- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
Woodslave
félisten
válasz Boxer001 #15752 üzenetére
nem tudom. Ha sovány vagy és nem látszódik, akkor azért van mert nincs. (mármint hasizmod) Ha erősödik, vastagodik, akkor jobban kell látszódnia.
Nem akarok a profikkal példálózni, mert különösen távol áll tőle, de náluk betömegelve is átüt. Valami hasonló hatást csak el lehet érni. Vagy nem (persze kicsitben, meg legfeljebb folyamatosan feszítve tartod, hátha)
De komolyra fordítva és az én "diétámra" vetítve: nem tudom most mennyi lehet a tzs, de szerintem még mindig inkább 15 felé (felett) vagyok. Jó fényben már sejlenek kockák, de érdekes módon ha megpróbálnám kitapintani, akkor nem tudom elkülöníteni. Mi következik ebből: 1. még mindig sok a zsír és a hasizom közé jut bőven 2. nincs hasizmom.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Vandit.
addikt
-
Snoop-y
veterán
válasz Vandit. #15760 üzenetére
Nekem nagyon szépen fejlődik. Alapban nem szoktam ilyen sokat mivel naponta edzem viszont 2-3 hetente beszúrok egy olyan napot amikor extrém terhelést adok neki.
Ilyenkor mindig annyi másodpercet pihenek maximum amennyi ismétlést végzek egy sorozatban.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
whitezo88
nagyúr
reflektor TV-n egy jó kis dok film Arnoldról.
-
Snoop-y
veterán
Cssssssssssssssssss. Faszom megegyeztünk, hogy nem reklámoljuk a kokszolást.
Te meg itten elbaszod a hírnevem. Ami nincs is Ja de van. Tajgetosz pozitív vagyok.
Egyszer Bá azt mondta én leszek tajgetosz főnőke mert beszúrtam valami példaképet, hogy ilyen akarok lenni.
Jahm megvan ő volt az[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Márk01
tag
válasz Snoop-y #15761 üzenetére
Egy adott izom(izomcsoport)aránytalan túledzése idővel frankó egészségügyi problémákat gerjeszt.
Egy példa:erős négyfejű combizom kontra gyenge(a négyfejű combizomhoz képest)hajlító izom=térd ízület kampec.===============================================================
-
Snoop-y
veterán
válasz Márk01 #15768 üzenetére
Hát ahhoz képest amennyire eddig terheltem azt kell, hogy mondjam ez kb pinalegyezés.
Amikor versenyeztem akkor 1500 felülés is megvolt egy edzésen. + még ütötték és rúgták is.
Most "csak" erősítem. Szóval nem hinném, hogy a hasamnak lenne ettől bármi baja is.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Márk01
tag
válasz Snoop-y #15770 üzenetére
Túlzott hasüregi nyomás.
A belső szervek nagyon szeretik.
Nem azt akarom mondani,hogy nem kell a hasizom(sőt nagyon fontos),de ahogy néztem a fotódat,a hát mintha csekély lenne...így keletkezik a túlzott hasüregi nyomás.Nem ismerem dunkelt.
[ Szerkesztve ]
===============================================================
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #15776 üzenetére
úgy néz ki neked legalább van hasizmod
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
-
Boxer001
veterán
válasz Woodslave #15759 üzenetére
Látszódik most is a hasizom, csak jó fény kell hozzá, mert az utóbbi 2-3 hétben szaladt rá egy pici zsírréteg. Szóval látszódik az, valamennyi van ott, csak mivel valamikor gyerekkoromban hasaztam rendszeresebben (egy bizonyos harcművészetre jártam, ott minden edzésen kellett), azóta szinte semmi ingert nem kapott.
-
Snoop-y
veterán
válasz macikos #15784 üzenetére
8 évig tanultam Muay Thai-t.
Ennek az állásnak semmi köze nincs amúgy a bunyóhoz
Mondjuk szélesebb az állás mint az európai szabályrendszerben ( nem olyan kéz mögé bújós ) de ez azért nagyon levegős volnaNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
macikos
addikt
Ebből az ammónia és a hidrogén-szulfid( magyarul: fing) erőteljes jelenlétét én is tapasztalom
Amúgy tiszta jó. Ülök a körzeti orvosnál és közben wifin netezek
-
macikos
addikt
válasz God Vazzeg #15797 üzenetére
2 hete beteg vagyok. Pedig már jól voltam, tegnap este mégis felment a lázam 37,3-ra. Annyi van, hogy meleg volt a szobámban én meg pulóverben voltam, szóval lehet hozzájárult, mert utána kinyitottam az ablakot és egyből lement 37,1-re
Már meg kellene gyógyulnom. Eddig lement 2 doboz 1grammos antibiotikum, algopyrin egydobozzal, 3 peniclin injekció, 3 algopyrin injekció, szóval ez már dopping tiltólistás
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest