Aktív témák
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #26000 üzenetére
Te szemét!
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #25993 üzenetére
Most valahogy nincs kedvem évekig tömegelni meg nem is tudom, hogy diéta vagy inkább tömegelősdi menjen mert most kb stagnál a kaja szal szintentart néha félrekajálás megy, de megy kardió is szal behízni nem fogok de ha megy is le a TZSből egy kevés az is túl lassan
Gondolkodtam már én sokat de natúrban tisztán nőni már igencsak nehézkes persze nem lehetetlen csak már kéne valami okosságot kitalálnom és nem szöszmötölni
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Yeffy
veterán
Úristen de betegeeeeeek!
Kidus, jobbulást!Na voltam ma, faxavót'! Az előbb meg végre valahára befejeztem a takarítást! Már csak mosogatnom kell egy halom edényt! Mindegy, ez van...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
nepszter1
addikt
Amit belinkelt tomics azt a sparta-n powerball-t azt mondják hogy szar kérdeztem haveromat pár pörgetés után tönkre megy nem éri meg.
-
P00By
nagyúr
Tóth Dani mindent vitt a Body Xtremeen!
-
glutamin
őstag
Tóth Dani megynyerte a Body Xtreme Invitational versenyt.
Ez a kép nem semmi!
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
runner 125
nagyúr
válasz glutamin #26010 üzenetére
Bazeg, azok a combok.
..én nem értek hozzá, de felső testéhez képest nekem jóval nagyobbnak/fejlettebbnek tűnik.
Vagy ennek ilyennek kell lenni?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
P00By
nagyúr
válasz runner 125 #26011 üzenetére
Szted, ha "nem ilyennek" kellene lennie, azzal lehetne nemzetközi versenyt nyerni?
-
Jojo5
őstag
bakony nutrition FTW
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
macikos
addikt
válasz runner 125 #26011 üzenetére
Ez a kép azért nem semmi, mert Dani karjait két "noname" testépítő emeli a magasba! A valaha volt egyik legjobb testépítő (Flex Wheeler - jobbra) és a mostaniak között az egyik legjobb (Victor Martinez - balra).
Hogy te is megértsd , ez olyan, mintha Baumgartner Zsótika kezét Senna és Schumi emelné a magasba (Ha Dani ezt olvasná, bocsánatot kérek tőle, hogy Baumgartnerhez hasonlítottam )
Egyébként most látszik, hogy Dani elérte az IFBB Pro színvonalat! A combjának ilyennek kell lennie, ez itt már alap!
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Aki esetleg jön ma parádézni, annak számom az adatoknál, legyen szíves rámcsörögni, vagy ha megismer, odajönni Nem úgy mint máskor, hogy "jajj nem mertem odamenni", meg "nem ismertelek meg" meg ilyesmi Aki meg direkt nem akar megismerni, annak rejtegetek egy tajgetosz csakoda jegyet, az is jelentkezzen
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #26015 üzenetére
Tavaly azt írtam, majd talán jövőre! Most is csak ezt tudom...
Mindegy egy hülyével kevesebb! -
modd3r
őstag
Szevasztok!
Tudja vki mi lett a mai Louie Koncz Classic verseny (Fitparádé) eredménye?
Köszi.
-
Tomics
addikt
válasz penene #26023 üzenetére
Utánanéztem, úgy néz ki bezárt az a bolt.
Rendeld meg innen személyes átvétellel (vagy menj be a boltba, biztos van raktáron) Nyugatitól 2 percMás: Edzetek keményen és ameddig csak lehet! Hihetetlen hogy összeszakadtam ahhoz az ultraszar formához képest amit 1 év alatt összelapátoltam Ma kalimpálok a 4 kilós súlyzóimmal!
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz penene #26025 üzenetére
Mindegyik ugyanazt csinálja, asszem a 350hz-ek többet pörögnek, de az már edzett powerball-osoknak való...még ezt is erősen kell fogni klönben kirepülhet a kezedből aztán tör zúz Screamer működés közben kib@aszott hangos, másban nem különbözik. Számlálós meg kiírja hogy mennyi fordulaton pörgött, lehet magaddal versenyezni De azt utólag is tudsz rá venni ha most még nem akarsz. Alap verzió bőven elég, a többi is ugyanazt tudja
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Frequence
tag
Csak az eredeti Powerballt vegyétek ha tehetitek, én sajnos vettem egy gagyibbat pár éve és egy hét után csörgött az egész, meg a gumiborítása is kidörzsöli a bőrt miközben szorítja az ember... cserébe viszont szépen világít
Soul and Style!
-
LOTR
addikt
One Ring to rule them all
-
Tipo16V
aktív tag
válasz God Vazzeg #26015 üzenetére
na... jókor írod ki..én reggel nem jöttem fel fórumra, de voltam délután, hát nem volt rossz, brutaltol kaptam shakert , láttam Danit, meg Bécit, de összességében elég kicsi volt szvsz
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #26031 üzenetére
Jó az inged!
-
Tipo16V
aktív tag
nézz rá a befőtteidre
A bal oldali táskája előtt álltam
Ott a bal szélén fehérbe az Bognár Gergő??"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Tipo16V
aktív tag
válasz God Vazzeg #26034 üzenetére
és azok a haverok akikkel állsz?
kerestelek amúgy de nem láttalak, kicsit nagy volt a tömeg"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Woodslave
félisten
mintha magamat látnám a bal szélen
ez a "minden fotózásra ezt veszem fel" inged?
jó a kar amúgy
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Tipo16V
aktív tag
válasz God Vazzeg #26034 üzenetére
most nézem, órád honnan van?
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
macikos
addikt
Mennyi volt az 1m2-re eső kopaszok aránya? Ahogy látom mindenki a legkisebb, legizmosabb felsőjét vette fel
Mi volt mögöttetek, fekvenyomás?
Tipo: A táskája? Mindenki nagytáskával ment?
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
Kár ,hogy nem tudtam menni, jó lett volna megnézni egy ilyen eseményt, és találkozni pár arccal a fórumról! De sajnos nem jött össze, majd legközelebb.
Épp most cseréltem telefonkijelzőt, nággyon jó lett! Kár, hogy a kicsit meghajlott slide-dal nem tudok mit kezdeni...
God, nagyon brutális vagy! Van még hova fejlődni...
Holnap finom kis mell-hát, yeeah!Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
mocsanisi
senior tag
Ismerős arcok Sajna nem tudtam kimenni Na legközelebb
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Yeffy
veterán
válasz Tipo16V #26042 üzenetére
Igen, nekem... Nem is Godnak... Én sajnos nem vagyok ekkora állat még - vagyis más értelemben...
Nem ,egyébként nem vagyok telefonos, bár érdekelnek, csak hobbiszinten szerelgetek néha - most épp spanom SE W580i-jén cseréltem kijelzőt, mert a barma gondolt egyet ideges állapotában, azt' fődhőbaxta... De jól müxik, úgyh örülök.
Egyébként ebből kifolyólag nem ,sajna nincs előlapom rá.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Kidus
őstag
Basszus, mindig mikor meglatok rolad egy kepet, fel orat gondolkodok rajta, kire hasonlit a fejed, aztan feladom. Most vegre rajottem
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Jojo5
őstag
Jó kép
Mekkora most a pajszer ?http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV