- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz Manitou #14799 üzenetére
Eddig is ilyen magasságban mozgott az ára. Át is van húzva a 39e, hogy örüjjé, milyen olcsón megkaphatod
dikmen: 200m-t nem bírok futni? Hol élsz te? 50m-t se De tényleg! Illetve bírok, csak utána 10 perc oxigénsátor kell
Figyelj már, egy dolgot kérdeztem, az edzésterved, aztán nem voltál hajlandó leírni.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz dikmen #14800 üzenetére
Egyre nevetségesebb vagy. Nem tanácsot akarsz, csak a saját véleményedet alátámasztani, amikor meg mást hallasz, megsértődsz, mint az oviban. Látom a hozzászólásom többi részét nem is sikerült értelmezni. A bunkózás meg csak téged minősít.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Boxer001
veterán
Nem unod még ezt a nyálverést? Tudom, fiatalon mindenki azt hiszi, hogy ő az istenfaxa...nyugodj meg, menjél, szedjél macskagyökeret, állítólag nyugató hatású.
Nagyon ügyes vagy, hogy bajnok lettél, nincs ezzel semmi gond. Csak tudod az előadásmód...na mindegy, majd egyszer megérted, vagy nem.
Az meg, hogy ki mit ér el...én pl. telibeszarom, hogy te milyen bajnok vagy, meg be tudod-e dobni a szaros labdádat a kosárba...de te is leszarod, hogy én pl. full csóróként egyszer fel tudok-e építeni egy saját házat, meg tudok-e családot alapítani ebben a rohadt országban, ugye? Bazdmeg...fatertől kérjél már egy nagy pofont.[ Szerkesztve ]
-
Quan-Chi
őstag
hogy mi megy már itt megint a "dikmen" szabad magyar fordításban nem faszembert jelent ?
emléxek egyszer eljött hozzánk Thai-Boxol-ni egy akármilyen versenyt nyert srác aki 3 fejjel alacsonyabb volt nálam és 50kilóval könnyebb de erősködött hogy márpedig ő meg fog verni mert a technika sokkal többet számít mint a nyers erő mondom nekem ezt látnom kell ha szégyenben maradok is ... nem hiszitek el, de úgy megvertem hogy sírva ment haza mi meg röhögve
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
macikos
addikt
válasz BÁ Nutrition #14814 üzenetére
Az volt, csak furcsa mód boxolóként nem volt hozzászokva ahhoz, ha megütik
-
Márk01
tag
Erős kétségeim vannak,ez ügyben.
===============================================================
-
Tomics
addikt
jól csinálta amit csinált egészen addig, míg valaki elért addig hogy meg tudta ütni, azt meg nem bírta, nem volt hozzászokva aztán abba is hagyta, azóta médiasztár, meg kapott a széchenyi tervtől vagy 20 milliót amiből külföldön vannak éttermei, a kis embernek meg nem adtak semmit, no de ez már más téma...
kicsit unszimpatikus lett, no...
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Quan-Chi
őstag
válasz macikos #14816 üzenetére
ettől függetlenül világ bajnok lett a Koko , és sokan szívják a vérét de inkább büszkének kéne lenni rá én minden meccsét végignéztem és mindig nagyon drukkoltam neki meg a szüleim is a legnagyobb pillanat az volt mikor kiütötték és elnézést kért a nézőktől és a szurkolóktól ... egy igazi sportember volt
rendkívüli technikája volt ... az hogy szegény nem bírta az ütést az nem az ő baja , sok piszok néger meg nálunk cigány bokszolók meg milyen durván állják az ütést , hihetetlen hogy hozzászoktak az elmúlt pár száz évben ezért hallgassunk egy kis zenét
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
-
Boxer001
veterán
válasz Tomics #14823 üzenetére
Boxolnak, mert másra nem jók. Illetve szaporodni tudnak még nagyon. Na hová kanyarodtunk már el a bajnoktól.
Kokó meccseit én is mindig néztem faterral, drukkoltunk neki, de így utólag...hát, inkább díszpinty volt, mint boxoló.
Pókerarc
Ez 2k havonta??? Basszus de jó nektek...[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz macikos #14824 üzenetére
nem volt már rá lehetősége, ezért hagyta a faszba, 33 évesen minek erőlködjön? elérte amit akart, világbajnok lett.. és tele volt manival, igaza volt. többet keresett így hogy félreállt.
plusz az universum egy fasztalicska klub, az Erdeitől így is elvették a címét hogy nem is kapott ki...
és tudott valamit tenni ellene?
szal az universum vastagon benne volt abban hogy a Koko nem tudott visszatérni.
amúgy meg a boxmeccsek 80%-a bunda..
de Olympiát azért nem szoktak csak úgy osztogatni..
Koko meg magyarországról nyert olympiát!!!!
szal világklasszis volt![ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Tomics
addikt
válasz PókerFész^^ #14825 üzenetére
ez egy kurvajó terem 2k-ért szerintem ne menj máshova
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Quan-Chi
őstag
válasz Tomics #14823 üzenetére
nem tudom már pontoson hogy hol de egy kis falu nyert egy pályázatot a cigányok taníttatására és a kapott pénzt szabadon befektethették valami közösségi dologba... és mit csináltak ? egy boxtermet !
most őszintén erre van szükség ? én inkább permetezném őket valami olyan vegyi anyaggal ami többszörösére növeli az izomkatabolizációt hogy jó kicsik és gyengék maradjanak. a kóterbe is bekerülnek esznek isznak és még ki is gyúrják magukat mint az állat ... oda is minek kondi terem hogy még nagyobb vadállatok legyen ? az a baj hogy a szemét zsidó kormány a magyarok ellen uszítja ezeket a piszkos hordákat ráadásul minden eszközt meg is ad nekik erre ... ebben az országban mindenkinek rasszistának kéne lenni és akkor lenne jó világ... megint felhúzom magam, inkább elmegyek futni
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz dragonfx #14772 üzenetére
Néztem ezt a cba fitnesst csak az a baj vele, hogy kurva drága... ami itt van nem messze az a delta talán az éri meg legjobban meg a MALÉV azok ilyen 6-8k magasságában vannak
dikmen: szerintem te sportágat tévesztettél maradj csak a küzdősportnál, nem kell neked a konditerem meg a sok fújtató
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Atomgeszi
veterán
"Lehet még anyázni, meg cinikus szarokat beírni, mindenk a saját formáját hozza. Aztán persze gondolom a többség itt 200m-t sem tud futni. "
Csak tudod, míg nálatok az a cél, hogy minél többet fuss meg ezt meg azt dobd le a földre és üljél rajta mint egy tyúk a tojásokon addig ez egy esztétikai sport.
Nem tudom miért akarod egybe rakni a kettőt mikor tök más mindkettő. Akkor God is jöjjön azzal,hogy "Fogadjunk nem tudsz 150-be nyomni fekve"... na látod..
Viszlát.(#14810) macikos Jézusom. Mint egy színjátszó kör.
Erről az "exöszájzbuk" jutott eszembe. Ott volt ennyire összehangolva a csapat.#14842 200m-t futni vagy 150-be nyomni?
Természetesen mindenhol van egy határ amit bizonyos szint felett érünk el(vagy nem. ).[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Taknyoshal
tag
Helló!
El tudná mondani nekem valaki konkrétan azt, hogy mi a baj a kenyér fogyasztásával? Kenyér helyett mit lehet enni? Mindent azzal eszünk itthon. Iskolába mit vigyek el akkor?
-
harry
veterán
válasz Taknyoshal #14844 üzenetére
Alapvetően az, hogy rossz minőségű, fehér lisztből készül, amit a szervezeted nem igazán tud hasznosítani. Illetve, amit az átlag ember rak rá, azt sem (felvágottak, vaj, lekvár, stb).
Reggelizz otthon (zabpehely +esetleg müzli, tojás, túró, zöldségek), vigyél magaddal főtt ételt (rizs, krumpli, tészta, húsok, zöldségek, stb). Meg igyál vizet. Kb. ennyi. Mutatnék alapismereteket is, ha bejönne az oldal. Bár linkelni végül is lehet [link]Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz Taknyoshal #14847 üzenetére
Hát, jobb, minőségibb kaja, innen kezdve miért ne. Nyilván lehet élni kenyéren meg vízen is, de minek, ha lehet jobbat is választani.
Na viszlátTheoretically, this damn thing oughta work now.
-
Boxer001
veterán
válasz Taknyoshal #14847 üzenetére
B+ de undorító neved van.
Na viszlát, többet ne írjuk. -
BÁ Nutrition
addikt
"amit a szervezeted nem igazán tud hasznosítani."
miért ne tudna? simán csinál belőle pl zsírt. meg energiát szal tud gondolkodni a zoskolába, ellentétben a buta bodysokkal akik 50 g ch-val diétáznak és csak lesnek ki a fejükből mint a zombik
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest