- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurdongulos
tag
toca3 után nem csoda, hogy nem tetszik az irányítása, gondolom te is tisztában vagy vele, hogy a toca3 nem éppen a szimulátor kategóriát képviseli (és akkor még szépen fogalmaztam
), értelemszerűen az irányítása is nagyon különbözik egy szimétől. próbáltam a toca3-at és én pl arra nem tudtam beállítani a momo racinget normálisan (olyan érzés volt, mintha billentyűvel játszanék, mintha nem analóg lenne a kormányzás).
gtr2-ben én a következőket állítom, hogy a kormányzással ne legyenek gondjaim: steering marad 50%, gáz és fék 30%-ra a controlsban, speed sensitive steering 0-ra, illetve a setupban a steering lockot 15.5 és 16.5 között állítgatom autótól függően.
ha így sem nyeri el a tetszésedet az irányítás, akkor a gyakorlást tudom javasolni én is.
amúgy monzán az f360 gtc-vel mentetek? milyen szárnybeállításokkal? én második körömben 1:49.5-öt mentem 2-5 szárnnyal, de utána 1-3-al minimum 1:48 közepét mentem volna (20-30 kör után valszeg 1:47 is menne, nagyon kezes ez a gtc), csak nem volt türelmem hozzá.
Gézu f550-hez milyen szárnybeállításokat használtál monzán? én 1-3-al mentem 1:40.6-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), értelemszerűen az irányítása is nagyon különbözik egy szimétől. próbáltam a toca3-at és én pl arra nem tudtam beállítani a momo racinget normálisan (olyan érzés volt, mintha billentyűvel játszanék, mintha nem analóg lenne a kormányzás).