Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
No hát, válaszod megadta a kezdő lökést. Most lecseréltem én is az "újra" Valóban kezeli a hunbux oldalt is.
Persze volt már a gépemen a Chrómium előtt a rendes Chrom is, de az meg nem kezelte a legördülőket. Most mindnt kezel Kopp, kopp.
-
gabaly
tag
Helló.
Chromiumot használok kb 2 hete, eddig mindenütt jól működött. Ma reggel a Hunbux ptc-s oldalra mikor odaértem vele, abban a pillanatban lefagyott teljesen és csak erőszakos kilépéssel tudtam kiszállni (Ubuntu 9.10). Még párszor elfeledkeztem róla és ezzel mentem oda a nap folyamán, de mindíg így jártam. Mozilla Firefox-al jó. Más oldalon semmi baja a Chrómiumnak!
Az oldalon annyi változás történt tegnaphoz képest, hogy enyhe hóesést (hópelyheket) tettek a háttérre.
Szerintetek mi hiányozhat a Chromiumomnak?! -
gabaly
tag
válasz
üzenetére
Sajnos nálam ugyanez, pedig már jól belaktam a Chrome-t. Írom be a felh.nevet, jelszót, majd a capka jönne de üres a négyzet....vagy szokásos oldalon ahol is legördülőben van a fórum gomb legördítés után fehér minden. Nem jöttél még rá a megoldásra? Vagy ez mindenkinél így néz ki amíg nem javítják?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Bialetti kézi kávéőrlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest