- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
puttputt
őstag
Ezt most találtam... Ebből filmet kéne forgatni... lenne dráma, az biztos!:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
őstag
A francba, hogy Schumival ez a helyzet
Akkor legalább Alonso-t ültetnék Massa helyére, nem azt a tesztelő Luca Badoer biciklistát. -
Tomcat
őstag
Teljesen le vagyok súlytva Schumi miatt. Pedig már úgy beleéltem magam....
Tomcat
-
Misi 007
Közösségépítő
Nem gondoltam volna hogy Gené helyett Badoer fogja átvenni Massa helyét!
Közel 10 éve versenyzett utoljára kíváncsi vagyok hogy fog teljesíteni minden esetre drukkolok neki![ Szerkesztve ]
-
rubek25
csendes tag
én is úgy beleéltem magam erre tessék...
-
Tálydi
senior tag
Ltom ti is hallottátok
Rádióban azt mondták, hogy a Valenciai futamon le még ez a Luca Badoer, és utána? Esetleg Schumi?Eeeeh, what’s up, doc?
-
Weetjoue
csendes tag
válasz Timyyy #49261 üzenetére
Egyetértek! Alonso-t addig szeretem amíg nem nyer! A Ferrariba Schumi illett volna dehát ez van.Pedig úgy beleéltem(tük) magam(unkat) .
A nyakairól meg most olvasom hogy megrepedt az egyik csigolyája. Kérdem én ha csak ennyi a baj mért nem heggesztik össze most rögtön oszt már vezethetne is Valenciában.
Tálydi: szvsz ha Valenciában nem tér vissza később se fog, már eldöntötte.
Def26: Miről beszélsz? Pár órás műtét az egész...[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Weetjoue #49267 üzenetére
"A nyakairól meg most olvasom hogy megrepedt az egyik csigolyája. Kérdem én ha csak ennyi a baj mért nem heggesztik össze most rögtön oszt már vezethetne is Valenciában."
Gondolom ezt Te sem gondolod komolyan.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Tálydi
senior tag
válasz Motion_Blur #49270 üzenetére
Hogy igy visszatér meg ugy, meg tesztel, meg gokart...
Aztán inkább nemEeeeh, what’s up, doc?
-
Bluegene
addikt
válasz Tálydi #49271 üzenetére
nyugi, ez is része a show-nak
mikor mégiscsak visszajön, nagy lesz a meglepetés
végülis ment néhány kört a 2007-es ferrarival vagy nem? tehát képes rá
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
PazsitZ
addikt
válasz Bluegene #49273 üzenetére
nyugi, ez is része a show-nak
Az a durva, hogy kinézem már ebből a szériából, hogy csak pénzért játszatták el Schumival ezt a visszatérek dolgot.
Ő is kapott pénzt, a Valenciai jegyeladások, a tévés F1 szereplés mind hathatós segítség így a válság közepén.- http://pazsitz.hu -
-
Def26
félisten
válasz Bluegene #49273 üzenetére
Az lehet, hogy körözgetni tud, de annak meg mi értelme? Az emberek nagy durranást várnak tőle.
PazsitZ.Gondolod, hogy egy ekkora ikon eladná a nevét egy ilyen hülyeség miatt? Szarásig van pénzel, nem tudom elképzelni ezt róla.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz PazsitZ #49274 üzenetére
Elment az eszetek
Az, hogy Schumi mégsem tudja helyettesíteni Massa-t, egy kurva nagy negatív reklám az F1-nek. Nincs rá ésszerű indok, hogy miért érte volna meg az átbaszós történet. 10ezerrel több jegy kelt el Valencia-ba? És?? Monzában meg üresek lesznek a lelátók.. F1-ben meg nem a rövidtávú profitmaximalizálás a cél. De nyilván könnyebb így hozzáállni a dolgokhoz..
Bundás: jah, megtett 35 (vagy 67) kört egy nap alatt, nem versenytempóban. Ebből neked az derül ki, hogy képes lenyomni egy versenyhétvégét? Grat..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
sviba
tag
válasz Motion_Blur #49276 üzenetére
Nem erről van szó..csak sokan beleéltük magunkat hogy láthatjuk utoljára párszor versenyezni. És fáj hogy mégsem. A fájdalom meg sok mindent mondat az emberrel.
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...
-
Def26
félisten
Végül is most mi az indok? Miért nem jön vissza? Nem bírja a terhelést vagy mi?
-
Nowhereman
őstag
Ne izgulj, tuti, hogy monza elött teli lesz az olasz sajtó Sumi visszatérésével...
Utánam a kondenzcsik!
-
Gomezz
senior tag
A fene, már kezdtem azt hinni úra lesz F1.
Mert ami most van az minden csak az nem.
A Schumacher részvétele talán megállította volna ezt a süllyedő hajót. -
Tomics
addikt
-
őstag
válasz Nowhereman #49280 üzenetére
Lehet pont akkor tervezi a visszatérését..
-
Motion_Blur
félisten
-
JJános
addikt
válasz Nowhereman #49280 üzenetére
Nem. Mégegyszer ez a hír nem jön elő. Lesznek még szenzációk, hogy például Lonzi a Ferrariba jön, nem jön. Satöbbi. De ez a hír nem jön elő többet. Gondolom a te agy örömödre!
Domenicali: Az idei előírások nem hozták a várt célt. Más autók lettek előrébb, és mások hátrébb, de ennél nagyobb változás nincs. Az a cél, hogy több előzés legyen nem tud megvalósulni. [link]
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
jakobinus
tag
Kezdem érteni, miért nem engedték a 2009-es autót vezetni a MeSternek.
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
-
JJános
addikt
válasz PazsitZ #49286 üzenetére
Még egyszer nem fogja megengedni. Nem fog ennyi emberben érzelmeket kavarni. Tudja ő jól, hogy mennyien várták. Még egyszer nem fogja azt mondani, hogy lehet. Esetleg a biztost, vagy a nemet.
Milliók mozdultak meg. Ismerek embereket, akik rég elfordultak az F1-től, és most jöttek volna vissza, a kedvencüket nézni. És most fájó szívvel keseregnek, hogy: De jó lett volna, de szép lett volna.
2007-05-06 óta itt!
-
andy83
aktív tag
Emlékeztek mi lett ennek a futamnak a vége: USA ?
Beért mind a 6 kocsi, vagy kiesett vmelyikük?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
greenmukk
tag
[link] inkább ilyesmi videókat nézegessünk ilyet úgyse fogunk látni a közeljövőben (szerintem), hihetetlen jó verseny volt, abba bele se merek gondolni hogy mi lett volna ha nem kap defektet Fisichella előzésénél de ugye nincs HA/mi lett volna ugyhogy mind1
Tankolás után ,leggyorsabb kör hihetetlen na mind1 mostmár abbahagyom az áradozást
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest