-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Hogy van az, hogy a Doomsday-nél már a végső küldetésnél járok (tehát végigcsináltam minden előkészületi feladatot), viszont most, hogy meg szeretném venni a Deluxót, azt mondja, az alacsonyabb ár nem elérhető, előbb meg kell csinálnom valamelyik (nyilván a Deluxós) előkészületi feladatot.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Taci
addikt
válasz Majkee84 #63956 üzenetére
De nem azt mondja, hogy csináljam meg az utolsó, nagy küldetést is, hanem hogy pont a Deluxós prep-et. Ami már kész. Jó, mondjuk mindegy, úgyis megcsinálom az egészet (újra), csak olyat kér teljesíteni, ami már rég készen van.
@HussarF: Na most bekavarodtam. Akkor megcsinálok mindent, kétszer, újra. Biztos ami biztos. De amúgy a végső Doomsday-küldetéshez csakis a prep-ek és a setup-ok teljesítése után lehet eljutni, én pedig már ott vagyok, szóval nem értem. Vagy csak péntek van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A deluxos setup-ot kell megcsinálnod, ahol az elején hajókat vadászol le hover módban, a végén meg repülő módban a nagy teherszállító gépet. Egyszer kell megcsinálni és úgy, hogy te indítod a heistet, mert ha máshoz beszállsz, attól te nem fogsz discount árat kapni.
Act 1-es setup amúgy: Setup: Signal Intercepts
[ Szerkesztve ]
-
bluuzia
senior tag
Közérdekű felhívás!
Akinek Creepydoo az ismerőse, legyen szíves törölje a listájáról,
Ucil, Wifi, HunPela, KeleHUN, Majkee84, MrYoniko, skecitomi, Thoomaster - nálatok láttam.
Folyamatosan utánunk jön és belerondít az eladásokba. Régen ö is PHs volt, de már nem az.
Leginkább a fent említett dolgai miatt.
Köszi.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
hegyipapa
senior tag
-
törölt tag
szivem csucske a srac 😁
-
törölt tag
amugy wifi is tud idegesitoen trollkodni
-
törölt tag
ink keves de aktiv es norm. mint sok inaktiv es idiota. neha a tobb a rosszabb a kevesebb pedig a jobb
-
törölt tag
😀 hat ra lehet is. de a ragenek elozmenye volt. 1x jott nekem eladni de mig bent inditottam addig o kint a kocsimat insuval szet torte. most erre ertettem 🙂 a raketasat meg tankal vissza kapta. igaz veletlen nem szandekkal. 😄
-
Dtomka
veterán
válasz bluuzia #63961 üzenetére
Sztem többen vagyunk miért nem tanítjuk móresre? Ha nem csal akkor megtudná, hogy a PH-sokat jobb elkerülni...
De megnézem én is a friend listát.(#63881) Kiskokó
Na meg ott jobban ki jön ki mit tud mert public gyalázásból 3-4 es KD nem nagy kunszt...
Mennyi is a K/D-d? Gondolom legalább 5+ ha ezt így kijelented...[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Dtomka #63968 üzenetére
Hol láttad, hogy említem hogy nekem olyan jó lenne? amúgy se lehet csak következtetni KD ból... (aszem 1.6 de mikor kezdtem azt se tudtam mi az, kb 1 éve "figyelek" a KD-mre )
én amúgy vevő lennék DM meg TDM re sokszor mondom de senki nem jön.
De arra készüljetek ha valaki Makker -ellenem akkor capslockal irok szépeket[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Dtomka
veterán
válasz Kiskokó #63969 üzenetére
Hol láttad, hogy említem hogy nekem olyan jó lenne?
Nem láttam sehol...De akkor miért írsz olyat , hogy nem nagy kunszt 3-4-es K/D? Miközben neked ~feleannyi?
Én megyek ellened DM-re.
PL: FPS nézet és 1 féle fegyver... vagy nem FPS nézet de 1 féle fegyver.+ 1észrevétel:
Ma felnéztem beköszöntem: Jó estét all!
1 ember reagált....pedig legalább 12 PH-s volt. És zokon veszem e? Kellene? Biztos elfoglaltak vagy AFK=away from keyboard (egyszerűen: nincs gépnél)... eset állt fent.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Dtomka #63970 üzenetére
Nem mert 3-4 es KDt lehet public gyilkolásból is szedni. Kb 1 hétig csináltam azt hogy opressoral akit értem löttem azt csá ne gondold túl. napi 2-3 óra. 1 hét alatt 0,88ról felment 1.4.re.. lehet 4-es igy is meg úgy is..
Értem én amiket mondasz, de félre beszélünk mert te mindig mást látsz bele a mondandómba.
Szivesen DM ezek veled, már csak a mókai miatt isA köszönés dologban se ez a lényeg, nem vagyok degenerált hogy nem esik le ha mindenki el ad és nem köszön vissza ... de nem akar átmenni amit mondok, vagy csak ennyire nem bírsz és direkt csavarod addig hogy belém köthess
Majd DM ezés közbe elmondom[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Kiskokó #63971 üzenetére
Ok Te vagy a sztár...így OK?
"Kb 1 hétig csináltam azt hogy opressoral" - Nekem nincs opressorom. Gyalog, tank, és Hídra (bár azzal vagyok még mindig a legbénább. Max 10-20 embert öltem eddig...).
De azért majd szólj ha 3+ lesz a K/D-d.
Van 1 másik játék amit előrébb helyezek a GTA V -nél.Lehet ennyit (760 órát) a GTA V -tel nem is játszottam
De mikor legyen a DM?[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Dtomka #63972 üzenetére
......... no comment úgy látom nem állsz azon az értelmi szinten hogy normális kommunikációt lehessen folytatni veled.
Bocsi de erre már mást nem tudok mondani.Én meg nem játszok mással GTA-n kívül amúgy. Mivel egyáltalán nem vagyok egy nagy gamer pláne nem Pro...
de hagyjuk ennek nincs értelme.Miért a faszméregetést látod minden szavamba? Leirom a tapasztalatom, ennyi.
Majd ha látsz online szólj, ha ráérek nyomunk valamit. vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Na de én befejeztem, ide nem lehet semmit írni úgy, hogy ne álljanak bele az emberbe.
Tomka, félreértés ne essék felőlem semmi gond, de ehhez se kedvem se energiám.
-
freeknight
őstag
válasz Dtomka #63972 üzenetére
Teljesen igaza van Saabenak, ebben a játékban a K/D arány pontosan semmit sem mutat. Szépen fel lehet tornázni 3-4-re, csak fegyvertelen, afk játékosokat kell mészárolni (mit gondolsz, Ucil vagy Kele miért öl meg annyiszor "véletlenül"? ). Vagy opressorral/hydrával/deluxoval hit'n'run, lényeg, hogy ne állj le harcolni, ölj és menekülj, ha szorult a helyzet passzív. Én is voltam 4-es arány felett, még amikor elkezdtem a játékot. Én le is fosom, nekem meg másnak mennyi az arány, mert semmit nem árul el a játékos képességeiről.
-
GRandMaster6
csendes tag
válasz #11598592 #63967 üzenetére
Nemtudom hogy arra az esetre gondolsz e ameikre én, de ha az, akkor nemcsak a te jarmüvedet baszta szét, hanem mindenkiét aki az eladásban volt! Ezután elkeztem figyelni a gyereket, volt még pár eladás utánna, és mindegyik gyár inv után ahogy beért a gyárba, egybol sprint ki, viszont arra már nememlékszem hogy akkoris szetbaszta e a jarmüveket. De dolgozni nem dolgozott egyszer sem az fix! És még én kapom az ivet hogy nemakarok dolgozni, stb. Oké bevallom, ha sokan vagyunk akkor nem viszem a postást, a kukást meg a dodot, de a többiben általában csinálom! Ha meg postás van, akkor tolni szoktam (ha sokan vagyunk), de már ezért is le lettem cseszve. Nembaj phsok, akkor hivjátok csak wifit
-
INMOTEP
őstag
Mondjátok meg nekem miért ilyen kurva nehezen csatlakozik a játék online ra ? A Netemmel semmi baj ,akárhányszor inditom elsőre a végtelenségig képes lenne tölteni ,aztán megunja és bedob story-ba .Innen online és nagy nehezen néha beadja ... minden második csatlakozás javában sikeres ,de az is borzasztó szenvedés kivárni
-
Kiskokó
veterán
válasz INMOTEP #63978 üzenetére
Szimplán túlterhelt. Én beléptem Simonra nagy nehezen és kb ahogy beköszöntem le is dobott onnan, próbáltam vissza csatlakozni de "unable to connect" maradtam egymagam, 10 percre rá jött Lefie de AFk voltam, mikor vissza jöttem alt tabból ott állt mellettem, ő se volt a gépnél és tőlem kérdezte hogy hogy került oda
Erre persze lemodderezett
nem vágom mi volt asztalon voltam alt tabbal.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz Headers #63980 üzenetére
Én is mindig úgy megyek fel.
Ha egyből online-ra próbálok felmenni akkor vacakol.
Vagy 10 perc mire betölt és max invite onlyba enged vagy public-ba.
De ph-s sessionba nem.Sőt úgy még lagos is.
Bár már engem dobott ki a saját invite only sessionomból is.
Player no longer session vagy mi a franc szöveggel.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Headers #63980 üzenetére
Igen máshol is ezt tanácsolják:
Extremely long loading times for onlineDe valóban nagyon zavaró. Annyi update volt, és ez a probléma a mai napig fennáll. Én SSD-ről játszom, és még így is sokat kell várni. (a net sem lehet probléma 2 Gbites, Telekom)
-
proof88
addikt
válasz INMOTEP #63978 üzenetére
Sajnos nem csak a csatlakozással van most gond.
Én ma többször is belefutottam, hogy stunt race-t akartam volna nyomni, és olyan volt többször is, hogy ott voltunk lobby-ban kb 10-16 ember, majd mikor elindult a verseny, egyedül voltam a pályán.
Most előbb kb 14-en kezdtük el a versenyt, rajt után néhány másodperccel mindenki megállt majd elhagyták a session-t. Léptem is ki a 'csába. Egyedül szar versenyezni. -
szTotyy
őstag
Sztori módból onlinba valóban gyorsabban betölt, mint egyből onlineba.
Viszont a dohányosoknak hasznosan is eltelhet a rögtön online csatlakozás. Nálam pont egy cigi elfüstölése, míg csatlakozok.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz szTotyy #63984 üzenetére
Én is úgy szoktam a klozetot időzíteni
Bejön a főmenü, rányomok az online-ra, aztán viszlát, majd jövök.
...és még azt mondják, hogy bug.... francokat. ficsőr."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mattboy
újonc
Kedves Adminok, Klán tagok!
Tisztelettel, az ügyben írom kommentemet, mert ezúton szeretném jelezni csatlakozási szándékomat a Klánba.
Az elmúlt időszakban többször volt alkalmam betekinteni a közösség pozitív, építő és követendő attitűdjébe a szervereken, azonban a Klán létezéséről és a Klánon belüli összetartásról egy kedves barátomtól, „lentorn”-tól hallottam.
A játékkal 2018 januárjában kezdtem el játszani és bár feltételezhetően nem én vagyok a mindenek tudója, a kulcsok őre, vagy akár a játék magisztere, azért mondhatni, hogy elboldogulok a küldetésekben és a játék bugyraiban.
Ahogyan a mindennapi életben, úgy a játékon belül is az összetartás és a csapatmunka híve vagyok és kifejezetten ellenzem a „trollkodó” magatartást. (Bizonyos szervereken, játék közben gyakran eszembe egy nem is olyan régi szlogen: „Ruszkik, haza”)
Amennyiben úgy látjátok, hogy volna helyem a közösségben, hálásan megköszönném, és mélységesen megtisztelőnek tartanám, ha bevennétek a soraitokba.
A game-en belüli nevem: JaZoka
Visszajelzéseteket előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
Zoli -
freeknight
őstag
válasz olddirtyB #63988 üzenetére
Ugyanez. Szerettem volna kicsit visszatérni a játékba, de szinte minden napra jut valami válogatott szerver hiba. Tegnap például csak simán nem engedett barátokra csatlakozni, azelőtt pedig nem tudta betölteni az online karakterem mentését. Mióta vagy 4 hónapja abbahagytam a játékot, az online rész nem hogy javult volna, hanem sokkal rosszabb.
-
ProgenXL
őstag
Ilyen is lesz
"GTA Online service maintenance planned for June 12, 2018 @12:00am EDT"
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Anulu79
addikt
válasz GRandMaster6 #63977 üzenetére
Nem tudom, de ha jól emlékszem nálam dolgoztál rendesen amikor ott voltál.
A belépéssel kapcsolatban a többieknek. Nekem az tűnt a leggyorsabb módnak, hogy amikor ki kell választani, hogy mivel játszol (story vagy online) akkor ott csatlakozol rá egy barátra.
-
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #63995 üzenetére
Háát nem mondhatnám hogy értem amit írsz,de biztos.
-
olddirtyB
tag
Lepke áruld el a titkot kérlek!
Tegnap 265 km/h-t mentél a 811-el. Direkt megvettem és 224 a max.. Van vmi trükkös beállítás?
Minden maxon van és ennyi a csúcs.. -
Segal
veterán
válasz olddirtyB #63999 üzenetére
Az baromi kevés...
A helyszín nagyon nem mindegy hol hol mész vele. Én az autópályára mentem ki vele az eventeknél már ott is ki lehetett hozni a kocsiból közel 260-at viszont az igazi trükk az a lejtő Keresned kell egy olyan szakaszt ami lejt és be tud gyorsulni a kocsi na ott meglesz a 260 fölötti tempó"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs