- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Misi 007
Közösségépítő
Van egy olyan érzésem hogy megbánja még Vettel ezt a szerződés hosszabbítást...
Newey meg már a 2000-es évek eleje óta vonul visszafelé emlékeim szerint!
[ Szerkesztve ]
-
Plutor
aktív tag
Sutil 1:40 alatt
-
puttputt
őstag
Kubica jelenti rádión, hogy elfüstölt a célegyenesben.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
KrAt
veterán
Bardoer 1,5 miller büntit kapott...
-
venember83
nagyúr
válasz hunnylander #49560 üzenetére
Hányszor nem lépte át? Ez valami műszaki gondnak tűnik, nem lehet valaki ilyen amatőr és/vagy buta.
-
andy83
aktív tag
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #49560 üzenetére
Én megelőlegezek neki egy 20. rajtpozíciót. Amúgy meg jön Fissi a helyére:[link]
Mondjuk az tény hogy ő jóval gyorsabb mint az öreg Luca.
Lesz Force India pole?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
Kova'-nak lehet sansza szvsz, Hamilton-nak mindjárt időmérőt kell futnia, de tuti nem tudták készre állítani a kocsiját.
A McLaren pedig jónak látszik itt, szal Kovalainen aki jobban áll az autót tekintve sztem. -
hunnylander
őstag
válasz venember83 #49561 üzenetére
A negyedik után behívták a stewardok. Elég ha valamit későn kapcsol be illetve rossz helyen és mértékben kezd el lassítani a beérkezéskor. Nem hinném, hogy a csapat a hunyó.
A kanyarokat is konstansan rosszul veszi, túl nagy falat ez neki. Persze beletanulna, csak nem ilyen rövid idő alatt. Piquet-nek 1 év se volt elég, pedig fiatal.
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #49566 üzenetére
Ez érezhető is.
Hamilton autójára végül sikerült új első szárnyat gyártani?
Amúgy ez egy kissé ellentmondásos:
"Fejlesztések egész sorával érkeztünk ide, bár lehet, nincs elég darabszám belőlük. Van egy új első szárnyunk, amit Heikki autóján teszteltünk. Lewis autóján változtattunk a padlólemezen, rövidítettünk a tengelytávján, amitől sokat várunk a gyors pályákon, így Spában és az utána következő futamokon"
Akkor most nem Hamilton kapott új első szárnyat?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
hunnylander
őstag
válasz Oliverda #49567 üzenetére
Szerintem nem kap új első szárnyat. Amit összetört az sem amiatt volt speckós, hogy lettek volna rajta új FWEP-k (oldallapok). Heikki megy majd egy felturbózott futamgyőztes technikával, Lewis meg valami kisérleti (rövidebb?) cuccal, de nem tudom, hogy az időmérőre változtatnak e még valamit.
Talán ha tegnap teljesíthették volna a délutáni programot, akkor annak keretében végül az új FWEP is felkerült volna, de mivel ez meghiúsult és a mai edzés is elégtelen volt, már nincs idő ezt meglépni. Nincs idő az új set-upra ami kellene egy tovább újított autóhoz. Nem így tervezhették, de még így is esélyes lehet a technika a futamgyőzelemre.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #49568 üzenetére
Aha. Mondjuk azt nem igazán értem hogy pont Spa-ra és Monza-ra miért jobb a rövidebb tengelytáv. Azok elég gyors pályák...
-
hunnylander
őstag
válasz Oliverda #49569 üzenetére
Aerodinamikailag jobb lehet; több leszorítóerő. Gumikezelésben, kormányozottságban talán egy kicsit gyengébb, de a nyereséget többre taksálhatják, mint ezen veszteségeket.
De:
1. Először is a McLaren titkolózhat és nem biztos, hogy arra teszteli a dolgot amire állítja. Főleg ha már itt is beveti.2. Az idei aeroban kardinális szerepük van az első szárnyaknak, az oldallapoknak. Ha az első szárny közelebb kerül a rövidített tengelytáv miatt az autó hátuljához, így a diffúzorhoz is, több levegőt 'dobhat' aköré, az akörüli légáramlás fokozásával növelve az általa generált leszorítóerőt, amely által az autó nagyobb sebességgel veheti a nagysebességű kanyarokat.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
7Heads Drago
veterán
Jó ez a kép:
[link]
Badoer tartok tőle hogy repülni fog. És valszeg nem a következő futamra.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
puttputt
őstag
RTL-Klub stream: [link]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Ricardo
titán
Szép napot, jó szurkolást mindenkinek!
-
Fortissimus
őstag
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Jarod1
addikt
elég idióta sapkája van most Kiminek. legalábbis a rallys riporton látható rajta...
-
blazsey2
senior tag
Na remélem KIMI benne lesz az első négyben.
PSN ID:blazseydr
-
puttputt
őstag
"Láthatnak egy fehér csíkot a pálya szélén..., hát ez Vettel..."
Gyula megint formában van.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Jadro
veterán
Badoer-nak van mit szoknia még.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
PazsitZ
addikt
Badoernek most is említették, de látszott korábban is, hogy az utolsó kanyar ívét nem találja.
Időmérő elején is nagyon tágra vette, most is eléggé elrontotta.
Meg ugye igen még sok helyen van plusz idő.Ami érdekes, hogy a mostani újonc pilótáknak sem hiszem, hogy több tapasztalatuk van ezekkel a kocsikkal ezen a pályán.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
7Heads Drago
veterán
Szép volt Badoer.
2,8 mp kapott Kimi-től.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
venember83
nagyúr
Mi lenne, ha holnap csak 1 Ferrari indulna, tényleg muszáj égetni magukat? Utolsó kanyarban vesztett hat tizedet, de Alguersaritól volt a hat tized jóváírásával is egy másodpercre, kb.
[ Szerkesztve ]
-
Bermi
aktív tag
Badoer-nek még szoknia kell.
Mi van a rönyóval? azt hittem javulnak, Hungaroring bíztató volt.
Azért Alonso
F1.....
-
DaveNo1
veterán
Badoernél még Zsoltika is jobbat menne...ez azért csúnyán égő...
You are not prepared.
-
PazsitZ
addikt
Bízok benne, hogy Webber nehéz, mert 2 kört is ment, nem hiszem, hogy mindkettőt ennyire elrontotta volna .
- http://pazsitz.hu -
-
7Heads Drago
veterán
Jó volt Hami.
Mi van a Brawn-nal? Azt mondták hogy jó lesz az autó...Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
MODERÁTOR
válasz venember83 #49588 üzenetére
10 év kihagyás, de az újoncok jobban mentek, mint Badoer.. Nem számítottam tőle húde nagy időkre, de szvsz ez nagyon gáz..
Everybody lies.
-
Oliverda
félisten
A GP2-t adják valahol?
-
mrlujoak
veterán
Grat, McLaeren!
Szeretném, ha ez lenne a sorrend a célbaérkezéskor is!
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
!Overdose!
őstag
válasz 7Heads Drago #49591 üzenetére
Jobb is, mint a Hringen, de azért várjuk meg a tömeg adatokat.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Jarod1
addikt
Button ra tettem volna a tipmixen, de felfüggesztették a fogadást így kimaradt de ugy látom jobb is, Remélem Bari, megszorongatja Hamiéket, bár xarul szokott rajtolni meg a Meciseknek Kers is van.
-
!Overdose!
őstag
Hamilton a legkönnyebb autóval tartolt - üzemanyagszintek
Barichello-nak idén először reális esélye van a győzelemre. Kár, hogy Button hibázott a gyors körén.
Lehet, hogy mégsem kellett volna leírnotok a Brawn-t?
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
bdav
őstag
válasz Jarod1 #49597 üzenetére
hát lerajtolni a merciket tuti nem fogja senki, a kérdés az mennyire tudnak a többiek velük menni menet közben. Előzni csak a boxban van esélyük (kers rulz)
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
pH érték
aktív tag
válasz !Overdose! #49598 üzenetére
Csak holnap le ne tartolják.
Aktív témák
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest