Aktív témák
-
simonzé
addikt
Ez hihetetlen, Massát mennyire szivatja a sors...
Ezt neki kellett volna megnyernieI don't fit in. I fit out.
-
pityeszka
őstag
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Ricardo
titán
Remélem Kova most már megnyeri.
Talán ettől a győzelemtől vérszemet kap és méltó ellenfele lesz a csapattársának!
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
Szegény Massa pedig most tényleg megdolgozott ezért az eredményért, amit elérhetett volna
- http://pazsitz.hu -
-
Jadro
veterán
Klassz dobogó lesz ez így
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Csyppa
senior tag
Toyota a 2. helyen
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Ijk
nagyúr
Massara ráragadt a finn "szerencse"
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
vagamo
őstag
Grat!
Kova és Glock
És Raikkönen!Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
pH érték
aktív tag
Szép volt finnek!
-
soulcube
aktív tag
Ez igen Kova 1. Glock 2. Massa
-
Ijk
nagyúr
Kiminek most meg óriási mákja van, így senki nem húz el előtte a vb álláson.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
ronaldo
őstag
Hamilton megint mák. (az, hogy a defekt anyaghiba lehetett-e -> mikor felrakták neki az extra lágyat, 8 kör után már a bal első keréken rendesen halványodott a fehér csík, kb. a harmadik kanyarban már füstölőst fékezett vele. Szóval... Räikönnen meg küldte 15 körön keresztül és mintha vatta új lenne a gumi...)
Massát sajnálom. Senki nem tudta tartani
Glock pedig
Ijk: Szerintem meg Kiminek balszerencséje volt. A rajtnál a 4. helyen kellett volna eljönnie. Hogy Kubica mi a tökért nyomta a falra (mikor így utólag belátható, pontszerzésért sem volt versenyben) azt nem tudom. Ha ott kicsit fair-ebbek vele szemben, akkor nem Alonso mögött megy 50 körön keresztül...
[ Szerkesztve ]
-
bajuszati
tag
A pi.....ba.....ilyen nincs...szegény Massa ilyen rajt..verseny után...
-
eXodus
őstag
nevetséges....
-
pH érték
aktív tag
-
pH érték
aktív tag
Újra jók a Ferkák!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Hihetetlen.
A ferrari beszart.
A mercin a gumi nem birta.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
bajuszati
tag
ez a gyulawéber kommnetátorpáros nem hoz szerencsét...
-
bdav
őstag
Massa tény hogy szépet rajtolt. Szvsz mondjuk Hamilton megfogta volna a 2. csere után (ránézésre többet kapott benzinileg - még ha az óra tovább is pörgött kicsit neki).
Kovának köze nem volt a futamhoz, azért örülök hogy nyert bár mondjuk nagyobb poén lett volna ha Glock megelőzi és ő nyer
Ronaldo: ha elfékezi a gumit akkor nem így kap defektet (nem az oldalán nyílik szét, mint ez). de biztos lesz majd magyarázat később
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
vagamo
őstag
válasz 7Heads Drago #22371 üzenetére
Nekem, meg az idegeim
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
simonzé
addikt
Bőr ülőgarnitúra a pódium előtt, míg más pályákon van egy asztal hűvös vízzel. Ezt így kell, van amiben Palik(ék) jobb(ak) mint a világ
I don't fit in. I fit out.
-
zolynet
veterán
Glock
Kimi -> hát most mondjam miért utáltam meg .... ha nem érted, nézd meg újra a mai futamot ... nem érdemelte meg
Massa .. gyönyörűen ment végig
NP -> kicsit több erőszakosság és jó lesz az (talán)
Rosberg-em (mint az utóbbi futamokon)Life is too short to stay stock!
-
simonzé
addikt
válasz tuskooo #22375 üzenetére
Utoljára beszélek ebben a témában: sok sok évre visszamenőleg ('86-ig) minden jelentősebb futam megvan videón, vagy vinyón. (amin MS nyert, azokból csak kevés ) Bizonyítani tudom hogy futam alatt Ferrarit nem játszanak be S O H A, semmilyen körülmények között. Kizárólag akkor ha megnyerik a futamot, és vállonveregetik egymást. Ezen kívül más Ferrari intercom-ot nem hallasz.
Téma lezárva, ennyit a demokratikus F1-ről.I don't fit in. I fit out.
-
bajuszati
tag
ez a gyula megint eltaláltaa neveket díjátadásnál......
heiki ölében egy győzelem, mint annak idejn zsocának a 8hely -
Kraptor
őstag
Ez dügunalmas futam volt..szokásosan. Massát nagyon sajnálom. Kezdem megkedvelni a srácot.
-
MPowerPH
félisten
válasz zolynet #22378 üzenetére
De, megérdemelte. A 4. helyet. Mert eddig mindig neki volt balszerencséje, gondolj csak vissza Silverstonera vagy Francia nagydíjra. Az más, hogy az időmérőn nem tud mostanában teljesíteni. Kubica meg elmehet a sunyiba, mert ha a rajtnál nem tart be Raikkonennek, akkor nincs gond.
Azért grat Massának is, mert szépet ment.hunnylander merre van?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Flashcash
Közösségépítő
A mai egyértelműen Massa futama volt, nagyon jól ment végig. Kár, hogy technikai hibák miatt nem jön neki össze a Hungaroring. (tavaly elfelejtették megtankolni ugyanitt)
[ Szerkesztve ]
-
bdav
őstag
válasz MPowerPH #22384 üzenetére
"Mert eddig mindig neki volt balszerencséje, gondolj csak vissza Silverstonera"
az miért balszerencse ha bénák a Ferrari stratégák?
Más: retekklub elmehet a francba, 10 perc se telt el a futamból és reklám. óriási.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
ronaldo
őstag
válasz simonzé #22364 üzenetére
Annyira nem lehetsz naív, hogy azt hiszed minden beszélgetést élőben nyomnak be a közvetítés alatt. Gondolod, hogy ilyen szerencsések a közvetítők hogy állandóan valami értelmes szövegbe csöppennek? Egész futam alatt beszélgetnek egymással a csapatok és pilóták, egyet-kettőt pedig felvételről bevágnak a műsorba, pont amikor őket mutatja a kamera.
Más: ma hányszor hallottad hamilton vagy kovalainen rádióját? Mert kb. az egész évben is annyit lehetett...
Oliverda: Massa nem gyilkolta szét a motort. Balszerencse, hirtelen meghibásodás. A motor azért nem annyira egyszerű szerkezet, mint négy darab gumiabroncs. Ami sokkal inkább a pilótákon múlik, hogy milyen is.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Kimi megint nem ment jól mákja van hogy ilyen elől végzett.
Massa sokkal jobb versenyző ezt ma is megmutatta, egyre jobban kedvelem a srácot.
Kova csak ment ment minden extra nélkül, ma ez is elég volt.
Hamilton detto csak nála volt egy kis baki. -
laci666
senior tag
válasz zolynet #22378 üzenetére
Mit nem érdemelt meg Kimi.Erigyél már a nagy Hamilton mit csinált Alonso mögött semmit még meg se tudta közelíteni.Kimi legalább a nyakába loholt.És az utolsó 15 kör?eszméletlen volt csak hát itt nem lehet előzni sajnos ilyen a pálya.
Massa meg szegény pedig megérdemelte volna gyözelmet már csak azért is mert az elején lenyomta a két mekit
[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
stangli
senior tag
comment.blog megmondta a frankót Szujóról
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lehet már tudni hogy mi történt Massa kocsijával?
-
trassher
addikt
Gyulát elzavarhatnák már a mikrofon mellől. Kezd idegesíteni hogy nem bírja visszafogni a Kimi imádatát. Minden elrontott manőverét 4-5 mondaton kersztül ecseteli hogy szegény a körülmények áldozata.
jerry311: Most mondjam azt hogy a f@szmakker Kimi meg 3. lett mikor végig krúzolt 70 kört?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
zolynet
veterán
válasz MPowerPH #22384 üzenetére
Ha Raik előtt van vki akkor beáll mögé és nem csinál semmit, ez nem versenyzés. Amikor meg kiveszik előle, akkor meg tolja a legjobbköröket szarásig, ez bosszant fel, ezért írtam amit. Előzni az már smafu???
Igen a rajtánál jobban is kijöhetett volna neki, de ugyanúgy beállt volna az x-edik mögé és ott elautókázik, ennyi.laci666: "Mit nem érdemelt meg Kimi' ... leírtam
De tény Hamilton sem tudta befogni a végére Alonso-t.[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest