért párat óvatosan csinálni esetleg előtte egy sorozat hasprést nyomni.[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Márk01
tag
válasz Quan-Chi #15457 üzenetére
Az a baj vele,hogy hamar hozzászokik a szervezet (2-3 hét alatt),állítólag 2hét ON,2 hét OFF a legjobban működő verzió.Pl.:1.2.3.4.5.5.5.5.5.5.4.3.2.1.ezt 2 hét pihi követi,majd újra ugyanez.A lényeg az,hogy nem jó nagyon elnyújtani a ciklust.
===============================================================
-
Eagle16
addikt
Ti ismertétek ezt?
A többi videó se gyenge₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Woodslave
félisten
ez kurva nagy 3 szelet kenyérrel a Muszkletecket, meg erős pista
-
God Vazzeg
veterán
válasz Woodslave #15476 üzenetére
Androgén érzékenyek a hajhagymák, ez genetika.. Anapolont ne szedj Bár neked már mindegy
Lehet hogy sok a tesztód, és aromatizál keményen a szervezeted, meg kellene próbálnod egy-két doboz PCT-t bepattintanod, és kiderülne.. Jaja, sok tesztó kell, és mellé proviron+nolva, és akárhogy kinézhetsz
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #15497 üzenetére
ja. hajam kihullott, cerka nem működik, mostmár nyugodtan koxolhatok
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest