Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz CoolBoy323 #13447 üzenetére
Monster helyett a helyedben vennék multi pro pakkot meg ahogy régebben dunkel tanácsolta mellé pakolnék cinket mert azt kihagyták a multi pro-ból...
Akkor marad még 5 ezred mert a monster 10k körül mozog utolsó emlékeim szerint mellé csapsz még 3 ezret és veszel a profigymről superpumpot vagy no-xplode-ot vagy xpand-et edzés előttre...
A jumbo marad reggel meg edzés után bár én reggel a helyedben zabot nyomatnék fehérjével, de én más felépítésü vagyok mint te[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Tomics
addikt
szerintem meg jumbo zabbal az ütős kis hízókura reggelije lehetne
coolboy, ha nem hízol, akkor a kaja mennyisége lehet a probléma más nem jöhet szóba. tűzd ki célul, hogy a mostani napi beviteled megduplázod. szép lassan haladj ha eléred szólj addig is sok sikertezek közül az edzés előtti cuccokból ki fogok én is próbálni majd egyet nyáron
pooby: miva?
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
CoolBoy323
nagyúr
köszi srácok
akkor kaja meg 2xezve... max kihányoma jumbo zabbal kicsit KO reggeli lenne, tuti nem kajálnék 4ig úgy jól laknék
amúgy zab mehet orrvérzésig? tejcsivel szoktam enni, szeretem, és az aránylag tömegelős kaja is nem, hisz hosszú felszívódású ch?!
szőlőcukor is mehet nonstop?
az edzés előtti xarok közül melyik lenne ideális nékem? nem nagyon bízok az ilyen mesterséges xarokban, féltem a pici egészségem
-
Tomics
addikt
válasz CoolBoy323 #13456 üzenetére
zab mehet, de szőlőcukor módjával. inkább egyél több rizst/krumplit/tésztát
PH! addikt since 2004
-
macikos
addikt
válasz CoolBoy323 #13456 üzenetére
Szőlőcukrot felejtsétek már el! Az egy dolog, hogy nem hízol, de attól még nem kell szőlőcukrot zabálni. Én a zabot se tartom egy olyan szuper kajának. Reggelinek jó, de napközben nem enném.
Híznod kell, egyél sok rizst, tésztát, krumplit. Akár sültkrumplit is, amennyi beléd fér, rántott hússal
-
Atomgeszi
veterán
válasz macikos #13458 üzenetére
Sültkrumpli kurva jó brassóival. De éhes lettem.
De sültkrumpli jó még fasírttal. Egyik RRR-ben a Vörös Zoli is azt csinált csak csirkemellből..simánjó(#13455) Tomics Áh mire elolvasod már mindenki rájön a titokra a 12.hét végéig és mindenki izmosabb lesz nálad. Jó már ígyis mindenki az, de most gondolj bele, hogy ők már tudják mi a titok te még csak most fogsz rájönni. Áhh..ilyen tudattal edzeni, hogy tuti szart csinálsz.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Jojo5
őstag
válasz macikos #13458 üzenetére
zabot én is csak reggelre mondtam
Egyébként a jumbo proffban is zab van és tömegelésnél krvajól betöltött szal...Tomics: Jók is ezek az edzés előtti cummók főleg diétában hoznak nagyon sok kedvet de szerintem tömegelés alatt is brutálisakat lehet edzeni
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Megújult a myprotien weblapja de elég benga még
-
Atomgeszi
veterán
Én még annyira sem foglalkozom vele.. Speakboard powa. Kicsit érdekes a kiejtése, de nem megerőltető az olvasás és nem folyik ki a szemem a végére.
(#13461) nepszter1 Ja durva! Akkora error felirat borítja be a képernyőt, hogy kifordul a számból a rántotta Mondjuk ettől még nem lesz pénzem ilyen fújtatóporokra.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Quan-Chi
őstag
a zab hibátlan egész nap ! 100g rizst megfőve elég megenni, míg 100g zabot egy adag fehérjében 10másodperc alatt beborítok ! a gond az hogy magas a rosttartalma és egy bizonyos mennyiség felett már az emésztés rovására megy ! de napi 200g simán mehet !
ezen kívül a teljes kukorica vagy rizspehely akácmézzel jó sok tejjel még igazán komoly kaja tejbe rizs ...stb , annyi frankó kaja van , egész nap tudnék enni gecc
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Atomgeszi
veterán
-
CarajoEsp
senior tag
Noh berendeltem a sok szart, holnap meghozza a postás, a tömkegnövelő kimarad, híztam tőle, mint a disznő, de ezt megoldhatom kajával is
Úgyhogy fehérje+zab reggel, meg este, közbe csirkerizs, edzés előtt meg valami Dymatize Xpand
Bár kiváncsi vagyok, hogy ugyanannyi Ch mellett amitől eddig híztam, heti 3 intervall edzés mellett kell-e ettől tartanomU.I: Napi 150gramm Zabot toltam, most fog menni, napi 200gramm, de nekem ettől nem, inkább a pufirizstől indul meg a szelem
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
dragonfx
veterán
válasz Atomgeszi #13459 üzenetére
az a fain kaja.csemegeubival.előtte egy husleves.
én most ettem meg az esti kis rántotátámat.zabálok mint a picsa így ugy néz tartoma 87 kilomata kezdeti 84 stagnálóhoz kéepst.
3.5 nap után átlagosna ment a bicao.trico.
kiba sokan vannak ebeb a gildába alig lehet edzeni így
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Quan-Chi
őstag
-
Atomgeszi
veterán
válasz dunkel #13470 üzenetére
Ha meleg lenne még ennyire se tudnám meginni. A végére már így is nagyokat kell nyelnem.
Quan: Kifogom próbálni. Más is mondta már, hogy jó dolog.
-
Atomgeszi
veterán
válasz dunkel #13472 üzenetére
Régen próbáltam, de egyszerűbb, ha iszom mert nem kell vele tökölni.
Jojo: Nekem sztem a mazsolától lesz mert azóta van mióta reggeli mellé nyomok egy pár marék mazsolát. Meg nekem akkor szokott gond lenni mikor a zabosturmix után sokáig nem jutok kajához. Az nagyon felfúj. :S Amint tok enni megnyugszik a gyomrom is.
-
Quan-Chi
őstag
válasz brownus #13477 üzenetére
én is rakok bele néha aszalt gyümölcs mixet , vagy olajos magvakat ... 2 házzal arrébb lakik egy méhész , és fater ingyen csinálja neki az adóbevallását szóval nálunk még a csapból is méz folyik ... mindenhez rakok belőle ! elvileg full homemade akácmézet ad mindig !
-
CarajoEsp
senior tag
Multkor kérdeztem, hogy tömegelés mellett mehet-e karidó, még dunkel mondta, hogy heti háromszor nem árthat. Valamint kb, milyen időt érdemes? Mert szeretnék hó közepétől átváltani diétára, semmi értelme, de a súlyomhoz már ígyis van egy jó 20%-os tzsm amit le akarok tornázni 10környékére, hogy újra kezdhessem az egészet.
Futás(olyan 140-160-as pulzussal gondolom), utána vagy előtte menjem BCAA, ha utána mennyivel?[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Quan-Chi
őstag
válasz CarajoEsp #13479 üzenetére
a kardiót csinálhatod reggel éhgyomorra ( elvileg ez a leghatékonyabb ) vagy edzés után közvetlen ! kezdésnek heti 2-3 alkalom elég ! ha már nyakig benne vagy a diétában és bírod akár minden nap is lehet csinálni ! szerintem kardió előtt fél órával BCAA+karnitin , kardió után fehérje + glutamin ! edzésintenzitásra meg a HIIT szerintem teljesen jó futsz 2 percet 10km/h -val aztán 2 perc gyaloglás 6km/h -val , ezt megismétled egy párszor , úgy hogy beleférjen fél órába pont jó lesz ! viszont ha nincs 101%-osan rendben a kaja és nincs meg minden kieg , el se kezdd komolyan mert elég könnyen össze lehet esni ! a másik ha most tömegelsz akkor pár hétig csökkentsd a CH-t kb 20%-al ! ugyanis ha drasztikusan 1ik napról a másikra csökkented azt nem fogja meghálálni az eddig nehezen felszedett izomtömeged , sok sikert
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Quan-Chi #13480 üzenetére
A kaja, kiegek teljesen rendben, a legszemetebb kaja egy fél narancs, amit betolok.
70 voltam januárban, jött fel rám 8 kiló 5 hónap alatt, ebben persze van rendesen zsír is, és Tudom, hogy ez szánalom szint, de azért akarok diétázni, hogy legalább valami formám legyen, aztán újra tömegelés.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
God Vazzeg
veterán
Bump
-
kpal
nagyúr
válasz CoolBoy323 #13443 üzenetére
Eagle16 jol irja az étrendet kell összeállitani én most 105kg vagyok és nem kellett semmi csak rendes kaja igaz embere válogatja kin mennyire látszik meg...
[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
válasz CarajoEsp #13481 üzenetére
Ha nem eszel szemét kaját akkor mitől jött fel ennyi zsír? És miért ettél ennyit? Akkor csinálhattad volna kevesebb ch-val, kevésbé zsírosodva, okosan. Persze ha igaz amit írsz hogy tökéletes a kajád.
De ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz.Ελευθερια η θανατος
-
CarajoEsp
senior tag
-
Woodslave
félisten
szerinted ha nem eszik szemét kaját, akkor nem is zsírosodik el? Mondjuk ha egy 70 kilós ember nem eszik szemetet, de megeszik napi egy kiló rizst (van aki szerint ez is szemét) az nem fog elzsírosodni? (nem konkrét esetben, hanem hipotetikusan)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Quan-Chi
őstag
tömegelés alatt elkerülhetetlen a zsírosodás valamilyen szinten ! persze vannak genetikailag nagyon nehezen zsírosodó fajták azok örüljenek neki ...
kpal te hány éves vagy, mióta edzel ?
-
Eagle16
addikt
válasz Quan-Chi #13464 üzenetére
A zabot én is nagyon bírom, más el sem tudok képzelni reggelinek. Napi 200g simán lemegy, régebben 250g is volt.
Ma megérkezett a csomagom is.
Mikor megkavargattam a Crea-bomb-ot, kicsit meglepődtem, hogy ilyen nedvesség elszívó papírizé volt benne, mint ami a cipőkben szokott lenni. Még jövőhónapban veszek egy Multi-Pro-t, meg egy nagy adag maltodextrint és kész, jó pár hónapig nem kell semmit se vennem, a bérleten kívül.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
tibi666
senior tag
ma reggel voltam edzeni. nem mondanám, hogy a fejem fölé könnyedén tudom emelni a karomat.
-
LOTR
addikt
válasz CarajoEsp #13487 üzenetére
ha látod, hogy nagyon zsírosodsz, miért nem veszel vissza?
a nem túl hosszú pályafutásom alatti meglátásom, hogy egy hobbigyúrósnak bőven elég 2 évente diétázni, a páratlan években meg max ilyen "rendbeszedem a kajám diéta" jellegű dolog kell
aztán szerintem is inkább halgass Bibire: csinálj azt amit akarszOne Ring to rule them all
-
macikos
addikt
válasz CarajoEsp #13493 üzenetére
Nem tudom mik a céljaid, de én a helyedben nem diétáznék 78 kilósan. Kezdjük azzal, hogy most vagy növésben, ilyenkor jön rád a legkönnyebben az izom. Szóval ahogy öregszel, ez már csak rosszabb lesz. Most kell megszerezni az alapvető izomsűrűséget, mert később már nehezebben fog menni...
Én 90 kiló alatt nem diétáznék, na meg én inkább diéta helyett a tiszta kajálást javaslom. Annak semmi értelme, hogy tömegel az ember, elzsírosodik mint a disznó, utána meg egyből diéta és lemegy vissza ahonnan indult... naturálként nagyon nehéz jól diétázni.
Szerintem sokkal jobb megoldás fokozatosan hozzászoktatni a tested a sok kajához, ahogy növekszel, egyre többet enni, aztán megint csak nőni, ha meg zsírosodnál, akkor kicsit visszaveszel belőle, ha pedig minden összejön, maximális intenzitásuak az edzéseid, akkor izmosodni is fogsz és a zsír is lemegy róladVictor Richards mondta, hogy azért jó a 30k kalóriás étrend, mert ha be akar fogyni, akkor leviszi 10k-re és így nem esik össze, ellenben azzal, aki mondjuk 10k kalórián van tömegelésnél, diétában meg lemegy 3k-re...
Persze ezek a számok kicsit túlzóak, de arra jók, hogy megmutassák, hozzá kell szoktatni a szervezetünket a sok kaja elégetéséhez, ha tényleg nagyok akarunk lenni. -
penene
őstag
válasz God Vazzeg #13494 üzenetére
A felszedett mennyiség aránya igen, amit felpakolt szart, az már ottmarad.
Macikos: Jaja, most vagy soha... inkább 19 évesen legyen az ember 120 kilós, aztán majd ahogy öregszik, szépen szálkásodik. Vagy nem...
Amúgy persze, szoktatni kell a sok kajára a szervezetet, és nem kell túlzásba vinni a zsírosodást. Valakinek jobban sikerül, valakinek kevésbé. Az is tény, hogy fiatalon könnyebb leadni a felesleget is, tehát ha már nagyon elcseszte volna, akkor érdemes pucolni picit, de szerintem ez még nem az a kategória, max. nem kockahasról indul az ember.[ Szerkesztve ]
-
peter05
csendes tag
Sziasztok !
Már pár napja olvasgatom a Fórumot, és látom hogy messze nem vagytok kezdők
Segítséget szeretnék tőletek kérni. Nem rég kezdtem el edzeni, és hízni / nőni szeretnék.
Jelenlegi súlyom : 63kila és 182cm vagyok... Most kezdésnek vettem egy 8.8-as Jumbot, és ehhez kérnék tanácsot, hogy hogyan szedjem...reggel,edzés után/előtt??? Illetve a kaja sincs igazán rendben, ezért is vettem meg. Mit kéne egész pontosan enni mellé, ami aránylag pénztárca barát is?? Olvastam , hogy a zabot írjátok reggelinek, ez alatt mit értettek? Van külön féle zab, vagy ilyen Nesquik-os dolgokra gondoltok ?? Illetve a vitaminok mennyire fontosak ? Már igy kezdőként kezdjek szedni?MNC termékek verhetetlen áron
-
tibi666
senior tag
marhára fáj a karom és a vállam.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz peter05 #13498 üzenetére
Kezdésnek olvasd el az első HSZ-ben található kezdőknek kitalált linket
A zabbal kapcsolatban meg bemész a boltba és veszel zabot, fél kilós kiszerelés nagy vagy kis szemű összeöntöd fehérjével és betolod az arcba
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- LG V30 - vezércsel
- Óvodások homokozója
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest