Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Pár napja erősen ráálltam a google maps kiismerésére, de nem sikerült.
Amire nem jövök rá- Ha felveszek egy partnert, akkor a saját pozícióm mikor, és hogyan frissül, ergo a partnerem mikor, milyen módon tudja megnézni az aktuális pozícióm?
- A frissítés csak akkor megy, ha nálam aktív a gps, a net, és a térkép is fut? Vagy elég, ha csak net van, és a térkép meg az adott beállításokkal frissít folyamatosan?
Tehát ha csak a zsebemben van a telefon, akkor is követhető a pozíció? Vagy csak ha elindítom manuálisan a térképet is?
- Tegnap valahol sikerült olyat beállítanom, hogy a pozíciómat 15 percenként frissítse. Na most vagy ez miatt, vagy csak kiemelten sokat használtam ma a telefont, de hamar lemerült. Kerestem, de nem találtam ezt a beállítást..Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!
Android - maps ver 6.2.0
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest