Aktív témák
-
cirmero
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #3000 üzenetére
Na akkor hogy is van a rendes kajával a dolog?
-
Sotho
őstag
válasz BÁ Nutrition #3000 üzenetére
Okés megbeszélhetjük de szerintem csak a készlet erejéig tart a dolog, mert rájöttem én ezeket a tápkiegeket lusta vagyok enni, akármit vettem mostanában mind rohadt lassan fogyott el.
-
Gyuker0
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #2974 üzenetére
Köszi szépen a segítséget! Majd jelentkezem ha elértem a 120kg-t!
-
Markgx10
őstag
Jó reggelt, uraim!
Azok után, hogy szerdán egyedül voltam a teremben, ma újabb bizarr edzésem volt, ugyanis reggel 6.50-kor elment az áram Eger belvárosában, így a teremben is és a terem 80%-a töksötétben volt, a maradék kis részen meg annyira lehetett látni a beszűrődő fénytől, hogy nem buktál fel Természetesen rendíthetetlenül leedzettem (hát volt), aztán jött az újabb csapás, ha áram nincs, akkor bojler sem, így meleg víz sem és ezen a szép hűvös decemberi reggelen jéghidegben (tudom, itt sok zorall arc van és csak 0 fokos vízben fürdenek, de nekem annyira nem esett jól ) és vaksötétben voltam kénytelen zuhanyozni Remélem holnap már nem lesz semmi különleges és végre normálisan edzhetek.
-
do3om
addikt
válasz Markgx10 #3006 üzenetére
Nekem ez gyanús túl sok a smil. Szeintem nagyon élvezted a dolgot csak néhány részt kihagytál.
Kezd újra mondjuk, ott hogy sötétben bementél a zuhanyzóba.....
Engem nem érdekel de biztos lesz akit igen.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
God Vazzeg
veterán
h1n1 topik kész kabaré
-
dunkel
őstag
válasz God Vazzeg #3016 üzenetére
Jaj ne menjünk bele mink is, sic! mindenki oda
-
P00By
nagyúr
Kész élvezet olvasni
-
P00By
nagyúr
Most olvastam, h vese betegek leszünk a sok c-vitamintól Baszki Félek
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Vótam hát váll jó volt nagyon, szétcsaptam a hátam rendesen. Mióta edzek talán most éreztem a legjobban
PH! addikt since 2004
-
Trolll
csendes tag
Pacsker
Szerintetek,ha az ember heti 3× építi a testét(többi napon csak kardio van),van értelme A és B hétnek?
Ha belépünk,beljebb leszünk... ;)
-
dunkel
őstag
válasz God Vazzeg #3024 üzenetére
Ja, inkább A és B nap, oszt egyik hét ABA másik hét BAB. De babot ehetsz egyébként is, az abbát viszont nem javaslom edzés közben hallgatni.
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #3020 üzenetére
Vesebetegek ide!
-
Tomics
addikt
Na mivan p00bik mindenki durrantja a bicepszét szombat esti láz előtt?
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
P00By
nagyúr
Hm, mustáros kalács
-
macikos
addikt
Jött a Mikluás!
Oda a diétám, pedig már 10% alatt volt a testzsírom
-
P00By
nagyúr
Jók vagyunk!
-
swoody
senior tag
Szokott itt valaki vérplazmát adni esetleg sima véradó?
Ha igen edzést mennyire befolyásolja(pihenés stb.) ? -
BÁ Nutrition
addikt
a takony féreg média által keltett hisztériára itt találtok egy kis választ [link]
hát ja, kb pont így gondoltam eddíg is legalább kaptam egy kis megerősítést ezekkel a szánalmas hulladék rtltv2-vel szemben...
lényeg: itthon átlagban 800an halnak meg évente a "normál" influenzában és szövődményeiben, de most a H1N1 16 áldozatát már úgy akarják beállítani mintha kb atombombát dobtak volna le az országra... ráadásul a 16 fele kb végső stádiumban volt rákban stb.. szal kell a cirkusz..
na mindegy csak gondoltam beoffolom[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #3044 üzenetére
Akkor miért nem tetted offba?
Egyébként egyértelmű, hogy az egész egy nagy üzlet, amiből rengetegen szépen megélnek...
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
jah a madárinfluenza nem jött be annyira most kicsit felerősítették
először előadják a halálos vitaminokat, most ezt, emlékszem volt amikor a cápatámadások voltak a fő hírek minden nap, nem tudom ki ez az állat aki ezeket kitalálja..
annyit kiáltanak farkast hogy a végén ha tényleg lesz valami már senki nem fog elhinni ezeknek lófaszt sebizalmi válság, ugye nem is olyan régen megalkották ezt a kifejezést, hát ide is illik
azért nem rakom offbe mert ez offtopic itt a szakmait kell abba rakni de olyat még nem írtam eddíg egyszer sem
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
swoody
senior tag
Köszi.
-
BÁ Nutrition
addikt
na jó írok szakmait is.
a NAC VB profi kategóriájában az első 4 helyezett magyar lett
negyedik a Kormány Misi, és most köpködik is ezerrel a sárga fórumon.persze mikor ők megrendezik a szar bajnokok éjszakája versenyüket és mindenki baszik rajta elindulni(mert utálják őket) akkor meg fintorognak hogy há mié' ????
el kéne gondolkodni talán hogy megbecsüljék a versenyzőket.. érdekes pl még forma 1ben sose fikázták le a Buttont mikor csak 6ik vagy 10ik lett..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #3048 üzenetére
Ezt már tényleg OFFba kéne tenni.
-
P00By
nagyúr
Ha most felmentek a bb.hu-ra, nektek is femegy a CPU hasznalat ~60-70%-ra?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest