Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz hunnylander #22851 üzenetére
Nagyon jo cikk lett, tele tanulsagokkal es fergeteges poenokkal.
Tessek elolvasni, egyaltalan nincs benne hulyeseg, sot nehany nagyon komoly tema.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
A finnek nem locsoljak, isszak.
www.HunnyF1.com
-
!Overdose!
őstag
válasz hunnylander #22834 üzenetére
"Az a srac tobb mint egy masodpercet ver a csapattarsara versenytempoban egy technikas palyan."
Már megint NEM MONDASZ IGAZAT és ferdítesz! A mostani csapattársának ad esetleg annyit, de pl. tavaly Alonsonak ha jól emlékszek nem! Ha Button, Webber, Kimi, Kubica, Vettel és még sokan mások ugyanolyan autóban ülnének, mint ő, akkor közöttük is akadna 1-2 srác, aki elkenné a száját!
Szívből remélem, hogy jövőre a földig süllyed a McLaren és végre ő is megtapasztalja, hogy milyen egy esélytelen autóval körözgetni, harcolva a 12. helyért!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
hunnylander
őstag
válasz !Overdose! #22854 üzenetére
Ebbe kotsz eppen bele: De, hogy cukkoljalak is, ha mar pocskondiazni tamadt kedved Lewis miatt. Az a srac tobb mint egy masodpercet ver a csapattarsara versenytempoban egy technikas palyan. Vagyis ilyen kepessegekkel kozepmezonyben lehetne egy sereghajto Hondaval is, az idokulonbseg figyelembevetelevel. Button vagy Barrichello meg agyon lenne verve, nem kicsit. Ez a ket B betus soha nem is volt nagy durranas, soha nem is lesznek azok mar, Lewishoz kepest, SZVSZ!
Tudod mit jelent, hogy SZVSZ? Direkt neked irtam nagybetuvel, mert mar megint ugy viselkedsz, mint aki tuladagolt valamit.
A kerdeses dologban nem hazudhattam, hiaba irod vastagitott nagybetuvel, ugyanis szubjektiv feltetelezes vagyis NEM TUDOD MEGCAFOLNI.
Ha Button, Webber, Kimi, Kubica, Vettel és még sokan mások ugyanolyan autóban ülnének, mint ő, akkor közöttük is akadna 1-2 srác, aki elkenné a száját!
Hiszi a piszi. Alonsot ezen versenyzok fole emelem. Kubicaval es Vettellel volt mar Lewis egy szeriakban, o volt a jobb.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
!Overdose!
őstag
Olyat nem lehet, hogy nyitunk egy új F1-es topicot, amibe Hunnylander nem írhat?
Így a világon semmyilyen veszekedés és szidkozódás nem lenne és nem is lenne veszélyben a topic jövője! Teljesen kultúrált társaság lennénk. Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb egy moderátor is felfigyel arra, hogy mindig Hunnylander kelti a feszültséget, azzal, hogy teliszemeteli a topicot a sok Hamiltonos képpel és a képtelen agyszüleményeivel!Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
aesir
veterán
"Itt ülök ugyanis a Hungaroring sajtószobájában, és több tucat társammal egyetemben bámulom a képernyőt, azon pedig, szombat délután lévén, az éppen folyó öldöklő küzdelmet a GP2 versenyosztály feltörekvő fiataljai között, mondhatnám úgy is, hogy a jövő Hamiltonjai, Räikkönenjei és Kubicái között. Egy órája sincs, hogy az utóbb említettek időmérő edzése befejeződött, ám az arra kíváncsi mintegy hatvanezer nézőnek a kilencven százaléka már csomagolt, és eltávozott a lelátókról. Hogy hova mentek ily sietősen, azt nem tudom, és azt sem, hogy miért."
Ha nem a légkondicionált sajtószobában terpesztenéd a segged te vén majom, akkor rájöhetnél, hogy kint kánikula, rekkenő hőség, és tűző nap volt. Inkább az a csoda, hogy ilyen sokan kint voltak pénteken is meg szombaton is, mert egyáltalán nem szoktak ennyien lenni.
Van saját életem...
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #22856 üzenetére
támogatom, fele ennyi hsz születne alaphangon és nem kéne scrolloznom
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hunnylander
őstag
válasz !Overdose! #22856 üzenetére
Ezt igy ON-ban ideszemeteled? Ezt a keptelen agyszulemenyedet? Szemelyeskedsz? Kelted a feszultseget? Ahelyett hogy pl. a (#22855)-ra reagalnal kulturalt modon? Mert ott hagytuk abba parbeszedunket.
Ja, kosz hogy emlekeztettel. A futam utan nem is szemeteltem meg Hamiltonos keppel. De koszonom, hogy eszembe juttattad.
Sok szeretettel a topik mclarenes tagjainak:
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
dnelb
veterán
-
venember83
nagyúr
Nem tudom miért lenne olyan nehéz ignorálni? Nekem az esetek 99%-ában sikerül.
Kieg.: Fákk, nem címeztem, de szerintem úgyis tudja mindenki kinek és miért írok.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz !Overdose! #22862 üzenetére
Ha Kimi igy folytatja akkor nem sok esélye marad Max ha megint mákja lesz mint ezen a versenyen Kihullik előle 2 ember lol
-
-
laci666
senior tag
Nem kell félteni Kimit simán behozza a lemaradását.
Arról meg nem tehet hogy a pálya olyan amilyen,ha normálisan lehetne előzni rajta simán előrébb végez.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
7Heads Drago
veterán
válasz hunnylander #22819 üzenetére
Tavaly is megoldotta ezt a problémát egymaga is az illető úriember.
Szerintem idén se lesz szükség segítségre...
Minden tiszteletem neki!Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
tuskooo
addikt
válasz hunnylander #22871 üzenetére
Nem biztos, hogy ez így is fog maradni Meg hogy őszinte legyek, ha Massa sokkal szebben versenyez, mint Kimi, akkor az se fog érdekelni, ha Kiminek épp több pontja van (kivéve ha vb lesz, míg Massa mondjuk csak 3. Hamilton mögött, de erre sztem kicsi az esély jelenleg).
-
hunnylander
őstag
King of Hungaroring
Adozzunk tisztelettel, a hetvege legjobbjanak, aki mellesleg gyomorproblemakkal versenyzett! Szep volt Timo! Csak igy tovabb!
Jo ejszakat mindenkinek!
www.HunnyF1.com
-
vagamo
őstag
válasz hunnylander #22874 üzenetére
Hagyd már a fotókat! Linket vagy kisméretű linkelt fotókat tűzz be!
Kifestőkönyved betelt?
Gondolj a lassú netre, vagy a fizetős GPRS-reMinden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Oliverda
félisten
-
hunnylander
őstag
válasz vagamo #22875 üzenetére
Ennyi jar Timonak!
A GPRS-t meg nem kell nekem bemutatnod, mert meg ket evvel ezelott nekem is az volt, es megsem nyafogtam. Neked GPRS-ed van?
A korabbi kepet meg koszond meg Overdosenak, csak meg akartam felelni az elvarasainak. Olvashattad jo ejt kivantam, ugyhogy mara mar nem lesz tobb, de ez Timonak kijart.
141 KB-os a kep, te szerencsetlen GPRS juzer.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
7Heads Drago
veterán
És ha már sikerült így lesz@rni a Ferrari motorját, akkor lenne egy kérdésem:
Az előző futam után az egyik versenyző(Hamilton), az egekig lett magasztalva egy nagy Ferrari (Massa) előzés után.(aki melesleg tecnikai problémákkal küszködött)
Kiváncsian várom a magyarázatokat arra, hogy a hétvégén milyen tecnikai bravúrral sikerült neki összehoznia a 2-ik helyett a célegyenes végén? Az autója egy körrel több üzemanyagot vitt, ami szinte semmi. És az autója állítólag tökéletes volt.
Ezek után lehet bízni a fiúhoz-fiúkhoz [link]
Oliverda: Ő egymaga több képet tesz be mint mindenki más együtt véve.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
vagamo
őstag
válasz Oliverda #22876 üzenetére
Nem azt mondom, hogy ne linkeljen senki képet! De legalább így:
És nem kioktató szándékkel írtam!
hunnylander: Azt már megszokhattuk, hogy Te nem tartasz senkit tiszteletben, csak a hasonló szőrüeket! De ez akkor sem 1 kifestőkönyv! És legyél tekintettel másokra is!
"141 KB-os a kep, te szerencsetlen GPRS juzer."
Sok kicsi sokra megy Te juzer7Heads Drago: Én?
[ Szerkesztve ]
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
tuskooo
addikt
válasz hunnylander #22877 üzenetére
Bírom, hogy mindig vitatkozol. Mennyivel egyszerűbb lenne normálisan hozzáállni...nem is csak a netről van szó, utálom mindig átgörgetni a nagy képeket.
-
prmcsk
addikt
Massa és sumi egykori "versenyeiből" ne vonj le messzemenő következtetést, az akkori erőviszonyokat illetően...
Massa ot sem lett volna mindig vesztes sumival szemben, csak az istálón belül nem nyerhetett...
Volt persze három kivétel:1.) Ha sumi kiesett a versenyből.
2.) Ha nem közvetlenül sumi előtt autózott.
3.) Ha suminak már annyi pontja volt a szezonban, hogy mindenképpen VB.Ha volt ez alól kivétel, mondjátok...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
uszkart
tag
válasz !Overdose! #22854 üzenetére
Jó reggelt!
"Szívből remélem, hogy jövőre a földig süllyed a McLaren és végre ő is megtapasztalja, hogy milyen egy esélytelen autóval körözgetni, harcolva a 12. helyért!"
Én ezzel kapcsolatban csak arra lennék kíváncsi, hogy ha esetleg a McLaren tényleg lecsúszik, akár több évre is, akkor is megmarad-e Hamilton lojalitása, vagy keres magának nyerő csapatot!
-
wildrain
addikt
válasz hunnylander #22852 üzenetére
Egyáltalán nincs benne hülyeség? Akkor ez mi?
Massát ott hagytam abba, amikor éppen kibújt Hamilton mögül, és Kovalainen helyén, szépen előzni kezdte a nagy esélyest. Ekkor Kovalainen még megmenthette volna a helyzetet, ha van annyi vér a pucájában, hogy keményen "rátart" Massára a kanyarban, (ahogy később, a versenyben a kis Piquet egy forró pillanatban rátartott Trullira, és ki is tette szépen a partvonalon túlra), és visszafordítja a már-már vesztett helyzetet.
Tehát kibújt Hamilton mögül, és Kovalainen helyén, szépen előzni kezdte a nagy esélyest. Kovalainen jobb oldalról indult, Massa meg balra bújt ki Hamilton mögül. Mintha DS egy másik rajtot nézett volna...
Aztán később hol volt Kovalainen? Hátul, 15m-re lemaradva. Ezek szerint összekeveri Kovalainent azzal a mclarenessel, aki Massa mellett volt a kanyarban, mert az a bizonyos Piquet-Trulli hasonlat csak így jön össze.
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz tuskooo #22881 üzenetére
Amire cimezted ezt a 'vitatkozo' (?) hsz-ed az nem is vitatkozas volt.
Mennyivel egyszerubb lenne, ha mindent a ti szajizetek szerint tennek, igaz? Ennek forditottjat en is elmondhatnam. De ne almodjatok mar! Igy is sokkal tobbet nyalizok a ferrarisoknak, mint a gyomrom engedne! Szalljatok mar le rolam! Essen mar le, hogy en itt egy mclarenes Hamilton szurkolo vagyok. Tisztaban vagyok vele, hogy ez sokaknak irritalo, akik nem eleg toleransak vagy intelligensek atlatni a helyzetet, es elfogadni, hogy nem mindenki voros szemuvegen at nezi a dolgokat. Nekem meg ti vagytok irritaloak, ugyhogy kvittek vagyunk. Es raadasul ti tobben vagytok. Ha en birom a tobbsegetek irritalosagat, akkor nektek is birnotok kellene az irritalo kisebbseget. Ne legyetek mar mimozak!
Glock erdemeit meg nem akartam kisebbiteni, ezert a kepet sem. Belehaltatok? Nem is mclarenes/Hamiltonos kep volt, az leesett egyaltalan?
www.HunnyF1.com
-
AMD Power
titán
válasz hunnylander #22852 üzenetére
Én nem tudom sajnálni a Massát se a Ferrarit. Akkor is volt üvöltés mikor LH defektet kapott. Így én is üvöltötten mikor Massa kiesett.
-
uszkart
tag
válasz hunnylander #22886 üzenetére
Nem a hovatartozásoddal van baj, hanem a stílusoddal!
De, ez a hsz. már nem volt annyira arrogáns! Fejlődsz! -
AMD Power
titán
McLaren's Formula One driver Lewis Hamilton of Britain waves a Brazilian flag while riding atop a truck with the other drivers before the last race of the 2007 season at the Interlagos racetrack in Sao Paulo on October 21, 2007. The final F1 race of the season, the Brazilian Grand Prix, will take place here later today. REUTERS/Paulo Whitaker (BRAZIL)Látszik ,hogy tényleg nagy Senna fan volt Lewis...
-
hunnylander
őstag
válasz wildrain #22885 üzenetére
En ertettem mire gondolt, megha lehet is a fogalmazason szorszalt hasogatni. A lenyeg, hogy Heikki konnyu falat volt es egy batrabb fektavval sem tervezett visszatamadni.
Ezt a bekezdest mar azelott kritizaltatok, hogy leirtam, nagyon jo lett a cikk. En ezt az ez utan kovetkezo reszekre irtam, az pedig tenyleg jo kis iras. Foleg, hogy en meg hallottam sokat DS hangjat F1-et kozvetiteni es a Telesportban gyerekkoromban es ezert minden irasat ugy tudom 'olvasni', mintha o mondana el eloszoban, mert jol is merem a ficko beszedstilusat e hanglejteseit. Ugy pedig elmenyszamba meno iras. Lehulyezhetitek, le ven majmozhatjatok, ettol en meg teljesen kulonbozo modon fogok tekinteni ra. Kedvelem es tisztelem ot. Egy ujabb ok amiert mar megint irritalo vagyok, pfuj.
www.HunnyF1.com
-
brownus
veterán
igen még reggel van, kortyolgatom a kávémat, pár ember össz. hsz-e
aztán ne legyen sértődés, random volt;) :d (+ - pár hsz to all, mert míg ezzel szarakodtam biztos írtatok páran...)
1955 db. hsz hunnylander
978 db. hsz amd power
314 db. hsz wildrain
841 db. hsz Oliverda
325 db. hsz b-type
271 db. hsz Integra
114 db. hsz ich
509. db hsz PazsitZ
54 db. hsz aesir(azt nem tudom, hogy lehetne megnézni, hány ember írt eddig a topikba)
elfogyott a lendület... de asszem hunnylander nyert, grat neki :c
[ Szerkesztve ]
-
wildrain
addikt
válasz hunnylander #22890 üzenetére
Itt nem a fogalmazásban van a hiba. Egy bátrabb féktávval hol lett volna Heikki? Massa mögött. Ott hogyan tudna rátartani Massára úgy, mint Piquet Trullira? Mellé nem tudott volna kerülni, mert ott Hamilton volt, így az egyetlen, akire DS gondolhatott, a rátartás alatt, az Hamilton, neki kellett volna ezt meglépnie.
Amúgy nem vagy egyedül azzal, hogy sokat hallottad DS-t közvetíteni. Én már akkor F1-et néztem, amikor a magyar tévé még nem is adta, vagy nem minden versenyt. Szóval eleget unatkoztam Dávid Sándor dörmögő hangján, sokat vártam a rétestészta hosszúságúra elnyújtott mondataira, és örültem, amikor félpercenként kibökött egy újabb szót... Aztán ez az évek múlásával csak rosszabb lett, mert azóta egyre több hülyeséget mond.
-
törölt tag
válasz hunnylander #22890 üzenetére
huh én nagyon nem kedvelem David Sandor-t...mint élő közvetítés kommentátorát, mint cikkíróval úgy nincs bajom vele.
Ezt a Kova' nem támadott részt én sem egészen vágom...szvsz Kovalainen nagyon elgyengült közvetlenül a rajtot követően...bármit próbált volna az halott dolog.
Adva van egy pocsék rajt töle, és egy bitang jó rajt Massa-tól..ezután fullgáz van a pozíciószerzéses, azaz igen szűk féktávig, hol ért volna vissza Kovalainen? Nitró?
Sehogy,...ha pedig megpróbálja fedezni Lewis s'ggét a poros oldalról érkezve akkor még gubancot is okozhatott volna...arról pláne nem beszélve, hogy Lewis körbe lett autózva...ott Kovalainen a kanyarban már semmit nem tud tenni.
Annak meg van az oka, hogy Hamilton miért kényszerült a poros oldalra...de Kovalainen ott sem tudott volna sokat csinálni, adva van két versenyző akik a tiszta oldalon rajtoltak, és kettejük közül is Massa rajtolt jobban. Akkor mit akarhatott volna Kovalainen a poros oldalról?
Semmit. -
PazsitZ
addikt
válasz hunnylander #22777 üzenetére
És igen a stílusod, nem az hogy kinek szurkolsz. pl. AMD power-nek nem emlékszem, hogy bárki is beszólt volna, mert Hamiltonról írt, róla linkelt.
Szóval ezalapján nem kell áldozatot csinálni magadból, hogy a kis kedvenced miatt vannak az összetűzéseid.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
hunnylander
őstag
-
PazsitZ
addikt
válasz PazsitZ #22897 üzenetére
Szakadozik a netem és hsz fele eltünt
Na akkor egybe:Azért én elgondolkoznék, hogy ha ennyi emberrel van összetűzésed, akkor az is előfordulhat, hogy nem mindenki más a hibás ezért...
És nem aesir az első aki már-már ignorál és elege van a stílusodból.
Én személy szerint mondjuk még bírom, bár volt már időszak amikor én is átugrottam a posztjaidat.
És igen a stílusod, nem az hogy kinek szurkolsz. pl. AMD power-nek nem emlékszem, hogy bárki is beszólt volna, mert Hamiltonról írt, róla linkelt.
Szóval ezalapján nem kell áldozatot csinálni magadból, hogy a "kis kedvencedet övező utálat" miatt vannak az összetűzéseid.Pompi: Köszi a képeket!
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
brownus
veterán
válasz hunnylander #22898 üzenetére
utcán, bkv-én én is egy akg-vel rohangálok, k412p. szeretem a kis szürkét, nagyon szépen szól, de az utca zaja éppen annyira behallatszik, hogy nem ölnek meg jövet-menet...
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest