- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeepDish
őstag
Haverom probalkozott vmi kislemezes megoldassal,de nemvoltam ott! Jelenleg programozni probaljak,ha lenne mibe beletenni! szal most kivan forrasztva egyenlore!! Mivel probaljam meg szerinted?
Mert,ha tudna ezt a funkciot tenyleg,akkor visszakuldetnem es probalkoznek vele!
-
DeepDish
őstag
Hi all!!
Van 1 ilyen alapom,biosfrissites kozben tapreset sikeredett erre van e megoldas ezek szerint? [link]
Gigabyte GA-965P -DS3 REV 1.0 !
Koszonom
-
DeepDish
őstag
válasz
Geri Bátyó #3212 üzenetére
Ezzel nincs gond aus p5k deluxe most valtam meg komplett geptol,mert felbaxott,hogy e8400 4 ghz-en sem volt elegendo bizonyos jatekoknak es ezt csak ilyen netezos gepnek szannam,ha mar porosodik asztalomon,szal komoly konfigtol megvaltam 1 idore!
-
DeepDish
őstag
Amit adtatok tagot megcsinalna biosat vmi programozoba,bar kikell forrasztani allitolag! Nincs ra gari mar!
-
DeepDish
őstag
Tudtok olyan embert,aki biosat ujraflasheli DS3-as lapnak,mert frissites kozben aramszunet volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óvodások homokozója
- Horvátországi nyaralás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest