- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
BLiNk3r hááát, az ízületvédőt nyilván a nevében benne foglaltakra fogom használni ! ez a termék sem valami jó amúgy, csak annyira olcsón kaptam hogy mondom egye fene elviszem . ha valami jó folyékony ízületvédőt akarsz akkor Nutrend Flexit Liquid ez már egy elég régi és sokat bizonyított készítmény csak most sajnos nem volt ilyen így kénytelen voltam megvenni ezt a fospermetet
dunkel szerencsére nem
dragonfx nahát az hogy lehet hogy a tricepszed nagyobb mint a bicepszed ( anatómia egyes, ülj le ) az mindenkinek nagyobb , a felkarod kb 2/3-a a tricepsz
$R64 folyékony terméket csak ízületvédőből veszek, azok talán tényleg jobbak ! de aminóból meg kreatinból meg mittudomén még miket lehet kapni azokból nem érdekel milyen , csak ezekkel a folyékony cuccokkal az a baj hogy az alapból szilárd halmazállapotú anyagokat feloldják valamiben és nemtudom hogy oldják meg h stabil maradjon és ne essen szét ( anno ez a cirkusz volt a folyékony kreatinnal , mire elért a fogyasztóhoz szinte a 0-ra lebomlott benne a lényeg ) ... viszont én se csípem a Scitecnek az új vonalát ( a régibe volt pár értelmes termék )
... na azthiszem lassan hatófélben van a Xenadrin-alphaburn-klenbuterol-karnitin-bcaa koktél, megkínzom a szobabringátkajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
P00By
nagyúr
-
Vandit.
addikt
Jó lenne ha Tibi befutna és banit lemosná a picsába már. Annyira szánalmas az az ember...
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Quan-Chi
őstag
hát nemtudom , nekem kurva gusztustalan az a fehérje amit turmixolt útálom ha ilyen habos genny lesz belőle !
Vandit. nálam báni akkor került tiltó listára mikor vmeik BBTV részben kilocsolta a tejet , meg lehordta mindennek . végül is a tápkiegek előtt az egyetlen kazein és savó beviteli forrás volt , és mikor toltam a frankó házi tejet "karrierem kezdetén" igazán jól fejlődtem
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
vedini
őstag
-
harry
veterán
Hmm. Jó, hogy a vitaminok fontosak, de szerintem azért egy fehérje kieg vitaminok nélkül is "hasznos" lehet. Mármint, ha valakinek csak egy dologra van pénze, szerintem nem biztos, hogy vitaminra kéne költenie, én inkább a fehérjére szavaznék (persze, ha a rendes kaja rendben).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz dunkel #13616 üzenetére
Azért nehogy már, ha nem viszek be 500mg magnéziumot, meg minden egyebet minden nap, nem hasznosulna a + adag fehérje...
Vitaminokkal kapcsolatban is az zavar, hogy egyszűrűen annyian vannak, akik nem használnak, és semmi bajuk, pedig ők is dolgoznak, edzenek, stb... amikor használtam, sem éreztem magam jobban, nem voltam ritkábban beteg, stb. Aztán a kérdés, hogy természetes forrásból vigyük be, legalább egy részét, vagy így koncentráltan, melyik hasznosul jobban, melyik a "jobb"...
Vagy legalábbis nem nagyon szeretek úgy költeni valamire, hogy tudom, hogy jó, de igazából nem látom/tapasztalom semmi előnyét...Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
macikos
addikt
Én erre mondom mindig, hogy jók a kiegészítők, de nélkülük is jól lehet fejlődni.
Én például lehet, hogy nem vagyok az esztétika szimbóluma és nincs 10% a testzsírom, de izmosabb vagyok mint azok zöme, akik havi szinten több tízezer forintot költenek kiegészítőkre. Aki meg mégis annyival jobban néz ki, az úgyse naturál... -
kovsol
titán
válasz macikos #13624 üzenetére
igen mert azért valljuk be: az edzéstől leszünk izmosak ehetsz te bármit ha nem mész el edzeni, de ha szar a kajád és edzel azért szerintem akkor is meglátszik az emberen, oké nem leszel egy hegyomlás, de azért legalább karban tartod az izomzatodat
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Quan-Chi
őstag
én mondjuk folyamatosan tolom az ISS pakot , mert az van olcsón , elköltök X összeget havonta erre a sportra és lehet nincs nagyobb látszata mint aki csak felét költi , de el úgyse rakom a pénzt , ha nem erre költöm el akkor meg elbaszom baromságokra , pl erre a szutykos számítógépre aminek még annyi értelme sincs ( itt ülök 300.000ft mellett ami már lehet csak 100 de 300 volt , és az MSN meg a mozilla , winamp ugyan olyan jól megy rajta mint az előzőn ) na meg el is lehet bulizni egy nagyon ronda összeget havi szinten ... szóval én inkább erre adom ki a lóvém
visszatérve erre vitaminos dologra, szerintem is egy fehérje fontosabb mint egy multi vitamin ! ugyanis főleg nyáron változatos kajával sok zöldség-gyümölcs kombóval bőven be lehet vinni annyit amennyi kell , max egy kis magnézium - C kiegészítés kellhet de az meg aprópénz
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz dunkel #13630 üzenetére
ja, majd kiderül Nem az hogy nincs eredménye (mert az tiszta sor), hanem hogy lesz-e a tiednek
figy én annyit gondolok erről az egészről, hogy K.T.-nek a szteroid rovattal kellett volna indítania, aztán fontossági sorrendben visszafelé haladni
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
dunkel
őstag
A róluk -ból kihagytál egy N-t. És igen.
Majd kancsi megmondja nektek a tutitViccet félretéve nem tudok mit hozzátenni, Tibi leírja a tutit, észérvekkel alátámasztva. Ehhez egy "szerintem" meg "nekem így is jó" kommentekkel nem lehet mit kezdeni. Mindenki csinál amit akar, nem akarok én senkit megtéríteni. Majd ha ráeszmél x év stagnálás után, hogy talán mégsem úgy a jó ahogy "szerinte" van, akkor legalább tudja hova nyúljon ha változtatni akar. Szerintem
-
dunkel
őstag
válasz Woodslave #13633 üzenetére
Az enyémnek lesz - és már van, evvel kapcsolatban megnyugtatlak. 4,5 hónap alatt 9,5 kiló és nem vagyok elzsírosodva. A második fázis végén (június vége) is lesznek képek, aztán jön egy dijéta, ami után szintén lesznek képek. Csak vigyáznom kell, hogy Atom képeitől távoli időben rakjam őket be a topikba
-
Eagle16
addikt
Végre vettem saját mérleget, 2500ft-ért, szerintem elég jó, grammra pontosan lemértem vele a kreatint is. Pontosan ilyen.
Most edzés után Peak-es fehérjét ittam, termékminta volt, a címke szerint 100g, de csak 45g volt benne Rájöttem hogy jól tettem, hogy eddig távol tartottam magam a vanília íztől, egyszerűen borzalmas szaga meg utóíze volt.
A sok ZH miatt már sokadjára tartok ilyen péntek-szombat-vasárnap időbeosztású edzést, így nem is olyan jó, mintha rendesen elosztanám, de már csak 1 hetet kell kibírom, aztán szabad leszek
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
harry
veterán
válasz kovsol #13648 üzenetére
Ez minden szempontból logikusabb magyarázatnak bizonyul
Valóban vannak érdekes cikkek, és engem is érdekelnek, de amikor a sokadik után ott járok, hogy ez ellent mond annak, mások szerint más a jó, akkor kezdek elbizonytalanodni, most akkor ez vagy az, miért, stb... mondanám, hogy vannak alap irányvonalak, amit sokan követnek, de megint mások szerint az is hibás... Így meg aztán nehéz eldönteni, hogy melyik legyen.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külpolitika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest