- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Na most borított ki!
A telefonomat munkára is használom, ezért a GF-ban beállítottam bizonyos mappákat szinkronra, többek között a DCIM mappát is. Ez nem is lenne baj, mert van olyan napom amikor vagy 100 fotót készítek és nem baj, ha a géphez ülve mindent azonnal elérek.
A munka fotók között akad olyan amit megtartanék néhány hétre, de a felhőben fölöslegesen van, tehát Google fotókból törölhetném, de a telefonról még nem. Na ez nem jön össze.
Amit eddig csináltam:
- Fotó elkészült, szinkronizált mindenfele, eddig jó.
- Fotót telefonon átraktam egy "Munka" mappába, de a GF-ból nem tűnt el. Ha onnan törlöm, akkor a telefonról is törli, pedig a Munka mappa nincs beállítva szinkronizálásra.
- Így töröltem a GF-ból, törlődött a telefonon is a Munka mappából, ami hangsúlyozom, nincs szinkronizálásra beállítva.
- Töröltem a számítógépen, böngészőben a Google Fotókból, ott el is tűnt, de a telefon alkalmazásban még mindig ott van!Hogy a fenébe lehet törölni a felhőből, de nem a telefonról?
Megjegyzem, a Munka mappa tartalmaz korábbi képeket, azokat a beállításnak megfelelően nem is szinkronizálja, csak az újakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest