- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz lacko6 #23050 üzenetére
lehet nem, de ehhez nincs 2 év gari, soha semmit nem vennék gari nélkül. Itthon kapsz 5k-val drágábban, amire 2 év gari van. Ennyi simán megér a gari, főleg, hogy ha tönkremegy a csatlakozó (nem lenne meglepetés), akkor cserélik. Ezzel meg nem foglalkoznak majd..
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
plus44
veterán
válasz lacko6 #23053 üzenetére
akkor is a 27k-t venném meg, mivel ha tönkremegy 3 hónap múlva, vagy két hét múlva és venned kell hozzá kábelt, vagy meg kell javíttatni, akkor szépen csorog a pénzed, lehet hogy 1 javítással már 27ezernél járnál és még mindig tönkremehet bármikor meg Murphy nem alszik. A 2 év garancia meg csak nyugodtabb alvásra késztet...szerintem, bár mondom én gari nélkül semmit nem vennék.
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Asassyen1989
csendes tag
Üdv
Hogy hasznom is legyen ne csak kérdezzek hozzászólok az átalakítós témához.
A tényállás az, hogy ismerősi körömben van pár htc készülék, nekem pedig egy átalakított remote os apple fülesem(a kábel eredeti).3 telóval próbáltam ezekkel kapcsolatban tudok nyilatkozni.
- HTC Sensation XE és HTC evo 3d kezelik a középső gombot valamint hallják a mikrofont is. A hangerőgombokat nem kezelik de persze szólnak. (mind a kettő elég friss android telefon)
-HTC Mozart nem kezelt semmit csak de természetesen szólt. Ugyanakkor nem tudom mennyire de a Mozart viszont kezelte a fenti két készülék távirányítóját.Gondolom, hogy az Iphone hoz készült fülesek egyenértékűek távirányítóban az eredetivel hiszen kompatibilisnek kell lenniük így azok is a leírásnak megfelelően mennek a felsorolt telókkal.
Akinek Evo 3d vagy Sensation van sztem simán vehet iphone remote os fülest hozzá átalakító nélkül is a lényeg megvan a számléptetés megoldható a középső gombbal és programmal is.
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
A Xears kínálatából melyik füles a legjobb?
Mert ár alapján én is kiválogattam a legjobbakat, de az nem feltétlen tükrözi a minőséget is.Köszi a segítséget!
Üdv, Balázs
-
-
-
Luissimo
veterán
válasz ntomka #23062 üzenetére
1, nemmmondtam, hogy jobban szól mint az XEARS.
2, nemmondtam, hogy nem tucat SAMSUNG füles
3, ebay-n kb 5 dolcsi.
4, itthon is olcsó, olcsóbb mint a CANYON EP ...
5, attól függetlenül, mert neked van a fiok mélyén, attól még jobban szól, mint a CANYON, (de ezt ebben az árfekvésben kell vozsgálni)
6, az Xears-ből is van 2 fajtám, tudom hogyan szólnak
7, az Xears 3x ,4x 5x annyiba kerül mint ez
8, igen, éppenhogy azért vettem csakis, mert van rajta microfon is, mert így nem kell csereberélni , amikor jön egy hívás.
9, aztsemondtam, hogy nincs belőle fehér színű.
ésvégül
10, ha jól belenézel a fiokodba, kitudja miket nem találsz még ott. ( egyébkéntmeg, ha szerinted olyan szar, akkor szívesen elfogadom tőled, ugyis menne a TAB-hoz a fehér, neked ugyse kell ilyen szemét.olvasási értelmezés a mai fiatalság legnagyobb problémája (a sokkközül )
no, hirtelen ennyi...első felindultságból, egylélegzettel[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz Luissimo #23063 üzenetére
Annyira nem vagyok fiatal már sajnos, hogy ne tudjak szöveget értelmezni. Erre reagáltam csak: "NAGYON-NAGYON jó hangja van nekije". Az enyémet szívesen odaadnám, csakhogy ez rövid (kb. 30-40cm) kábellel rendelkezik, olyan modellekhez volt, aminek még nem 3.5-es jack csatija van, és átalakító kellett hozzá. Ezt dugtad az átalakítóba, az meg ment a telóba.
ツ Headphones on - World off
-
Luissimo
veterán
válasz fi:zi'k #23065 üzenetére
tudod te hogy milyen szutykokat csomagolnak tartozékként a kütyükhöz ?
tudodhát, hiszen nyalván te sem azzal használod, amivel kaptad.
nem is érdekelt volna engemsem ez, mert használtan vettem a tabot és nemvolt a dobozában a füles.
viszont használok hozzá blututis fejhallgatót , microfonost.
Igenám, csak ha sokat dumál az ember egy nap, akkor reggeltől estéig nemnagyon bírja ki a blututi akksija, jártam már vele ugy.
erre ottvolt most a lehetőség, hogy láttam, hogy valaki hirdeti, és mivel olyan kicsi a microfonja, hogy szinte alig venni észre a dróton, ezért gondoltam , annyit megér, hogy legyen hozzáé meg a gyári fülese.
és ha már megvolt beledugtam próbából.
Nemtudom, hallottad-e már a Galaxy TAB-ot Voodoo sound-al prezentálni zenét.
ugyszól majdnem , mint a Galaxy S, amit tududnk, hogy nem szól rosszulmondom az árához képest nagyon jó hangja van.
ki si mondotta volt , valami Einstein nevű muki, hogy MINDEN relatív.
namost , nincs pl. negyvenezerszeresen rosszabb hangja, mint egy IE8-nak .nemtom tudtam-é érzékeltetni a nüanszokat
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Gyártottam ilyen M3 füldugóból foam-ot a B2-höz. (forró szöggel átlyukasztás) Elég nagy volt, így középen félbevágtam, így akkora lett a két darab, mint a gyári M-es comply.
Az első, keskenyebb, gömbölyű végú fele túl sokat nem ért, nem szigetelt eléggé.
A másik (szélesebb, élesebb végű) fele viszont elég meglepő eredményt hozott. Kell neki egy kis idő (fél perc) míg felveszi rendesen a fül alakját, de utána nagyon szigetel és a hangra is igen nagy hatással van.
Olyan mélyei lettek a fülesnek, hogy csak nézek itt jobb-ra balra.
Ezt a hangot egyáltalán nem merném mélyhiányosnak nevezni (semmilyen gumival, sem comply-val nem tudott ilyet.)
Egészen perfekt' lett a végeredmény.
Még a magasokat sem igazán bántotta, mivel pont akkora lett, hogy ki tud kacsintani a cső vége, így nem zárja el a foam a hang elől az utat.Más fülesnek nem biztos, hogy jót tenne egy ilyen harang, nem lehetetlen, hogy túl sok mélyet, esetleg rossz hossz esetén tompa magasakat eredményezne. Plusz szerintem vastag csővel sem lenne rendesen megoldható a dolog.
(Ha igény van rá, akkor csinálhatok róla egy képet.)
Szerk.: Ja és ez egy 70ft-os befektetés volt.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz bigmasterg #23070 üzenetére
Várom a képeket, én is ilyet tervezek - végre látok normális képeket egy ilyenről, ebbe te jó vagy
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ntomka
nagyúr
válasz bigmasterg #23070 üzenetére
Sejtettem, hogy ez lesz az eredmény. Most akkor így tetszik már a B2?
ツ Headphones on - World off
-
Tomi_Sci
őstag
válasz bigmasterg #23075 üzenetére
Mekkora ötlet
Egész nagy kínálat van. Egy "többharangos" verziót kipróbálnék.
(#23075): Úgy látom ezzel elkéstem De nem sok füleshez lehet jó, mert a közepén túl vékony a henger.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
bigmasterg
addikt
Bocsi a dupla post-ért, de mostanra mentek fel a képek.
KÉPEK
(Az első kép egy kicsit gonosz, mert azok nem eladóak. )[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz bigmasterg #23078 üzenetére
Ez jónak tűnik lehet, hogy én is teszek vele egy próbát, már nem mintha az SE-215 mély hang kiemelésre szorulna.
Az első képen ugye nem Sony Hybrid-ből van ennyi? -
fi:zi'k
nagyúr
Az 5-10 használat után kíváncsi leszek hogy fog kinézni.
Nekem is volt ilyenem...egyszer elég volt.[moderálva] - ne itt
[ Módosította: stevve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
-
Bodor
veterán
Egész pofásak lettek! Emlékszel, hogy én is készítettem hasonlót? Itt és itt lelkendeztem róla. Igaz, hogy én csak telefonnal készítettem fotót róla. Tényleg jobb a hangja a fülesnek vele, de tény, hogy hamar elfárad az anyag, utána már nem szigetel annyira jól. De legalább olcsó
Mint már megbeszéltük, a méret a lényeg! Szóval ezért kellett nekem az L-es Comply, mert az M-es kicsi volt, de úgy tűnik Te is ebben a cipőben jársz. -
ko9
addikt
Pont azon gondolkozdtam, hogy ennyi harang mellett még küszködni kell?
Köszönöm a képeket, szerintem megpróbálkozok vele.
Halk megjegyzés: 3M nem M3--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
bigmasterg
addikt
Tényleg.
L-es Comply-val már olyan hangja lett, mint a 3M-es házi megoldásnak ?De ha minden igaz, akkor lesz lehetőségem meghallgatni shure szivacsot is, ha az is így tud szigetleni, akkor lehet az lesz. Ugyan kb. egy árban van a comply-val, de azt írják, hogy tartósabb.
(#23084) ko9 :
Tényleg, ez csúnyán elírtam. (albumban javítottam is)Amúgy amikor volt xears-em, akkor is volt, hogy szórakoztam a harangokkal.
(#23080) fi:zi'k:
Nem se535 ? Vagy van valamilyen olcsósított, visszamaradt darab ?Amúgy nem biztos,hogy nem érné meg hetente új ilyen 3M foam-ot gyártani. (70ft /db) Egy év 52 hét, 52x70= 3640ft
Csak ez elég macerás lenne, nem is túl szép és valszeg' lenne hibás darab is rendesen. Most is kicsit tágabb lett egyik oldalon a lyuk, így az az oldali, kivételkor nem jön a fülessel együtt.
_
Etymotic EtyKidsszerk.:
(#23079) SHiZUOKA :
Hát, valami olyasmiből.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Most nézem, hogy itt véltelenül rosszul raktam be a képek linket.
Így az albumot akartam. így már értelmet nyer a zárójeles rész is. Meg így később is ez az album jön be, nem a legújabb képek, mint ahogy az előző linken volt. -
nagyúr
válasz bigmasterg #23085 üzenetére
Nem 530. Bár csak az lenne.
Privát "beszerzés".96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
bigmasterg
addikt
válasz fi:zi'k #23087 üzenetére
Nem SE530 ? Akkor mi ?
Vagy nem, SE530. ?
Vagy ??szerk.:
Mert erre ment a kérdésem:
"SE530 érdekel vkit?"Valamilyen jelmagyarázatot kérek a hsz-hez, mert ezt most tényleg nem értem.
(Vagy késő van és én tompulok, vagy tényleg nem volt egyértelmű a válaszod. )[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bigmasterg #23088 üzenetére
Egy vessző lemaradt. "Nem, 530."
Az érdekelt meg úgy értettem, hogy a milyensége.#23090
Kialakításra szerintem jobb az új sorozat. Hangra nem tudom mennyi különbség lehet. Tyll szerint az SE535 "liquid gold into my ears".Nálam van és lehetőség.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Bodor
veterán
válasz bigmasterg #23085 üzenetére
L-es Comply-val hasonló a hangzás a 3M-es megoldással, de kicsit levegősebbek a közepek és a magasok, és ezért nálam az lett a nyerő.A Comply anyaga ritkább és puhább, mint a 3M,de mivel az L-es nagyobb méretű, ezért hasonló tömörülést, ezáltal hanghatást ad a fülben,mint a 3m. Shure szivacsra én is kíváncsi lennék! Honnan szerzed be?
-
szakibá...
senior tag
Érdekes, én a túl sok mély csökkentésére próbálkozram ezzel CX méretű bogyóknál, a gömbölyű végét használva, valamennyit javított is, kényelemben sokat. Ha tartósan akarod alkalmazni a módszert, akkor bőrlyukasztó, ahogy korábban említettem. Egyszerűbb, gyorsabb és kevesebb a selejt. Még egy módszert alkalmaztam arra, hogy a bogyó ne mozduljon ki ásítás vagy evés közben, a csőrt meghosszabbítottam zsugorcsővel. Ettől a szivacs szája nem tud becsukódni és hátulról megtámasztást kap a bogyó, nem tud kiesni. Nekem elég mélyen kezdődik a hallójáratom, sosem tudom annyira bedugni ezeket a bigyókat, hogy ott is maradjanak.
[ Szerkesztve ]
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
ko9
addikt
válasz szakibá... #23093 üzenetére
Ha úgy húzod rá / akkorára vágod mint a fentebbi képeken, akkor se fog becsukódni a szája, mert pont akkora, mint a füles vetőcsöve. Így maga a vetőcső pont a szivacs szájába van, így logikus hogy nem csukódik be. Bár a te esetedben - mélyebb hallójárattal - gondolom hosszabbra van hagyva, és ekkor tényleg jól jöhet a zsugorcső.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
veector
senior tag
Lendmeurears-től rendelve vámoltak már meg itt valakit? GR07-et tervezek vásárolni valamikor, frogbeatsen nincs, és drága is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Politika
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.