Új hozzászólás Aktív témák

• csurdongulos

tag

válasz gergo84 #227 üzenetére

toca3 után nem csoda, hogy nem tetszik az irányítása, gondolom te is tisztában vagy vele, hogy a toca3 nem éppen a szimulátor kategóriát képviseli (és akkor még szépen fogalmaztam :D), értelemszerűen az irányítása is nagyon különbözik egy szimétől. próbáltam a toca3-at és én pl arra nem tudtam beállítani a momo racinget normálisan (olyan érzés volt, mintha billentyűvel játszanék, mintha nem analóg lenne a kormányzás).

gtr2-ben én a következőket állítom, hogy a kormányzással ne legyenek gondjaim: steering marad 50%, gáz és fék 30%-ra a controlsban, speed sensitive steering 0-ra, illetve a setupban a steering lockot 15.5 és 16.5 között állítgatom autótól függően.

ha így sem nyeri el a tetszésedet az irányítás, akkor a gyakorlást tudom javasolni én is.

amúgy monzán az f360 gtc-vel mentetek? milyen szárnybeállításokkal? én második körömben 1:49.5-öt mentem 2-5 szárnnyal, de utána 1-3-al minimum 1:48 közepét mentem volna (20-30 kör után valszeg 1:47 is menne, nagyon kezes ez a gtc), csak nem volt türelmem hozzá.

Gézu f550-hez milyen szárnybeállításokat használtál monzán? én 1-3-al mentem 1:40.6-ot.

Új hozzászólás Aktív témák