- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Galaxy S2 gyári fülese mennyire gagyi mondjuk egy 8-10k-s füleshez képest?
Vannak dolgok...
-
bigmasterg
addikt
válasz ricshard444 #22352 üzenetére
Ha a szokásos samsung agybadugós füles jár hozzá, akkor -egy jól megválasztott 10ezereshez képest- iszonyatosan.
contaxg:
Csak 1 darabot vett. (nyilván máshonnan)[ Szerkesztve ]
-
hobbyone
aktív tag
válasz bigmasterg #22354 üzenetére
Én most ezt használom utcai, városi fülhallgatóként.
Kb. 55 cm hosszú, a dzseki felső zsebébe helyezve a lejátszót pont a fülemig ér, így nem zavar a kábel. A Comply szivaccsal pedig kényelmes a fülben, nem mozog.
A hangszer-elkülönítése jobb, mint egy single BA-s fülesé, és a mélye is ütős azokhoz képest. Hátránya, hogy nem teljesen tiszták a hangok, de azért nem mondanám mosottnak.
Nekem bejön.Samsung m7600 telóhoz volt csomagolva, aminek a zenei minősége a Bang & Olufsen beütés ellenére gagyi egy Sony mp3 lejátszóhoz képest. Alapból eléggé sistereg, a mélyhangok visszaadása pedig gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
Mittu88
senior tag
járasd be 1-2 napig azt a wallytech-et, kíváncsi vagyok mennyit javul a hangja nekem a TDII-esem volt olyan, hogy amikor 0km-eresen belehallgattam (gyakorlatilag csak recsegést meg puffogást hallottam), majdnem elküldtem a kurva anyjába Thomast meg az összes Güntert. Bejáratás után meg csak kamilláztam hogy fülhallgató ilyet is tud.
-
hobbyone
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #22356 üzenetére
Az enyém is ott hibernálódott elég sokáig.
Aztán kivettem, kipróbáltam különféle bogyókkal, és most már használom.
-
slfln
senior tag
válasz Mittu88 #22358 üzenetére
Egyetlen fülhallgatómon sem tapasztaltam bejáratódás utáni változást.
Még a nagyon bejáratósnak mondott (150 óra) GR-07-en sem. Aki szétszínezett hanghoz van szokva, annak kb. ennyi idő kell egy akkurátus, kiemelés nélküli füleshez való átszokásra. Ezt gondolom nagyon jól tudta a gyártó is, és ráfogta a biocellulóz membránra. Vagy csak én kaptam 'bejáratottat', vagy esetleg totál süket vagyok és 0 a memóriám.
Igazi emberfeletti képességgel rendelkezik az, aki 150 óra után képes visszaemlékezni, milyen volt egy füles hangja.
(Én például arra sem emlékszek, hogy tegnap mit reggeliztem.)
Ezt úgy értsd, hogy a bejáratás során annyira minimális változások történnek - vagy nem történnek egyáltalán - hogyha egymás mellett tudnád hallgatni őket se észlelnél valószínűleg semmilyen különbséget.
A karakter nem fog alapvetően más lenni.A DT880/600-nál volt egyedül olyan, hogy eleinte egyes frekvenciákon határozottan lehetett torzítást hallani, amit más fejessel nem hallottam, de ez később elmúlt... Ettől viszont még nem szólt rosszul alapvetően.
A lényeg annyi, hogy ami az első percben is elviselhetetlenül szól, vagyis a hang abszolút definiálatlan, nincs felbontása, tompa és több dB különbség van a két oldal között... na azon a jóisten' se segít és a pink-noise sem.
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Egy ilyen fülesnek milyen a "membránja"? Mindig is kíváncsi voltam rá, szóval ,hogy kell ezt elképzelni?
Vannak dolgok...
-
-
slfln
senior tag
-
Mittu88
senior tag
hát sajnálattal olvasom, hogy szkeptikus vagy a témában, Te jobban értesz hozzá, mint én, szóval tiszteletben tartom a véleményed. Mindenesetre a bejáratás utána esküszöm kategóriákkal jobb hangja lett az enyémnek. Kb. olyan hangja volt első használatkor, mint egy gyári apple fülhallgatónak, csak még recsegett is mellette (lossless zenével számítógépről - audigy 2 zs hangkártyával, genius 1255a-n keresztül)
Én csupán onnan emlékszem, hogy milyen javuláson ment keresztül, hogy először hallgattam 15 percet, majd 2 nap múlva bejáratás után ugyanazokkal a számokkal szintén 15 percet.
Az utolsó bekezdéseddel viszont tökéletesen egyetértek, annak ellenére, hogy a minőségjelzők felét nem ismerem -
korcsi
veterán
válasz PR0JECTNR56 #22362 üzenetére
"január végén/februárban jön majd úgyis a Xears utódja"
Mit tudsz?22362: Ja, azt hittem Thomas alkot valami újat.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
slfln
senior tag
válasz fi:zi'k #22350 üzenetére
Nekem méretben eléggé ISO szabványhoz hasonlító, mindkét oldalon megegyező paraméterekkel rendelkező füleim vannak.
Egyszerűen nincs az a pozíció, amikor a tányér a fülkagylóm hallójárat körüli részét ne nyomná valahol, amikor normálisan van a fülemben. A tányér maga nagy, a vetőcső nagyon rövid és rossz szöget zár be vele. Megfordítva a fülest és fül felett vezetve a kábelt stabilan állna, de a hosszú törésgátló miatt így szinte lehetetlen viselni.
Akárhogy is, számomra ez egy earbud vetőcsővel - kabrió autó leszedhetetlen tetővel.Mittu88: Hát egy hangfal fejeskimenete mindenre jó, csak fülesezni nem. Passz, lehet az eq-volt elcsavargatva valahol, ha ekkora különbség volt, vagy gerjedt az erősítője - tényleg passz .
Ha másodjára is innen hallgattad, ugyanezzel a felállással változatlanul, akkor viszont lehet csoda történt.
A kedvedért beraktam a szekrénybe akklimatizálódni. Ettől rosszabb már biztos nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
Most nézem csak 3500ft
[link] -
PR0JECTNR56
addikt
válasz lacko6 #22370 üzenetére
Kérdés vajon eredeti modellel van-e dolgunk.
korcsi: Thomas szerintem el van a babérjain még egy darabig, most nem hinném, hogy tervez bármi újat. Egyébként ilyenem lesz.
ricshard444:Shure SE-215 átlátszó (Clear) kivitele (ezen kívül még átlátszó fekete színű kapható).
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
-
lacko6
senior tag
Vsonic GR06 tulajok ilyeneket kaptatok?
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz PR0JECTNR56 #22371 üzenetére
Ez árban mennyi és minőségben fentebb, vagy lentebb van egy BW B2-től pl.?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #22371 üzenetére
Hogyhogy?
2xE és nem hinném, hogy jobb mint a B2.
A 315 már inkább egy kategória lehet...Ha arra járok megint kis is próbálhatod.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
plus44
veterán
válasz fi:zi'k #22377 üzenetére
Az meg már 50k. Mondjuk a cserélhető kábel elég csábító, de hát a hangminőség a lényeg.
szerk: van a háznál B2?
SHiZUOKA: igen, azt gondoltam, hogy felépítésben azért jobb, meg ugye a cserélhető kábel elég nagy piros pont. Ha hangminőségben ugyanolyan lenne, máris inkább ezt venném, de ha nem, akkor marad a B2.
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz plus44 #22376 üzenetére
Árban ennyi. Minőségnél a hangra vagy az összeszerelés/anyaghasználatra gondoltál? Ismerősöm SE-215-se szerintem egy kicsit jobban egyben van mint a Brainwavz és az anyagok egy kicsivel jobbnak tűnnek. A Shure-t még csak egy rövid teszt erejéig hallottam, így nem írnék most még semmit a hangjáról.
Ez viszont dinamikus a B2 meg ugye armatúra, szóval két eléggé eltérő füles. Az viszont valószínű, hogy nem olyan jó az ár/érték arány mint a B2-nek (legalábbis a head-fi-s táblázat alapján).fi:zi'k: Megy mindjárt a privi.
[ Szerkesztve ]
-
FalconKnight
aktív tag
Sony fülhallgatókról milyen a vélemény? pl. erről: Sony MDR-EX50LP
Falcon
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz plus44 #22378 üzenetére
Hangminőségben szerintem inkább a B2, meg amit fi:zi'k is említett, kicsit rizikós az SE-215 a csatlakozók meghibásodása viszonylag gyakori jelenség, de tegyük fel, hogy nekem szerencsém lesz.
Viszont a cserélhető kábel ötlete egyáltalán nem rossz, csak a kivitelezés nem lett tökéletes, de ez egy ilyen biznisz. -
Porcupain
aktív tag
Valaki rendelt már az amazonról fülhallgatót?
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
ntomka
nagyúr
válasz bigmasterg #22386 üzenetére
Azt még én is hallottam nálad. Kifejezetten rossz hangú füles.
ツ Headphones on - World off
-
betyarr
veterán
tegnap megérkezett a brainwavs m4-es.jó kis füles,örülök neki nagyon!járattam vagy 2 órát és remek hangja van!
esetleg van valami nagyon ajánlott harang hozzá? -
Csádám
tag
Hali!
Bocsi az OFFért, nem találtam jobb témát.
Tegnap megtört az AKG K331-em kábele a csatlakozónál. Nem tudom, hogy maga a kábel, vagy csak a forrasztás, a műanyag "takony" részben. Persze gari már nincs rá (olcsó volt).
Szerintetek javítható? Nyilván másik csatlakozóra átforrasztással mindenképp, de érdemes?
Elég fos megoldás, ahogy megy benne a kábel [link]
Üdv
-
korcsi
veterán
válasz Csádám #22393 üzenetére
Csatlakozó cserével megoldható, csak jó jack kell hozzá, mert nálam egy csomó szétesett (a első érintkező elkezdett lötyögni, és nem kontaktolt rendesen) most 1000Ft-os van rajta az műkszik jól.
Persze az bumszlibb lesz, de bírja a strapát.[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
concware
tag
Vennék a közeljövőben agybedugós fülest.
Tudnátok segíteni, hogy milyet vegyek???Márkában a Sennheiser-re gondoltam, árban pedig kb 10.000-ig.
Kinéztem kettőt:
Sennheiser CX 215: ezt egyik oldalon lehúzták, hogy hamis a mélye
Sennheiser CX 300-IIElőre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest