Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiki
csendes tag
AMD fronton kettőről tudok véleményt mondani:
GA-7VAXP : nem mai darab, 6 hónapot húzott le nálam, egyetlen fagyás, vagy hiba nélkül! Proci: 1700+ tuning: 2100+ Nagyon ment, de tényleg. VIA KT400 Chipset, 6 USB2.0 + FW+Raid. Negatívum: az SBLive! kártyám iszonyúan torzított, buherálni meg szoftverből nem akartam, tehát elő az alaplapi 5.1-el. Azzal meg minden 5.1-ben szólt. Egyszóval tuti. Árára nem emlékszem.
GA-7N400Pro2 (Speckók: l. előbb, csak Nforce2Ultra chipset + SATA; + DCDDR): Itt jött a hülyeség: jól működő rendszerhez minek nyúlni?! Erre cseréltem le, következett egy hét szervízperiódus, hordozhatóvá vált, és egyszer csak berágtam. Olyan szinten, hogy visszatértem némi pénzmag feláldozásával (éppen jó passzban voltam) az Intelhez. Ez a Mob a szervízben lévő memóriák közül egyikkel sem működött, csak a vérnyomásom emelésében játszott szerepet, ergo kevesebb kávé reggel, délben, stb.
Ha éppen egy erősebb pillanatában működött, úgy 10-15 percet, akkor teljesítménye felért a jelenlegi i875P-s GA-8IK1100+2.6Ghz HT kombó teljesítményével, ami hihetetlen, de nekem ez jött le! Nem a szintetikus, meg ilyen-olyan tesztekre gondolok, de pl. az egyidejű CD-írás, film másolás, internet, mp3, töredezettségmentesítés munkamenetben semmivel sem maradt le a jelenlegitől. Sőt.
Ha van még kérdés, megpróbálok válaszolni. Segítettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest