- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiki
csendes tag
AMD fronton kettőről tudok véleményt mondani:
GA-7VAXP : nem mai darab, 6 hónapot húzott le nálam, egyetlen fagyás, vagy hiba nélkül! Proci: 1700+ tuning: 2100+ Nagyon ment, de tényleg. VIA KT400 Chipset, 6 USB2.0 + FW+Raid. Negatívum: az SBLive! kártyám iszonyúan torzított, buherálni meg szoftverből nem akartam, tehát elő az alaplapi 5.1-el. Azzal meg minden 5.1-ben szólt. Egyszóval tuti. Árára nem emlékszem.
GA-7N400Pro2 (Speckók: l. előbb, csak Nforce2Ultra chipset + SATA; + DCDDR): Itt jött a hülyeség: jól működő rendszerhez minek nyúlni?! Erre cseréltem le, következett egy hét szervízperiódus, hordozhatóvá vált, és egyszer csak berágtam. Olyan szinten, hogy visszatértem némi pénzmag feláldozásával (éppen jó passzban voltam) az Intelhez. Ez a Mob a szervízben lévő memóriák közül egyikkel sem működött, csak a vérnyomásom emelésében játszott szerepet, ergo kevesebb kávé reggel, délben, stb.
Ha éppen egy erősebb pillanatában működött, úgy 10-15 percet, akkor teljesítménye felért a jelenlegi i875P-s GA-8IK1100+2.6Ghz HT kombó teljesítményével, ami hihetetlen, de nekem ez jött le! Nem a szintetikus, meg ilyen-olyan tesztekre gondolok, de pl. az egyidejű CD-írás, film másolás, internet, mp3, töredezettségmentesítés munkamenetben semmivel sem maradt le a jelenlegitől. Sőt.
Ha van még kérdés, megpróbálok válaszolni. Segítettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest