Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz asdf_ #16920 üzenetére

    Üdv újra,

    Megoldódott a helyzet végre.
    Miután legutóbb írtam ide nektek, másnap felhívtam a fogyasztóvédelmet, hogy mégis jogilag, hivatalosan milyen lehetőségeim vannak.
    Ők megerősítették azt, amit Ti itt írtatok. Ha nincs minden paraméterében egyező termék, akkor nem kötelesek cserélni, pénz-visszafizetés... Úgyhogy nem igazán tudtam mit csinálni, mint várni, hogy az ő beszállítójuk mit reagál a csere kérésemre (cseréltem volna a ramot ugyanolyan csak 1600mhz-es ramra).

    Aztán hétfőn találtam egy tényleg minden paraméterében egyező ram-ot a webshopban (PCX-ről van szó).
    Kicsit újabb típus volt a hűtést látva, de tényleg minden paraméterében (időzítés, freki, méret stb) megegyezett az enyémmel. Hát felhívtam őket, hogy akkor most mi van.
    Hát mondta az ügyfélszolgálatos, hogy az pont egy másik beszállítótól van, mint amit én vettem októberben... És, hogy beszállítói garanciájuk van stb... Na, mondom frankó.
    Végül kértem tőle, hogy akkor próbáljunk meg valami olyan megoldást találni, ami a lehető leggyorsabb, mert nekem munkára kell a ram, nem játszani, vagy szórakozni. És, hogy nekem igazából csak a mennyiség számít, az, hogy 1600-as vagy 1866-os igazából jelentéktelen.
    A kissé feszült hangvételű beszélgetésem ellenére (nyilván, már 1 hónapja vártam), kedves volt velem és mondta, hogy akkor ő átnézi az egész levelezést és másnapra utána jár a dolognak és mindenképpen kikér egy választ a beszállítótól, hogy mi legyen... Majd másnap jelez.

    Másnap este 5 után csakúgy jött egy e-mail, hogy csomagom érkezik. Hoppá, na mondom visszaküldik a szar ramot? Vagy mi. De látom, hogy a csere alkatrész érkezik! :) Elküldték nekem az amúgy jelenleg jóval többe kerülő ramot nullás költségen. Az 1600mhz-es verziót. Ráadásul úgy, hogy már másnap megjött.
    Szóval teljesen megvoltam lepve. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar és ráadásul ilyen eredménnyel zárul ez a story.
    A PCX-ről amúgyis eddig csak jó véleményem volt és másoktól is csak jó hallottam. Így az 1 hónapos várakozás és huza-vona kapcsán már-már csalódtam, de azért ez a végkifejlet nagyon visszabillentette a mérleg nyelvét. Úgyhogy innen is köszönet érte nekik!

Új hozzászólás Aktív témák