Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
macikos
addikt
Mi köze a képemnek ahhoz, hogy szar az edzésterved?
Normális kép meg nincs rólam, csak szösszenetek. Nem nézek ki úgy, hogy mutogassam
magam.Egyébként se nagyon kellene itt osztanod az észt, mintha testépítő lennél vagy edző. Te amerikai focizol, attól mert konditerembe jársz még nem vagy szakértő, az edzésterved is erről tanuskodik.
-
Jojo5
őstag
Ma mértem a bicót és 44 es pedig már igazán fonnyadok elfele
Ennyi öröm erre a hétre[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
$R64
tag
válasz macikos #14253 üzenetére
óóó, valaki megsértődött... Na már most akkor ne fikázd a másikat! Ebben bármelyik normális ember egyetérthet velem! Teszed az irónikus megjegyzéseidet, aztán alapja sincs.. Te vagy mr vizualitás...
Annó írtam hogy 47es a karom, te meg erre hogy neked is volt annyi, na hajrá akkor nyomd fel ide a topicba!
A srác visszakérdezett én vissza válaszoltam - zavar? hát ez akkor a te bajod!
A képek meg ahogy itt írta valaki és jogosan, ha látszik a képeken az eredmény akkor valamit nem csinálhat szarul az illető...
Arra meg hogy szar az edzéstervem nem is válaszolok... neked legyen akkor szar, ha így jó a kis lelkednek! -
macikos
addikt
Ki sértődött meg? Szerintem te, azért rágódsz múlt hét óta azon, hogy mit írtam a 47-es karra. Egyébként is az nem fikázás volt, ott volt a smiley, csak nem értetted...
Itt van, nézegessél: [link]
Hát, ha szerinted az fasza edzésterv, hogy heti kétszer edzed a melled, vállad, bicepszed, tricepszed, akkor nincs miről beszélni.
-
$R64
tag
válasz macikos #14256 üzenetére
Attya ég csak annyit mondj hogy nem rendőr vagy!
Sorry, vedd úgy hogy semmit nem mondtam!Egy izom optimális pihenő ideje 48 óra, ennek ellenére én hétfő után csütörtökön edzem a mellet újból, ami igen csak több mint 48 óra. Mellesleg arról nem hallottál hogy ha valamit 2x edzel az jobban jön? - nyilván tudtad te is. Arnold egy héten a vádlit mondjuk 3x edzette, sőt volt hogy 4x, de láttam én már olyan body-s edzéstervet is ahol heti 3-3-3 mell-hát-vál, volt, elvileg 2 naponta mindent edzett az illető.
Képeidről meg ennyit hogy a 3. képen azért igen csak meglátszik hogy edzel, meg edzett vagy, arányaid is jók, csak hát azt te is vágod hogy ha lemenne 10-15 kiló akkor meglenne a strandforma is... - bár lehet te nem arra hajtasz
Jojo - frappáns volt amit írtál, én erre azt mondanám, hogy sajnos ami késik.... -
Quan-Chi
őstag
Tomics vannak ilyen alternatív dolgok ! az a digit kanál ... eszméletlen
BÁ Nutrition hetente 1x, szombaton , dupla CH ( 250g )
macikos bár nem vagy túl definiált de igazi hegyomlás alkat jó amúgy
$R64 nem tudom ízlések és egyéni erőszint kérdése az egész , én ha minden izmot 1x megedzek a 7en az bőven elég ( has kivétel mert az mindig edzem ) meg nekem legtöbbször 3-4x6 van 3 gyakorlat erejéig !
hétfőn : mell ( fekve nyomás , 1kezes + nyomás , tárogatás )
kedden: kar ( scottpad francia rúddal + negatív szűkönnyomás , 1kezes bicepsz álva + tolózkodás súllyal , koncentrált bicepsz + lórúgás )
szerdán : láb ( guggolás , merevlábas felhúzás , combfeszítő gép )
csütörtök : váll ( oldalemelés , oldalemelés csigán , döntött törzsű oldalemelés , hátsóváll gépen ) az első fejét a vállam 1általán nem edzem ... sajnos még így is indokolatlanul nagyobb a többinél
péntek : hát ( húzózkodás szélesen - szűkön , szabadsúlyos evezés 2 kezes rúddal , fűrészelés + csukja )
ennyi a mostani edzésterv , aránylag kevés gyakorlat , nem sok ismétlés , de kis pihenő idővel szétszed !egy nagyobb izom regenerálódási ideje natúrba akár 5-6 nap is lehet nyilván a vádli az más mivel mindig használod így sokkal jobban bírja a terhelést!
kisebb izmokat lehet edzeni egy héten 2x ( pl kar- váll ) de én a láb-hát-mell triót inkább magában küldöm[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
penene
őstag
Egyik edző haverom is 2x edz mindent egy héten (H-K, CS-P - így 48 óra full pihi a 2 kör között). 2 gyakorlatot csinál izomcsoportonként, piramisban, beszarósra a végén nagyon. És meg van elégedve vele, tömegnövelésre is (2-3 gyakorlatba nem a formázós gyakorlatok férnek bele, hanem a nagy terheléssel járó kb. alapgyakok).
Csak haladóknak javasolja, mert azért eléggé igénybe veszi a szervezetet.Majd őszről rápróbálok edzőpartnerként, ha úgy alakul.
-
LOTR
addikt
kedves olvasók, ma is okosabbak lettünk valamivel, a mostani kérdésünk a következő:
a központi idegrendszer mennyi idő múlva képes regenerálódni?ha azt gondolják, hogy a hiba a kérdésben van, akkor elárulom, hogy nem!
viszlát!One Ring to rule them all
-
Quan-Chi
őstag
rátapintottál a lényegre , viszonylag elfogadható a tesztoszteron.hu -s cikk
DE itt is kijön amit mindig mondok az éjszakai HSZ-ekkel kapcsolatba ! hogy az alvás- helyes táplálkozás - ásványi anyag pótlás javítja a regenerálódást ! én 22:00-kor beverek egy fehérjét és szépen lefekszek aludni , 8:00-kor pontban ébresztés nélkül kelek ! napi 10óra mély regeneráló alvást biztosítok magamnak
-
harry
veterán
válasz Quan-Chi #14266 üzenetére
Eddig nem nagyon foglalkoztam az alvási résszel, de kénytelen leszek. Ez az éjfél körül még eszek valamit, majd alszok, és 6-8 között kelek, nem szerencsés.
Edzés, regenerálódás: azért az is idő, míg a tápanyag beépül, ráadásul egy pihenőnap is jól jön az edzések között, így kb. kijön, hogy egy nagyobb testrészt hetente egyszer edzik általában.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Márk01
tag
Ismét off,elnézést uraim!
MHP T-BOMB II-t,hol lehet a legjobb áron beszerezni?===============================================================
-
Eagle16
addikt
válasz Quan-Chi #14266 üzenetére
Én ennyit maximum nyári szünetben tudok aludni, vagy ha elmarad az első két órám.
Amúgy 6,5 - 7 órákat szoktam aludni, de nem azért, mert ennyivel is beérem...érzem is , hogy nem elég...A mai lábazás jól ment, 65kg-al guggoltam a végén kettőt, a vádli ment 60-nal.
Csináltam tricepsz gyakorlatot így, tetszett, szerintem maradni fog továbbra is.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Quan-Chi
őstag
válasz Boxer001 #14267 üzenetére
iskolás vagyok , aludhatnék délig is , de én 8 kor kelek mert bringázok reggel meg kaját kell csinálni
sportika
BB.hu
ExtremeFit
BB.com
ha 2őt veszel innen érdemes ! 336szem DHL futárral (7-14 nap) 94 $ ( legjobb áron 221-ért kapsz dollárt ) és 21.000ft-ból megvan 2 teljes dobozszerintem 8 órát bárki tud aludni , ha 6 kor kelsz akkor feküdj le legkésőbb 10kor, de úgysincs semmi a TV-be 9kor is fekhetsz ! hajnal 1-2 körül még egész nagy élet van a topikba , lehet aludni kéne helyette
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
durva volt a mai mell bico.jol bedurrantam fáj is.
mega tegnapi véllat is érzem ez az lezs növés."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tween
őstag
Van tapasztalata valakinek a Jumbo-val?Nekem bassza a gyomrom
-
Quan-Chi
őstag
a vádli sokkal genetika függőbb mint bármi egyéb , én ha nem edzem a vádlim akkor is masszív és erős ... heti egyszer csinálok rá 1 gyakorlatot csak az íze kedvéért és bőven elég, haverom meg erősen doppingol ronggyá edzi a vádliját formás meg szálkás de kicsi , sajnos van ilyen
tween egyszer ittam 1 adagot ... egy hót cukros szar ízű valami , ettől függetlenül nehezen hízóknak jó lehet
[ Szerkesztve ]
-
$R64
tag
válasz nepszter1 #14278 üzenetére
Na hát épp ezért edzem a "szar" edéstervemben 2x a vállam mert szerintem el van maradva, mellezni szeretek jól reagál, mellesleg az sem baj ha szép nagy melle van egy embernek, úgyh az is 2x megy, bico-tricó meg egy kezdő edzéstervében is 2x van edzve.
Én kifejezetten ajánlom a heti "2x edzek egy izmot". Évekig edzettem egy izomcsoportot egy héten, és mióta váltottam jobbak az eredmények magamhoz mérten.
Nekem is megvan ez a könyv ->[link] , legjobb könyv a piacon, akartam volna venni még 1et mert az enyém már úgy néz ki mintha a kutya rágta volna össze - de sajnos sehol sem lehet kapni, pedig kb 20-25 üzletet felhívtam. Ha valaki tud szerezni az dobhatna egy privit!
Quan-Chi - teljes mértékben igazad van a Jumboval kapcs.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
szerintem maradjunk annyiban, hogy nincs két egyforma ember így valószínűleg mindenki kicsit máshogy reagál az edzésekre így van akinek heti 1x de hazavágósan edz a jó, a másiknak meg ha kétszer edz, de kicsit kisebb intenzitással
tök fölös ezt tovább ragozni[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Quan-Chi
őstag
nagyon halott a topik , mi a rákot csináltok ?
én most ettem rántott sajtot ( természetesen light -ot ( 10% zsír )) sötőben süthető krumplival ... nagyon jóó volt[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
megmértem a fogpiszkáló karjaim, 51es csak sajna, titkon reménykedtem hogy több, de nem
jövő 7től meg diétára kényszerülök. úgyhogy nem lesz meg mostonában az 55ös, pedig most érzem magamban a lehetőséget. kár érte. faxom a diétába..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
$R64
tag
válasz BÁ Nutrition #14299 üzenetére
Akkor ezért telik 1 kg csirkemellre / nap de lehet kenő pénz helyet kapod a húst
Ez is jó könyv amúgy -> [link]
Az Arni-s könyv meg alap mű, és mai napig vannak benne nagyon jó dolgok!
Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest