Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacmaster
tag
Sziasztok, szép reggelét! Szóval az eddigi tapasztalatok alapján, valami a Horizonttal van
Ac Origins, Tomb Raider, Detroit simán müködik...Egyedül ez a játék nem hajlandó felismerni a kontrollert! -
Lacmaster
tag
Nagyon szépen köszönöm! Azóta Detroit oké de a Horizont az istenért nem látja
A videó alapján telepítettem a drivert én is...Azóta látják egymást!Csak vmiért ez a játék bukik! Tesztelve és látja, működik! Ami furcsa hogy csakis ezen játéknál veszett el a kontroller...A controller fix.exe sem javított rajta... -
Lacmaster
tag
Sziasztok! Egy ki..aszott agyrémmel szeretnék kezdeni vmit...A számítógépem egy Xbox 360 eredeti kontrollerrel és egy 2.4ghz receiverrel (Ebay)működött az elmúlt jó pár év és játékaival! Ez a legújabb 2004 update után az alábbit problémát okozta:
Nem tudtam csatlakoztatni és összepárosítani
Majd a videómegosztón talált segítséggel ez elvileg megoldódott, gondoltam én...Tesztmódban kellett átírni dolgokat, majd valóban úgy éreztem ok...
De ezután az alábbi dolgokat produkálja...
-Horizont zero dawn, nincs kontroller csak egér
-Detroit becom human, van kontroller és irányítás de vmiért interakciót nem tudok kezdeményezni
(lb, rb gombokkal tudok nézőpontot váltani, de a jobb kar nem reagál, mondjuk egy tárgy megnézéséhez de tudok vele körbenézni, bizonyos funkciók hiányoznak)
Amióta beépült az update reménytelen használni a kontrollert, látszik a csatlakozás de eddig csak a Ac origins mutat normális működést...Valaki hasonló??
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest