- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
-
dragonfx
veterán
átlagosna ment mai a karozás.szokásos összeébbesés megvolt.mondjuk 4.5 nap edzés nélkül. .
de barnultam így tán jobban látszik ami van."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
kovsol
titán
mai lázasan ágyban fekvés, szinte semmi evés eredménye -2.5kg egy nap alatt ami főleg takony formájában hagyta el a szervezetemet
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
harry
veterán
macikos a te embered, majd ő kitanít téged
Sokat kell kajálni tömegeléssel, ez amúgy is némi zsírosodással jár. Ha nagyon vékony vagy, vagy nehezen hízol, akkor a szemetebb kaja sem fog talán annyira hizlalni, így talán mehet, de én akkor is a minőségibb kajára alapoznék.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Woodslave
félisten
válasz Atomgeszi #14570 üzenetére
durva, hogy kicsit izmosabb nőkre fújjoltok, erre a szakmunkásképzős, gyenge ribanra meg ugrotok Feje xar, csöcse 0, áá mindjárt keresek valami NŐT aztán berakom neki (illetve ide) ű
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
na ennek most szóltam, hogy megkaphat
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
A.tessz
senior tag
Egyetértek azzal amit mondassz , de azt hozzá kell tenni, igen sok probléma elkerülhető , ha eleinte nem azt csinálod amit ők.(mármint amit a profik) Pl nem táplálékkiegészitőkkel kell kezdeni, simán jó ha teljesen naturalba lemész edzeni megnézed mit bírsz és szépen egy kis idő(mondjuk pár év után , rájöhetsz némi szakmai segítséggel mire lehet szükséged!
De jó csak 500 hozzászolással maradtam le , nézzétek el nekem új vagyok még itt!
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Tolódzkodás közben a szegycsontom roppant egy kurva nagyot és most húzódik a mellem meg fáj
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
teve08
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire járok jó helyen de írok azért ide.
Hol is kezdjem...
Elég vékony testalkatú, gyenge vagyok és valahogy erősödnöm kéne, csak nem tudom hogyan.Valami otthoni terv kellene.Nem tudom milyen gépre/súlyzókra lenne szükség mert most nincs egy se, de ezt később beszerezném.Vagy ha nem nagyon tudok hízni se (nemhogy erősödni) hagyjam az egészet?Ha hülyeségeket kérdeztem, akkor bocs.
Üdv. Teve08
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest