- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirosmajom
csendes tag
A mi cégünknél rohanunk egyik meetingről a másikra. Alapelvárás, hogy reggeltől ebédig kibírja a noti, ebédszünetben (45 perc) maxra töltsön, majd kibírja a délutáni munkát. A legtöbb tárgyalóba ha beültök 8-10 fővel, egy fél órás meetingre, nem fogunk elcseszni 5 percet mire mindenki talál egy konnektort, és bedugja magát. Meg nem fogok egész nap töltőt cipelni mindenhová.
Ráadásul ez munka, ezt nem tudod skippelni.Aha-aha, mellettünk is "dolgozik" egy ilyen multikulti cég menedzsmentje. Ők is fentieket nevezik munkának. Viccesek vagytok. Még mielőtt: én magam is voltam része hasonló szervezetnek, a 4. semmirevaló meeting után elmeséltem nekik, hogy amíg ők trécselnek napi 8 órában, addig én az irodámban leszek és dolgozom, ha valaki akar valamit nem talál meg ott, hanem nyugodtan írjon e-mailt. De ofkorsz így is a távozás útjára léptem. Jobban érzem magam, ha a munka az valódi munkavégzést takar. Ezt a konnektorkeresés témát mondjuk nem tudom értelmezni, ott van előtted az asztalon beépítve, ugye.
-
Danex
addikt
Cégnél csak laptopjaink vannak, ritka azért az, hogy a managerek laptopjai a jegyzetelést, kivetitést, team chatet, emailezést ne bírnák ki azért hosszú órákon át, az viszonylag ritka, hogy reggel 8tól 12-ig 1x alkalommal se tudnának visszamenni az asztalukhoz ahol az első mozdulat, hogy a dockolóra feldugják a gépüket. Ha pedig egész nap meetjei lesznek akkor úgy is le van foglalva neki a tárgyaló így be tudja dugni oda a gépét ha már úgy is ott lesz egész nap.
Fejlesztőként pedig ritka, hogy egész nap az asztalunktól távol kéne buildelnünk, hogy azt a néhány 1-2 órás intervallumot ne bírja ki.
Persze ezért jó hogy széles a notebook skála, mert a folyamatos rohangálós embereknek elég egy alacsony teljesítményű de nagy kapacitású gép, erre pl majd a most megjelenő ARM-es gépek kiválóak lesznek. -
Danex
addikt
Kicsit másabb a usecase és az eszköz kritikussága.
Mobil többet nyomkodja az ember a konnektortól távol, ha pl reptéren van egy rövid ideje vagy egy kávézóba akkor abban a 10-15percben a lehető legtöbbet kell feltöltenie, mivel utána lehet úton lesz végig órákon át. Az, hogy az eszköz elérhető legyen kritikus lehet. (fizetés, repjegy, elérhetőség stb miatt)
Laptopot ritkán nyomkodja az ember az utcán, 2 meeting között rohangálva, a legtöbb helyen ahol ezt tudja ott konnektor is található és igy a használat ideje alatt tudja tölteni azt. Lemerülés esetén nincs SOS, mivel mobilon jó eséllyel ha kell tud email-t írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest