Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gyugyo79 #45629 üzenetére

    Ezzel annyira nem vagyok képben, világ életemben publicban játszottam. De mivel itt nagyjából mindenki elég biztonságra törekvő, gondolom elég nagy baj lenne, ha már nekem kellene ezt az álláspontot képviselni :)

    Na, de akkor ,hogy konstruktív legyek Anulu felé:
    Mindig vezessen az utad az ammu-nation felé és tárazz be lőszerből és golyóálló mellényből. Kis szinten ez még nem fog olyan sokat segíteni, de legalább szokod. A betárazott páncélokat az M -> Inventory-nál éred el.
    Snack-el is mindig legyél betárazva. Ugyanígy az inventory-n keresztül tudod vele tölteni az életed. Csak itt lényeg, hogy ha ezt csinálod, akkor sose szabadon állj, hanem vagy állj neki a falnak fedezékbe (alapból Q), vagy kocsiban legyél, stb. Mert különben elkezdi a script-et, ahogy eszik és közben nem tudsz csinálni semmit.
    Egyik szemed mindig legyen a minimap-on. Ha valaki közel van, akkor légy nagyon éber. Ha valaki gyanúsan közelít feléd, ne feltételezd, hogy csak meg akarja simogatni a buksid, vonulj fedezékbe, és nyiss tüzet, ha kell. Ha gyalog vagy, akkor mozogj mindig tereptárgyak közelében, kidönthetetlen fák/oszlopok, betonkerítés, házsarkok stb, hogy autóval ne tudjanak elütni.
    Ha célzol, akkor mindig mozogj és ha nyomod vmelyik irányt, közben meg megnyomod a space-t, akkor elvetődik abba az irányba, ami hasznos, hogy nehezebben találjanak el.

Új hozzászólás Aktív témák