- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tierbatyo
senior tag
Közben sokadik sync után megoldódott a probléma. Egyébként olyan block volt, amikor a seamonkey blockolta a mozilla-t, miközben egyik sem volt fönn, egymást blockolták, miközben egyik sem volt fenn, meg hasonló nyalánkságok. equery-t meg annyiszor néztem már, hogy hihetetlen, de semmit nem mondott.
Most volt egy kalandos gentoo telepítésem. Grafikus telepítő egy rakás kaki. Elszállt egy gyönyörű errorral, ráadásul amit feltelepített, az nem is volt ott a partíción. Mind1. Nekiálltunk stage3-ról. Volt szívás ezerrel... Egér röcögött, gondoltam frissebb kernel megoldja. Hát nem... Át kellett dugni másik portba irq ütközés miatt. X: mire összehoztunk egy normális xorg.conf-ot.... nvidia: ez vicces volt. Olyan error-t írt, amit alig-alig találtunk. Kiderült, hogy a kártya memóriavezérlője szart be!!! Most meg sikerült egy törölhetetlen file-t létrehozni.... ssh-ból újraindítottam a rendszert, hogy csináljon fsck-t, azóta nem érem el. Pedig már tényleg majdnem minden ment szépen, most meg lehet szarrá ment minden. Egyébként ha valakinek van ötlete, hogy hogyan lehet törölhetetlen file-t törölni, az ossza meg bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest