- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProgenXL
őstag
Duplás PP? Saabe ma nem alszik
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
addikt
válasz Triathlete #63445 üzenetére
Legbosszantóbb, hogy dokumentálva van a cheatelés, persze cockstar leszarja. Pedig MrToss gh@ci-t is kibaszhatnák a picsába, amiért encourage-olja a cheatelést.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #63443 üzenetére
Légibusz?
Miért?
Akkor most nem Mc eladásokra jár bónusz? -
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #63457 üzenetére
Mintha egyszer próbáltunk volna Ph-sokkal mc küldizni,asszem akkor is dupla volt,jó móka volt,de a vége rosszra fordult mert modder szétcseszte a sessiont.
Mennyit fizetnek?
Meddig tartanak?
Mit kell csinálni?
Ha repülős akkor felejtős.[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
újabb autók aktiválása kicsit nehéz feladatnak tűnik a R* számára.
Gunner for life
-
JulianSinulf
senior tag
Kedves KeleHUN!
3x fogod visszakapni a legváratlanabb pillanatokban, hogy aljas módon lelőttél és leléptél.
Csak azért írom ide, hogy senki ne lepődjön meg rajta.
-
Kiskokó
veterán
Azé egy ilyen "igazgasd a klubbod dlc" jól esne
Tök Vice City-s lenne mikor menni kellet a lóvéért a klubba.
Kéne fejlesztgetni stb hogy több legyen a forgalom, de nem ezzel a lopj /vegyél cuccot - add el koncepcióval.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Tomzi78
csendes tag
válasz JulianSinulf #63462 üzenetére
Jövő hétre ígérte a Rockstar a 3 kocsit 100% Végre lesz Lada,supra harmadik nem érdekel.
-
ProgenXL
őstag
válasz Kiskokó #63463 üzenetére
Valóban jó lenne már egy nyugisabb pénz szerzés. Ne termeljen sokat de akkor ne is kelljen lopni bele. Néha elmegyünk felvesszük a lét annyi. Vagy ki tudja lehet nekünk kell a piát leszállítani hogy legyen mit adni.. De biztos hogy csavarnak rajta párat.
Gunner for life
-
Kelecar
aktív tag
válasz JulianSinulf #63462 üzenetére
Kedves JulianSinulf!
Sok sikert
-
ProgenXL
őstag
Olvastam egy kis pletykát. Semmi hivatalos cucc tehát ne vegyétek készpénznek...
mc, ceo féle lesz. Éjszakai bárt vehetünk, testreszabhatjuk. Többfele lesz de a többség Los Santosan. Tehát szokásos új vállalkozás. Vélhetően az ott bulizókból fogunk megélni tehát mi rendezzük be, választunk piát, előadót stb.. Szokásos npc támadás várható. Nyilván fenn kell tartani a népszerűséget. Hogy konkrétan mit kell tenni a pénzért nem nagyon írják.
Ami még érdekes lehet hogy visszamenőlegesen összekapcsolnák a vállalkozásokat hogy egyszerűbb legyen az irányítás. Júniusi megjelenés várható.
De ez mind pletyka szint.. de sok helyen olvasni már róla (google) tehát csak van némi valóság benne.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
szTotyy
őstag
Na klassz!
Az eddigi hírek után már nagyon kíváncsi vagyok erre az új dlc-re.Veszek vidéken egy kis rockkocsmát, tököm a dizsikbe!
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #63469 üzenetére
The Ballad of Gay Tony dlc-t nektek
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Laraxior
titán
Most akkor a kalóz bizbasz van duplázva? Ergo 10 perc alatt lehet 60k-t keresni?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Mr.Csizmás #63474 üzenetére
Hajóm már van
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
WolandR
tag
akkor már inkább a hát akkor már inkább a haulige v sightseer vagy hogy kell ezeket írni..
-
Ideg
aktív tag
Tök jó, hogy dupla a vip work meg az mc contract mission, de pl tegnap egész délután/este nem is működött. Hiába mentünk új sessionba, azt írta már fut egy session wide activity... Mára már van változás?
-
-
Ideg
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #63478 üzenetére
Ha ma este is toljátok akkor szívesen jönnék, jó lenne kicsit kiszakadni az eladni-supplytvenni-eladni mókuskerékből. Melyik mc mission fizet a legjobban egyébként?
-
Plata
félisten
Én tegnap fel sem jutottam,nem tudom ma este hogy érek haza.
De én azt hallottam ha csak pletyka is,hogy az új DLC nem passzív pénz termelős lesz mint a gyárak.Hanem Mc-ben kell lenni és melózni vele.Szerintem az úgy nem lesz túl tuti.Főleg ha még jobban kihegyezik benne az egymás támadását,mert a saját klubunkat úgy tudjuk népszerűvé tenni ha másét szabotáljuk.
Remélem ez tényleg csak kamu.Akkor max segítőnek fogok menni máshoz.Idegenek úgyis ha betévednek Ph sessionban csak betennének. -
Kelecar
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #63478 üzenetére
Mennyi volt a CD? Minimális eddig is volt VIP Work-nél is. Ha többen PP-ztünk 2 indítás között 5percet várni kellett.
-
Kiskokó
veterán
Este 1-2 MC melóra én is bemennék, már csak a változatosság meg a kipróbálás miatt.
PPt csak egyet toltam tegnap mert 3szor kellet üreset csinálnom mire nem volt bugos a session és lehetett indítani vipet vagy mc-t.Amúgy CD- ezekre szerintem mindig is volt, de a logikára nem jöttem rá még sose, hogy mi alapján. Van amikor nem ad CD-t van amikor ad. De volt már hogy Akkor is adott PPre CD-t hogy én nem is voltam benne csak másé járt le és mégis.
Kele : Mit hokiskodsz már megint? A te féle instant killjeidet csak én veszem jól meg Ucil De ugye már én is megigértem neked múltkor hogy "instant kill" listás lettél ha meglátlak meg a golyó
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
VikMorroHun
senior tag
Egyik MC feladat közben Blu leszálláshoz készülődött, és ez lett belőle...
Utána viszont megbeszéltük, hogy pont így akarta.Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Plata
félisten
Eddig sosem akartam meg venni Buzzardot,mert minek ha van Akula Hunter Savage.
De ma megvettem és már tudom hogy ez miért jobb,nem harc miatt hanem,mert egyszerre három is lehet nálad belőle.
Ráadásul melléd rakja le a játék és mivel több lehet nálad belőle gyorsabb is a mászkálás gyárak közt.Ami miatt a közlekedés sokkal egyszerűbb.Bár crew szinű buzzard kicsit fura.[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz VikMorroHun #63487 üzenetére
Az lemaradt, hogy minden utas túlélte!
-
-
Kiskokó
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kiskokó #63496 üzenetére
Még az elején lett beállítva a szappantartó kék, aztán úgy maradt, felőlem bármi lehet. Előny lenne a frissebbeknek valami különleges szín, pl: a lava red vagy a neon zöld, viszont az RSC felületén beállított szín árnyalata köszönőviszonyban sincs a játékbelivel.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Met
nagyúr
válasz VikMorroHun #63487 üzenetére
Arra én miért nem kaptam invet?
Blu elment hogy inv only session-t csinál de inv nem jött."If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest