- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
-
Xabi78
aktív tag
válasz _Yanou_ #22200 üzenetére
Akkor ezek közül egyik sem éri meg a pénzét vagy mi?
Igen, erre akartak célozgatni többen is. Ennyi pénzért sokkal komolyabb/jobb füleseket kapsz.
Pár tipp:
Sunrise Xcape IE, Xcite,
Brainwavz B2, M3, M4
VSonic GR07 (GR06)
Hifiman ZE-Zero
HiSound Audio Crystal
MEElectronic CC51 (A151?)X.
Cave canem!
-
MPeter87
őstag
Akit erdekel egy Vsonic GR-06, irjon ram privatban!
mas: headsetek jack dugojan ugye a 2 belso a mic es a fold, tehat a dugo tovenel, vagy ebben is van elteres?
-
ko9
addikt
válasz MPeter87 #22206 üzenetére
Nemrég le volt írva a sorrend, pont ez a kettő változik.
Itt is van.[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ferofacee
tag
Sziasztok, valaki talalkozott mar Kozee Infinity x1 Executive fulessel? iPhone 4S telefonnal lehet hasznalni szerintetek, es hogy teljesiteni melyorientalt zeneknel? dubstep, hip hop, trance, house stb. Honnan tudok rendelni ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
v2izzy
tag
Hello!
Egy IEM füles vásárlását tervezem, max 12k-ig. Eddig a Brainwavz M1 tűnt elég jónak ebben a kategóriában. Arra lennék kíváncsi hogy ez mennyire strapabíró és minőségi? A strapabíróság mindenképp fontos lenne. Esetleg tudtok mást is ajánlani ebben az árkategóriában?
A választ előre köszönöm!http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
FalconKnight
aktív tag
Mivel még nem válaszoltak gondoltam újra felteszem a kérdésem:
5-6 k körül milyen agyba-dugós fülest ajánlotok?(lehetőleg jó basszussal, de ne legyen a magas se tompa.(ilyen árban pl.: a sennheiser cx 200 II- láttam, de nincs tapasztalatom még az ilyen fülesekkel:S)
Vagy ilyen áron nem érdemes venni?[ Szerkesztve ]
Falcon
-
lacko6
senior tag
-
Deadzone41
őstag
válasz FalconKnight #22221 üzenetére
mind2 szar
-
FalconKnight
aktív tag
-
lacko6
senior tag
válasz FalconKnight #22221 üzenetére
Érdemesebb lenne a Sennheiser cx400 II ha még belefér annak jó a mélye vagy a sony bazárossal beszély, neki van több típusa.Biztos kipróbálható,6000ft körül csak találsz valamit.
[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
-
Xabi78
aktív tag
válasz lacko6 #22226 üzenetére
lacko6: Bocsánat, hogy megkérdezem, de a cx400-on kívül mit hallottál még?
5-10-ig frogbets.com-ról MEElctronic M6 vagy DUNU Trident. [link]
CXek akkor is felejtősek, ha kivételesen eredeti példányt kapsz ennyi pénzért (de nem kapsz).
v2izzy: BW M1 minősége szerintem a kategóriában jó, masszív a kábelezése, jó az összerakás minősége és a csatlakozó. De napi használattal 1-2 év alatt ez is tönkre fog menni. Nálam a pro alpha kb 1 évet bírt, bár alvós füles volt, vagyis kapott az élettől eleget. De ha 12 körül le tudsz csapni eg GR06-ra, az azért pár körrel komolyabb darab, szintén jó kábelezéssel és minőséggel. Az eddig általam olvasott értékelések a BW M3 környékére rakják a hangját. Cserébe fül mögötti kábelelvezetéses, amit vagy szeretsz, vagy nem.
ferofacee: egyelőre még nem sokan hallották a hangját, de akik hallották, azok ebben az árkategóriában ajánlott vételnek minősítették. ClieOSnél már van egy példány, pár héten belül várható review.
[ Szerkesztve ]
Cave canem!
-
Dunbar
senior tag
Xears-eknél garancia mennyi idő? És egyébként hogyan bírják? (Alap cuccban tartva, táskában pl.)?
-
jossua
tag
szevasztok erről van valakinek tapasztalata h milyen ??
Zalman 5.1 füles ZM-RS6FAlias : Magyarbetyar
-
ferofacee
tag
Irjak meg nekem az ^oregek^ hogy egy iphone 4s es clear tune monitor ctm-200 fuleshez milyen fejhallgato erositot ajanlotok hogy teljesen ki tudjam hasznalni a fules erteket, ha esetleg mast is be kell szereznem akkor azt is irjatok le .
-
Bodor
veterán
válasz ferofacee #22231 üzenetére
Kíváncsi lennék mit tud ez a füles 350$-ért.
Nem vagyok egy Iphone szakértő, nem tudom milyen jelet ad ki, de szóba jöhet LOD kábellel ez az összeállítás, csak analóg jel esetén pedig szintén LOD kábellel ez a változat. Én ez utóbbit használom, egy Sanza Fuze és egy Brainwavz B2 közé kötve, és meg vagyok elégedve vele. Persze sokféle és sokkal drágább erősítő létezik, el kell dönteni, hogy megéri-e megvenni. Ebben a témában bővebb felvilágosítást nálam jobban hozzáértőktől ebben a topikban kaphatsz.
Üdv -
Bodor
veterán
válasz ferofacee #22231 üzenetére
Van itt még egy érdekes megoldás iphone-hoz.
-
lacko6
senior tag
válasz Xabi78 #22228 üzenetére
Egy alternativát adtam neki 6000ft környékén,írtam hogy hallgassa meg.(nem feltétlenül hamisítvány)
Egyébként CX300II,CX400,Vsonic GR6,Giant Force XGF500PRO ezeket hallottam az elmult időben.És IAUDIO7 volt a tesztkörnyezet (Drum and bass)és ha levettem minden hangszín javítót és eq-t akkor a CX400 ban több mély volt mind a GR6-ban,a magas és a közép természetesen a GR6-ban szebben szól.De a mély még eq-val sem az igazi Bass zenékre.
A XGF500PRO nak sok a mélye,de még pont a határ eset nálam.
CX300II valóban gyenge füles.Minden fülhallgató eredeti volt,és a hallás Subjective.
Mindenképp érdemes meghallgatni amit vesz az ember,ha van rá lehetőség.
Egyébként a kérdezö már 2x tette fel a kérdést ezért adtam neki 1 alternatívát.Mester
frogbets.com Azért előtte érdemes meghallgatni.
-
Mandarinn
senior tag
A Sony bazáros kolléga eredeti füleseket árul? Valaki vett már Tőle?
-
hobbyone
aktív tag
Hi!
Úgy érzem sikerült az UE700-ból kihoznom a maximumot, már ami a részletességet illeti.
(Ilyen hangzásúnak képzelek el egy jobb stúdió fejhallgatót.)Részletesség: minden hangszert, effektet tisztán, egymástól elkülönülve hallok.
Ezt egy rendkívül speciális, ún. multi-hybrid™ fülillesztékkel sikerült elérnem.
Fogtam egy kibelezett (műanyag belsőgyűrűtől megszabadított) Shure szivacsot és beleillesztettem a Pioneer clx 9-ből való szilikont.
Így a külseje szilikon (mondjuk nem teljesen ér a végéig, mert a szivacs hosszabb), a belseje pedig szivacs.
Ez eddig a második legkényelmesebb bogyóm. A gyári szivacsoknál azért kényelmesebb, mert a belső kemény gyűrű (Shure, Comply) helyén puha szilikon figyel.
A legkényelmesebb eddig innen a kétlamellás volt. Ezt szinte meg sem éreztem a fülemben.
A hangzása viszont csak klasszikus vokális zenéhez volt jó, (ahhoz viszont nagyon) mert a mély az hiányzott.Egyébként a részletesség annyira nem is jó. Valamikor egyszerűen csak hallgatni akarod a zenét (relax), és a nagy részletesség ilyenkor zavaró, felesleges.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest