Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
válasz kovsol #31000 üzenetére
Hát itt az a divat hogy nem segítenek csak akkor ha már kb. rádesik. Hiába mondom neki hogy nyugodtan húzzon bele egy kicsit a lényeg hogy folyamatos legyen a mozgás, nem érti meg. Erőltett ismétlésről se nagyon hallottak. Van 1-2 arc aki mondjuk tényleg nagyon motiváló meg segít rendesen ha kell, de a nagyrész nem ilyen. Jó fejek, csak éppen semmit se értenek
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
sNORh
addikt
úgy látom itt mindig magamnak kell válaszolnom, nembaj jó lesz az utókornak. Tehát "Promil 65 WHEY PROTEIN 2500g" nagyon olcsó, Biotech 100% Whey Pro volt előtte, az habosodott mint az állat, 7decis flakonban 5deci cucc+2deci hab volt
Promil, nagyon finom, és nem habosodik, a tetején 1 centis hab volt, de el is olvadt a végére.
+Váltottam Kreatint is, eddig Biós monohidrát volt az is, de az szemcsés, kavicsos volt, szinte el sem oldódott, meleg vízben sem, Most hozzájutottam 4k-ért 660gr-os Scitec Creabomb-hoz, ez szépen oldódik, és por meglepetésemre, nem kavics
ugyhogy ezekután fujj Biotech..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz Markgx10 #30942 üzenetére
Köszönöm válaszodat, rendkívül jólesett...
Megmondom őszintén, én nem látom magam ilyen jónak, mint ahogy leírod, bár az tény, hogy magamhoz képest rengeteget fejlődtem, figyelembe véve, hogy ezelőtt semmit nem tudtam sportolni.
Kriszivel meg tényleg jó edzeni, rendkívül jól tud motiválni, segíteni, remekül reagál, és mindig basztat, de jójjaz'! Köszi tesa!Ez a rész meg külön elpirít: " ... Van egy kurva jó alapod, csináld a melódat olyan keményen, ahogy most csináljátok és meglesz az eredménye. Csak ez időbe kerül, de fiatalok vagytok, van bőven időtök. Ha én ennyi idősen így néztem volna ki, akkor még télen is félmeztelen jártam volna ... " Hát ,azért te sem panaszkodhatsz. Illetve én úgy vagyok vele, hogy inkább vagyok csöppet nagyobb derekú, szerintem jobban tud egy ilyen alkatú ember fejlődni erőben, bár állóképesség meg ugye itt szokott általában kisebb "mértékű" lenni.
Az tényleg tetszik, hogy mindig mosolyogsz, rendkívüli módon fel tud dobni, ha valaki ennyire élettel teli, pozitív ember. Le a kalappal. Amúgy meg van okod a mosolygásra, úgyhogy...
Mindenesetre köszönöm még egyszer biztató szavaidat, remélem egyszer privátban tudjuk folytatni. Érdekel egy tapasztaltabb ember véleménye. A meccsre meg szurkolok, csak keményen!Kidus: jó látni, hogy egy hölgy ennyire komolyan veszi ezt az edzést, életmódot, és ilyen szép eredményeket ér el. Minden elismerésem!
Polacheck: ahogy a kollégák leírták, jól haladsz, úgy látom ,a legoptimálisabb ez a heti/másfél heti 1 kg mínusz. Én is azt mondom, hogy egyelőre folytasd ezt egy-egy picit csalós nappal, vagy kipróbálhatod God szagértő úr ajánlását is, amit én vélhetőleg tavasszal fogok elkezdeni, az edzés & aerob kombót.
További sok sikert!Medve: azok a videók! Ekkora állat embereket! Nem semmi. Van egy keze, az fix.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
sNORh
addikt
igen ez cseh cucc, de én ezt találtam legjobb ár/értékben, 8k-ért 2,5 kiló
Tipo okok[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
mutass már jobbat ennyiért, ekkora kiszerelésben, nagyon kötöszködni akarsz látom, nekem nincs több 10ezrem, én beérem ennyivel is nem érdekel más véleménye.. utólag köszi az okoskodást, előtte meg csendbe voltál..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Quan-Chi
őstag
üdv mindenkinek
vasárnap költözök pestre azaz budára... ott kaptam állást !
a 2. kerületben fogok lakni , de a 11.ben lesz a munka! valaki jártas arrafelé ? tudna ajánlani valami normális termet ahol a diák bérlet 10K körül van ?kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
LOTR
addikt
én nem akarok kötözködni, csak beírtad, hogy megint magadnak kell válaszolni
nem válaszolt senki, mert nem ismeri senki, ennyi
és amiért én csak most reagáltam:
egyrészt amit itt az előbb írtam, másrészt, hogy nem olvastam a hozzászólásod, mivel -bár már ezt is írtam korábban- ez a topik már régen nem olyan, mint volt, így van, hogy napokig bele sem nézek, és azzal ellentétben, hogy pár éve volt amikor 1-2 hetet is visszaolvastam, most már max pár hszt nézek vissza, és sok hszt át is ugrok, a tiedre éppen nemrég került sor, mert kíváncsi voltam mi az amire nem kaptál választkonkrét terméket nem tudok most ajánlani, de úgy emlékszem még a sportikán is volt ilyen árban jobb minőség, myproteinen meg egészen biztosan
tehát én ezzel nem azt mondtam, hogy ez rossz, csak azt, hogy ár/értékben van jobb isremélem megfelel ez a válasz
One Ring to rule them all
-
sNORh
addikt
válasz Quan-Chi #31016 üzenetére
milyen meló rokon?
LOTR myproteinnel szemeztem én is, csak körülményes számomra a rendelése.. +autót veszek, nincs sok kimenőm rá, olcsó legyen és sok..
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
-
Quan-Chi
őstag
válasz kovsol #31024 üzenetére
nyilván én is örülök , de annak nem h kedden bejelentik hogy szerdán menni kéne, mikor jól tudják h röpke 250 kmre lakok, de megmondtam h kizárt legkorábban 13.-án tudok menni és max 24.-éig, mert rendes albim csak jan 3.-ától lesz! szerencsére felfogták
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
becso13
aktív tag
válasz Quan-Chi #31016 üzenetére
Vannak ott nagyon jó egyetemi konditermek. Pl a BME-s Schönherz koli terme nagyon jól felszerelt és 10000 ft a bérlet, csak éppen egy egyetemi félévre.
A legjobb terem a 11. kerületben és lehet, hogy egész Pesten a Vida Fitness. La Llave Alex, Kozaróczy Tibi, Sára Gyuri, stb...
-
bubi92
őstag
válasz God Vazzeg #31028 üzenetére
odajárok csak ugye nekem diák
-
bubi92
őstag
válasz God Vazzeg #31031 üzenetére
sőt indultam is, meg a f*szt , nem tudtam elmenni, meg amúgy is, nagyon kicsi vagyok oda még nézőnek is
-
KERO_SAN
aktív tag
Sziasztok
Mi most a meno a legal erofokozo/tomegnovelok kozott? ( nem kreatin, es termeszetesen minnel koltseghatekonyabban ! )
the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
-
Woodslave
félisten
megosztom egy megfigyelésem. Múltkor újra guggoltam (nem lábazok amúgy, de guggolni szoktam (volt).) Na most úgy csináltam, hogy gyakorlatilag teljesen beleültem az alján, szép lassan le, alulról meg normálisan vissza teljes bukásig. Súlyt nem írok, mert lényegtelen, ez testépítés És az nem újdonság, hogy még ma is izomlázam van, mert guggolás után 4-5 napig simán, de most, érdekes módon a seggemben nincs, pedig ott is szokott lenni nem kicsi, ha csak vízszintesig megyek le. Érdekes.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
-
penene
őstag
válasz Woodslave #31040 üzenetére
Ha tökre beülök a két térd közé, akkor én is azt érzem, hogy ott szinte izommunka nélkül tartom meg magam (testépítő súllyal ). Míg ugye vízszintnél még erősen izommunka van a tartáshoz (most az más kérdés, hogy milyen, az gyakorlat kivitelezés függő).
Ez kb. olyan (bár tökre nem), mintha a csigás letolásnál nem megtartod vízszintnél, hanem fölengeded valameddig. Ég és föld a tricepsz érzet.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz penene #31042 üzenetére
jó de nem mindegy hogy vízszintről jössz vissza, vagy mélyről.
Ez megint olyan kérdés, hogy ahány "szakértő" annyi vélemény. Pl. addig kell lemenni, hogy a combbicepsz meg a vádli összeérjen. Van akinél ez bekövetkezik vízszintnél, másnál (pl én nem). Mindegy a térdem nem fájt a combomban meg izomláz van, egyébként is a teljes guggolás a természetes mozgásforma (elég megnézni a gyerekem ő is full guggolást csinál)
A tricepsz érzetnél nem tudom mire gondolsz, én annál jobban érzem, minnél jobban felengedem, nekem annál jobban feszül
Amúgy max kéthetente egyszer fogok guggolni, nem viszem túlzásba, nehogy nagyon izmos legyen a lábam
[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
válasz Woodslave #31043 üzenetére
Én ha felengedem, akkor feszül igen, de pihen, míg ha csak vízszintig engedem, akkor nem feszül, viszont durran, mert szinte nem pihen. Mindkettő jó, az előbbi módszerrel jóval nagyobb súllyal tudom csinálni, míg a másik durrant.
De mivel úgyis bemelegítő gyak a tolódzkodás előtt, így nekem bejött, hogy kisebb súly.
De még váltogatni is szoktam, hogy az elején legyen nagyobb mozgástartomány a bemelegedéshez.Jah, nem mindegy. Mostanában, amikor lejárok (nem túl gyakran), szinte én is teljesen beülök, amikor még megy, de csak azért, hogy meglegyen a jó kis mozgástartomány a térdemnek, meg az izületnek. És csak elölguggolás.
Így is mindig rohadt nagy izomlázam van, viszont nem a seggben, csak a comb. (elölguggolástól nekem csak 1 lábas guggolásnál van seggláz a koordináció miatt) -
Woodslave
félisten
válasz penene #31045 üzenetére
értem, mondjuk igyekszem úgy felengedni, hogy ki nem engedjen
Elölguggolást nem csinálok, túl hc gyaksi, nem nekem való, egylábast meg nem is tudnék, na ott érzem igazán a térdem, de úgy vagyok vele, hogy azért van két lábunk hogy mindkettőt használjuk.
-
penene
őstag
válasz Woodslave #31046 üzenetére
Én meg pont a kopásos térdem miatt csinálom ezeket. Kevesebb terheléssel tudok hasonló munkát végezni, ill. az 1lábas segíti a koordinációt (de tényleg nagy rá a terhelés, én se nagyon bírtam/om, sok nico és bandázs, amíg meg nem erősödik).
Jó kis tesztoszteronos cikkben jó volt a szöveg, valahogy így szabadon: Mikor használod a 2 lábad egyszerre? Kb. soha. Max. a nyulak!
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
penene
őstag
válasz Woodslave #31048 üzenetére
Passz.
Minden esetre nekem bejött, sokkal stabilabb és jobb a mozgásom, mióta egylábast is csinálok, nekem sokat segített. Lépcsőzés is fájt régebben, meg instabilitás.De én elég sokat sérültem elmúlt 10 évben, és elég kemény kopás van a térdben, focit is felhagytam, így most már nem sérülök többet legalább.
Emellett gyenge is vagyok, meg vékony is. Nem összemérhető egy átlagember lábával. Pláne nem egy focistájéval. Anno azt tűztem ki célul magamnak, és akkor nem fogok sérülni, stb, de sajna a doki is kimutatta, hogy ha felpakolok 10 kiló combizmot se fog kevésbé potenciálisan sérülni egy hülye mozdulattól. Így feladtam. De most újra nyomom, ha nem is focit, de futni, biciklizni. Valamit.
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest