- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Aktív témák
-
harry
veterán
Roppant egyszerű vagy, sajnos.
Most ülj le kicsit, nyugodtan, és kezdj el gondolkodni:
Azt mondtad, most jöttél a topicba, de ilyen következtetést vonsz le: "feljön ide egy kezdő és akkor nyomjátok beléjük a mocsok szar dumát, meg legminőségtelenebb cuccokat, kreatin powa,"Miről beszélsz? Fogalmad sincs, ki-kinek milyen tanácsot ad, de TE azért bemagyarázol dolgokat magadnak. Sosem mondtuk kezdőnek, hogy kreatinnal kezdjen. Kezdőkről szó sem volt mellesleg Nem tudod, miről beszélsz, de azért vitaalapként használod.
Sőt, menjünk tovább: tisztában van vele mindenki, hogy ami az újságban van, az csak duma - igaz, ettől még a termék lehet jó arra a célra, amire használni kell. De azt sem mondtuk, hogy csak ezektől lehet nőni / ezektől leszel hegyomlás. Sőt, sokan alig használnak kieget. Ha megkérdezed, itt az első kieg, amit ajánlani fog szinte bárki, az a vitamin, vagy fehérje, ha amúgy a kajálás rendben van, lévén az az elsődleges, meg az edzés. A kreatinnak is megvan a maga helye és ideje, de ezt látom nem sikerült felfogni.Szóval kezd olyan érzésem lenne, hogy csak kisebbségi komplexusod van Kitalált dolgokat magyarázol, bemesélsz itt mindenfélét. Meg a kedvencem, hogy PH-n kinek-mi a rangja, kit érdekel? Ja téged, mert csak újonc vagy De tudd meg: most néztem meg először, mióta ide irkálsz. Mi ezt sosem néztük, mindegy, ki kérdezett, de te kiszúrod, hogy igen, biztos ez az oka, gratulálok.
Nevetséges vagy.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
Ez meg vicc kategória.
Aki hosszabb ideje van a topicban, tudja, hogy a "lakók" között van egy általános szintű oltogatás, amolyan haveri jelleggel, ezen nem is szoktak megsértődni.
Én az újoncoknak mindig írtam pár használható sort, és belinkeltem valamilyen alapismereteket. Ezzel mi a probléma?
Akinek meg bármilyen problémája van, ne suttyomban a hátunk mögött üzengessen neked, hanem írják le ide, mi bántja őket. Szerintem nagy részük csak félreértés...Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
$R64
tag
Te még magadat sem válaltad fel, küldtél képet, nem! Vállalod magad? NEM Kinek lehet itt kispeségi komlexusa? neked
És arról beszéltem fentebb, hogy feljön ide egy kezdő "gyuros" és a baromságaidat olvassa, aminek sztem alapja sincs, mert lehet a "lexikális" tudásodat a muscheltekes újságok olvasgatásából vetted.... úgyh ennyi, itt semmiféle hátam mögött "sutyomkádás" nem volt, ő egyszerűen nem fog "szembeszálni" egy ilyen elvakult buta emberrel mint te... - részemről is hülyeség....[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
örülök, hogy végre igazi tudás jött a topicba, és valaki felveszi a harcot a régi öreg "okosokkal". Külön örülök, hogy fiatal, újonc, méltatlanul megalázott fórumosok támogatják ebben, bár érthetően nem merik ezt nyilvánosan felvállalni.
Nagyon boldog vagyok, hogy végre valaki le meri dönteni a kreatinnak emelt szobrot, felfedve, hogy xart sem ér.[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Tomics
addikt
Most komolyan attól hogy küld képet miért leszel boldogabb? attól valaki a májer hogy izmosabb mint te vagy mi a f?
Olyanokat állítasz másokról, amik nem fedik az igazságot, mintha évek óta ismernéd és olvasnád a topikot. Köszönjük hogy még mélyebbre emelted eme színvonalas topikot és elüldözöd azokat akik valamit is értettek hozzá!
A kreatinról mondott állításod meg egy nagy baromság.
Alapvetően az volt a gond szerintem, hogy az első hozzászólásodban már rögtön reklámoztad magad és a tápkiegeid, ergo ezért regeltél és írtál ide, ez jött le. mert itt már van egy ilyen kollega és ő is tett érte hogy kiutálja magát.[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
harry
veterán
Nem, pont neked, mert képeket küldözgetve akarod az igazadat bizonygatni, de annyi értelem nem szorult beléd, hogy az előző postomat értelmezd. Hülyeséget beszélsz, érted? Olyat állítasz, ami nem igaz, szó nem volt róla! Ezt nem tudom, sikerül megérteni? Szoktál te kommunikálni emberekkel? Nem úgy tűnik. Milyen baromságaimat? Ki mondta itt kezdőnek, hogy jó a kreatin?
Ember, ülj le, gondolkozz, értelmezz, ha nem megy, ne írj.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Bibby
addikt
Ελευθερια η θανατος
-
harry
veterán
Csak, hogy tisztázzuk - ezzel volt az alapvető probléma: [link]
Meg utána, amit a kreatin "hatásairól" írtál. Ha ez nincs, most nincs vita Leírhatod, hogy szerinted miért nem jó, ezért van a topic, de hülyeséget ne állíts.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
$R64
tag
Jó az egy elsietett hozzászólásom volt. Ennyiben igazad van.
Nem "rossz" a kreatin kis mennyiségben - ezt olvastam, meg nem mondom melyik újságban, csak mikor még amics fociztam, az edzők mondták hogy érdemes szedni, kis mennyiségben napi 5g. Mivel amerikában csináltak egy tesztet, ahol el célcsoportank adagotlak 5 g kreatint 120 napon át, 30-40 ember, másik csoport nem kapott kreatint, és akkor kimutatták hogy minimálisan de a kreatint "kapó" csoport minimálisan de jobban fejlödött - persze a teszt alatt erőnléit és kondis edzések votlak... de hát itt rengeteg lehet a változo tényező, azaz befolyásolo tényező. - ezt a közelmultban olvastam amúgy.
Saját tapasztalat meg az volt, mikor 18-19 évesen lapoztam a már emlitett, muschletek magazint, amit akkor tájt jónak tartottam mivel más nem ismertem, ingyen volt stb, hazavittem olvasgattam, biztosank sokan így vannak voltak ezzel. Csak hát az egy elég felfogult lap, mellesleg a scitec pénzeli, nyilván ezért van benne annyi scitec-es reklám. No de ekkor tájt én is bőszen lelkezdtem kreatinozni, vettem a monohidrátot edzetem keményem, ittam a shakeket, ettem a húst, még az 1. 2. "kúra hagyán" - de utána semmi, nyilván az elejé is csak az étrendem kicserélése és plusz tápanyag bevitel miatt fejlődtem.. Ezeknek a termékeknek a nagy része egy kaptafa, és misztikum az köré írt rizsa szöveg.... Csodát ezektől nem lehet várni. És a kreatin igen is vizet köt meg, ezért van általában az mikor az új gyerek a teremben megveszi a kreatin+ protein kombot, issza issza ezerrel mindkettő, aztán 1 hónapt után ráál a mérlegre és páff 5 kiló plusz, kicsit vizes arc stb, nyilván előtte nem megfeleően kajált, + protein bevitelnek köszönhetően nőtt a súlya, na meg persze "kis" víz is feljött, de aztán ha abbahagyja lemegy az 1 hónap alatt megszerzett "izom tömeg".
Az általad emlitett, értelmezési gondjaimmal kapcsoaltosan meg annyi, hogy mivel én elírtam hogy szar a kreatin, te meg erre elkezdtél offolni, és lehordani, akkor még is mit gondoljon az ember ha most feljön és el kezd olvasgatni. Erre értetem hogy az újak ebből azt látják , hogy megy a kreatin harc, 1 ember nem ajánlja és mindeki más mellete van... Sztem érted már mit akratm írni, vagy mire gondoltam... -
harry
veterán
Lényegében azt hiszem egyetértünk.
Az újságokkal és cikkekkel is hasonlóan vagyunk, mint itt a legtöbben: átnézik, ránéznek az új termékekre, de tudják, hogy nem ezen múlik. Elég szemét dolog is, valóban, mert ha valaki kezdő, könnyen beesik a csapdába, hogy neki ezekre "szüksége" van, de hát nem.
Kreatin: ahogy minden, ebben a sportban, ez is egyénfüggő. Melyik típus hasznosul jobban, kinek-mi vált be. Sokaknak a sima monohidrát is hoz tömeget és erőt, nyilván, az idő haladtával még egy ugyanolyan kúra nem hozhat akkora eredményt, mint azt eleinte. Ugyanakkor persze kezdésre sem érdemes ellőni, lévén akkor még sok mindentől nő az ember (új és rendszeres étrend, új terhelés, stb).
De van olyan helyzet, amikor jól jöhet. Ezt is lehet kúraszerűen szedni, feltöltesz, és szintentartasz egy hónapig, vagy hasonló - hosszabb távon persze hozzászoksz, megint nem okoz akkora fejlődést. Szóval szerintem használható anyag az, ha megfelelő időben vesszük elő.
Persze, nyilván vizet köt meg, ami le is megy, na de nem is ezért szeretjük.[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Nincs igazad!
Kezdjük azzal, hogy neked a sciteces kanálban mennyi volt a fehérje súlya?! A kanál nem tömeg mérésre van, hanem térfogat mérésre. Tehát tök mindegy, hogy egy kanál scitec fehérjének mennyi a súlya és mennyi egy másik gyártóénak. Nem lehet
minden terméknek azonos a térfogata. WPC80-ból 1 kanál vmi 40g...A kreatin meg vizesít, igen, ezért használjuk. Nem tudom tudod-e, hogy az izom 75%-a víz. Az izomnövekedést az izomrostok megnövelésével lehet elérni, máshogy nem. Több izomsejted nem lesz. Az izomrostok méretét pedig úgy lehet növelni, ha minél több tápanyagot/vizet vesznek fel, ezáltal tágul az izompólya is. Gyak az FST-7 edzésmódszer alapelve is a sok víz, hogy minél könyebben/hatékonyabban tágítsuk az izompólyát.
Kezdő gyúrós meg persze hogy egyből nehezebb lesz 5 kilóval, mi ebben a furcsa? Ismerni kellene a tested működését.
Woodslaveben meg áruló lett vagy mi?
-
Quan-Chi
őstag
becso13 a DYM 12 hours protein az egyik legjobb választás diéta mellé , én személy szerint is azt tolom
Tomics ejjnye lefekvés előtt 1-2 adag nem fogja negatívan befolyásolni a diéta menetét de a napi össz bevitelbe bele kell kalkulálni
harry 1 kis szemétkedés mindig belefér , de szerintem is néhányan túlzásba viszik 1x-1x , pedig ennek a topiknak nem erről kéne szólnia
hanem arról amit BÁ Nutrition ajánl
$R64 annyiban igazad van hogy sokan a legszarabb kiegészítőkkel próbálnak jó példát mutatni ! viszont a kreatinról le lehet cuppanni mivel a 68-as Olimpia óta a legszélesebb körben eredményesen használt legális kiegészítő a világon ! nem csoda szer, de jó ! nekem is szívta a vérem pár nagyon okos arc akik közel nem járnak ott mint én , dobtam fel képet akkoriban (ezek mondjuk már vagy 2 évesek de most is kb így nézek ki , meg amúgy se vagyok az a nagy pózolós-fotózós tipus ) de én is vállaltam az eddig elérteket és érdekes a legokosabbak NEM ! úgy kellett összeszednem őket iwiwről ! én úgy voltam vele hogy aki ennyire okít az legalább egy Ronnie vagy Jay de kiderült hogy közük nincs ehhez a sporthoz csak valamelyik rokonuk barátja látott a TV-ben súlyzót én is kaphatok képet ?
(#13806) Tomics igen itt Cerkarobira gondolunk
és az a csajszi hú de jóitt csak is képek ( külső ) alapján lehet felállítani akármilyen hierarchiát , ugyanis aki jól néz ki az valamit jól csinál ! aki nem az meg nem ! ennyi ...
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Manitou
veterán
válasz Quan-Chi #13819 üzenetére
itt csak is képek ( külső ) alapján lehet felállítani akármilyen hierarchiát , ugyanis aki jól néz ki az valamit jól csinál ! aki nem az meg nem ! ennyi ...
Azért az se mindegy, ki mennyi ideje edz és az a fránya genetika is sokat jelent. Szóval valaki nagyon jó genetikával is lehet nem túl okos a sporthoz és mégis jól néz ki.És a forditotja is igaz.
-
kovsol
titán
válasz Quan-Chi #13819 üzenetére
és aki nem rak fel képet az unranked ?
de amúgy olyanról még nem hallottál, hogy egy versenyzőnek van pl edzője aki valszeg fele úgy nem néz ki mint akit edz és mégis konyít a dolgokhoz
én meg nem fogok felrakni mostanában képet közösbe, mert úgyis tudom nem vagyok egy nagy was ist das és én tudom honnan kezdtem és hol vagyok most, és tudom, hogy jó úton járok ennyi
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Quan-Chi
őstag
nyilván ezt jól kell érteni amit mondtam ! az egyéni eredmény a lényeg !
kovsol lehet h nem vagy az de nem is arcoskodsz meg nem magyarázol bele mindenbe !
és hogy emeljem a topik színvonalát ... vagy mégse ?
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
BÁ Nutrition
addikt
én attól lettem "ekkora" (nem mintha nagy lennék) hogy közel tíz éve edzek, mindíg minden egyes edzésen a maximumra törekszek, és minden edzésen felmegyek a legnagyobb súlyokra. emellett annyit zabálok mint a barom, haverom(fekvenyomó magyar bajnok) is csak röhögött mindíg mikor anno egy házba laktunk hogy mikor leültünk filmet nézni magamelé raktam olyan másfél kiló sültkrumplit fél kiló hús társaságában és a film felénél már mennem kellett ki valami kajáért most is simán megeszek egyszerre 1 kiló húst(persze nem mindegy hogy van elkészítve) de akár többet is, csak azért nem teszem mert nincs annyi pénzem+nincs értelme se. tápkiegeket is úgy használom hogy alap hogy 3al szorzom a bevitt mennyiséget.. sőt most tribulust *8 és lehet hogy nem vagyok egy versenyző genetika de ahhoz képest ahonnan indultam sokat fejlődtem.. 80 kiló voltam anno azaz testmagassághoz képest -120 volt a testömegem, max olyan voltam mint Penene, de még az se biztos. amennyi cucc volt az a versenyzőkhöz képest elenyésző.. és már az is elég régen. és most is éppúgy hatnak rám a tápkiegek mint régebben, kreatin, tribulus is. bár most nincs túl sok pénzem rá, úgyhogy kb ennyi amit használok, kreatin is kb 3-4 napra való van már. úgyhogy elég nagy baromság az a felfogás, hogy jaj még nem "lövöm" el a kreatint mert akkor majd mi segít majd később.... ez nem feltétlen neked szól asszem harry aggódott ezen.. az én tapasztalatom hogy akkor lehet eredményt elérni ha 110%ot beleadsz.(legalábbis ha ilyen fos genetikával rendelkezel mint én) azaz maximumon túl kell teljesíteni edzésen, kurva sokat kajálni, és eleget pihenni. én ettől lettem "ekkora" és remélem sikerül még ennél előbbre is jutnom
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
nepszter1
addikt
Kezdek szakadni ettől féltem
-
LOTR
addikt
válasz Woodslave #13824 üzenetére
látom ma sziporkázolTomics
nem gondoltam, hogy egyszer valaha ilyet írok, de akár mennyit is spammel cerka, legalább nem ír hülyeséget (legalábbis akkorákat és annyit), mint sokan akik annyira azt állítják, hogy igazuk van...[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
harry
veterán
válasz BÁ Nutrition #13831 üzenetére
Én sem aggódtam ezen Csak azt mondom, hogy kezdőknek kb. fölös, elég más tényező van, ami miatt könnyebben nőhet. Szóval én inkább akkor újítanék kieget, ha az épp aktuális cuccok mellett már túl kis mértékű a fejlődés, szerintem logikus gondolkodás, ráadásul költségek szempontjából sem mindegy.
-
adequate_cou
senior tag
No pateszok, jelentkezem én is egy kis helyzetjelentéssel.
Ugyebár decemberben indultam a tavalyi januári 94cmes csipőhöz képest 104-essel, sok hónap kihagyással, végül ez lement 99-re februárra mikor kaptam a jó kis gyomorvérzést, a napi majd 1g koffein megtette hatását a 2-3 óra alvással és az ultrasavasító ételekkel egyetemben.
Szóval három és fél hónapja se plusz vagy célzott fehérje bevitelem nem volt, sem diéta, sem konditerem edzés, zabálok ami belémfér, néha koplalgatok, itthon edzem minden izmot 3* egy héten. Nuku kiegészítő.
A jelenlegi állás az, hogy a régebbi 25kg+os fogyásomat nem tekintve a legnagyobb pozitív változást értem el. A csipőm 94 centi, váll, kar, mell, comb és hát nőtt, izomdefiníció láthatóan javult. Exem, aki januárban látott félmeztelen két hete megkérdezte, hogy már megint keményen gyúrok-e mert nagyon látszik.
Szóval a faszom se érti hogy van ez, heti 3* edzek bukásig az izmokat, szar a kaja, mégis fejlődök pozitív irányba. Ti meg csak szedjétek a szaros fúvatóporokat
ps: Acetil L Karnitin ~160g továbbra is eladó, myproteines.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
csá segitenél nekem abba hogy 14 éves vagyok és 84 kg mindig járok gyurni de az étkezésemben kéne segitened hogy egy nap menyit egyek és hány orakor
Szia bunny! orvos szerint a kondi miatt lett fülgyulladásom. ebben van igazság? aztmondta hogy álljak le az összes ilyen \"szerrel\" (jumbo, daily vita-min) ismerősöm is jumbot szed és neki a fogorvosa mondta hogy a jumbo ban levő kreatin az szteroid származék. ezmiez?
hello bunny. szeptember óta edzem konditeremben. pár hónapig heti 2 edzést tartottam 2 felé bontva az izomcsoportokat. egy ideje viszont heti 4 edzésem van szintén kétfelé bontva. többen mondták hogy fölösleges a heti 2szer megdolgozni egy izmot. nemtudom mi tévő legyek, segíts kérkel. köszönöm
Amúgy meg te vagy az edző! akkor állíts össze egy étrendet, az lenne a segítség, nem pedig az amit válaszoltál észkombájn!!!
válasz:segítsen a pszichiáter, állítson össsze neked étrendet a tüdőrák, gyökér!Szia, A kérdésem a következö: 23 éves 48kg ez már vicces akár mit teszek egy gramm nem jön fel! Bosszantó egy kicsit! Elkezdtem edzeni és szójafehérjét szedni 1 hónapja de ugyan úgy 48kg a rekord ( a bagót le kéne tenni?) Segíts kérlek
szegény bunny szív rendesen, minden 2. kérdés ilyen
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
harry
veterán
válasz Tomics #13837 üzenetére
Ez azért tényleg nagyon gáz, nem is igazán értem, az ilyen kaliberű kérdések hogy lehetnek publikusak, dobnám a süllyesztőbe mindet. Egyszerűen nincs értelme válaszolni, úgysem értik, normális ember elolvassa az alapismereteket (amit amúgy is el kéne a kérdés előtt), ott meg ezek mind le vannak írva... Már, ami ~alap dolgokra irányul, mert aztán van a minősíthetetlen kategória is...
-
cukros bácsi
csendes tag
válasz Quan-Chi #13779 üzenetére
+ annyit Quan-Chi akkor is cerkának igaza volt, kár őt szarozni minden egyes beirásodban
+ annyit megint hülyeséget írsz, mert aki okos és elvosta amit belinkelt cerka, az tudja miből áll az UN-es, és a BSN
+ annyit te nagyon okos, hogy mind2 1azon problémára fejlesztett termék
ÍRTÓ NAGY különbséggel az UN javára
+ annyit írhatod ide dicsekvésből, hogy 300ezer a billentyűd, és 6 PC-éd van nálam ettől kertibb törpe lettél -
cukros bácsi
csendes tag
válasz kovsol #13829 üzenetére
Nagy igazságot mondtál vele
de amúgy olyanról még nem hallottál, hogy egy versenyzőnek van pl edzője aki valszeg fele úgy nem néz ki mint akit edz és mégis konyít a dolgokhoz+ annyit, többb tizezer$ ér egy ilyen edző
+ annyit, többb esetben edző eltünik a versenyző eredménye nulla lesz
+ annyit, aki a kinézet alapján ítél az 1-szar ember a szememben -
Quan-Chi
őstag
válasz adequate_cou #13836 üzenetére
adequate_cou csodák bizony vannak , de örülj neki küldd 1000
a koffeinnel és a többi szarsággal nagyon vigyázni kell , eléggé szétbarmolják a gyomrot, én is tartok tőle valamennyire mert éhgyomorra fogyasztok napi 800mg körül és azon kívül még rengetek baromságot pluszba ... amúgy tényleg régen írtál már !Tomics soha nem írtam a piszkos baninak ... és nem is fogok
becso13 az a helyzet hogy csak az áfonyát mert mikor rászánom magam hogy vegyek akkor azért megnézem hogy hol a legolcsóbb ... és valahogy mindig az áfonyás akciós ( ezt benéztem zsinórba 5x is ) és ugye az íze nem érdekel amúgy annyira nem is rossz, szóval áfonyás fehérje 4ever
cukros bácsi
- cerka a szememben egy kép és adatlap nélkül nagy arcú okostojás reklámiroda
- EZT linkelte cerka , 0 zsír 0 CH , 81%-os tejsavó-tojás-tej fehérje , lefekvés előtt testépítőnek szuper választás ( bár ennyiért iszonyatosan drága ) viszont egy 50 kilós nőnek MRP-nek szar mert se zsír se CH és ezzel a vitát lezártam
- ha azt nézzük igen , ugyan azon problémára fejlesztették ki , arra hogy megidd , csak ennyiben hasonlít a 2 termék
- 2 PC-m van , és joggal lehetek felháborodva hogy az 1ik ráadásul a drágább bedobta a kulcsot , és a PC pont egy jó példa ide mert sokak szerint az edzés sokba kerül ! szerintem egy drága gép sokkal többe mert 1 év alatt annyit amortizálódik amennyit szinte nem lehet elkölteni edzésrekajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Woodslave
félisten
na hogy legyen értelme a topicnak
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest