Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz Oliverda #21295 üzenetére
Mindig is megvoltak ezek. Pajesz pl Alonsora, Kimire a kis alkesz de akár a jégembert is felfogná negatívan olyan beállítottságú ember mint akikből van pár ezen a fórumon. Massa mint maszat. Barichello mint barika. David mint kocka. Egyikből sem volt soha ekkora probléma. Soroljam még, vagy elég lesz?
-
Peat;)
veterán
válasz Motion_Blur #21300 üzenetére
Pl. Trulli...meg pl Alonso is szerintem Alonsot simán lerajtolja a Ferrarival, elég gyatrán rajtol az idei Renault. Kovát szerintem simán elkapja, szegény nagyon bénácska még ilyen autóval is, nem véletlen küldte el Briós...
-
-
Peat;)
veterán
válasz Oliverda #21303 üzenetére
Egy feka szó csak akkor lesz más tészta ha az abból arra a dologra következtetőben súlyos zavarok vannak bizonyos dolokkal kapcsolatosan. Szégyent hoztok azokra akik valóban a rasszizmus áldozatai. És ezt eddig bírtam nézni. Bocs hogy ennyit benyögtem.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz D@ni88 #21305 üzenetére
Nem várom el azt hogy felfogd 1x évesen. Na és hol van már a tavalyi hó..? A lényeg az hogy most mi van és mi lesz az utolsó verseny után.
Már megint deborzasztóan savanyú az a bizonyos gyümölcs egyeseknek...
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Csabi8507
tag
Eladó forma 1 es gyűjteményem.1980-2007 full évad az összes verseny megvan .2008 ami eddig lement futam megvan.
1970-2007 évösszefoglalók.
rengeteg film onboard verseny és sima körök. -
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #21300 üzenetére
Az kör amit mutattak végig szinte az nagyon rossz volt.
-
törölt tag
válasz Peat;) #21302 üzenetére
én speciel egyiket sem használtam...és úgy gondolom, hogy ha bármelyik fórumozó sérelmezné ezeket a ragasztott neveket, akkor az a normális, hogy már csak az egymás iránti odafigyelésből elhagyja az aki élt vele.
Nem még meg magyarázza miért van joga ezt használni akkor is ha zavar vele.
De ez ugye nem müködik. -
Peat;)
veterán
válasz #70869248 #21313 üzenetére
Kevered a dolgokat. Egy gyúnynévből eredő rasszizmus elleni dicső hősfellépés szúrta ki nálam a lufit. A gúnynevet nem látom hol helyeseltem. Remélem te sem és csak kiegészítetted a véleményedet mikor rám klikkeltél, de nem rám gondolva a "Nem még meg magyarázza miért van joga ezt használni akkor is ha zavar vele" gondolattal.
Amúgy már megbántam hogy beírtam, mert tudtam hogy félre lesz ferdítve -
Peat;)
veterán
válasz Peat;) #21314 üzenetére
Visszaolvastam, szerintem nem rám gondoltál. Ennek örülök ha így van.... Ha újra elolvasod te is a hsz-aimat remélem látod hogy miért írtam, eszem ágában nincs bármilyen mértékben felmenteni a gúnynevezőket, ha ők így gondolják csinálják. Én is csinálom néha(pl Briós nálam Briós és kész), nem is mondom hogy a kistündér vagyok. De egy merőben magasabb kategóriájú kérdést csinálni egy gúnynévből nem kell. Szerintem. Ezzel vége, ígérem, csak olvasgatom a topikot és néha írok, ma kivétel volt, tényleg megbántam hogy belemásztam, egy fórumon nehéz elmondani azt amit gondol az ember, úgy hogy a másik is megértse mire gondolok.
-
attisx
addikt
válasz Peat;) #21315 üzenetére
A becenevekkel, amennyiben többé-kevésbé szellemesek, nincs semmi baj. Pl. Hamilton-t többen "Sonka"-nak nevezik és soha egy szót nem szoktunk miatta. A fekázás viszont igen is sértő, legalábbis én még pozitív értelemben használva nem találkoztam vele (el sem tudom képzelni ilyen formában) .
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
hunnylander
őstag
Egy szep kep, metaforikus jelentessel.
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #21317 üzenetére
Kinek, mit jelent ugyebár
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
attisx
addikt
JCole: Arról ezek szerint lemaradtam. Mindegy engem nem zavar...
[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
Kiminek bazi nehéz dolga lesz a rajtnál. Nem kérdés, hogy gyorsabban rajtol mint a körülötte levők, de megint nem lesz helye előzni. Szóval Massának muszáj lesz valamit csinálnia... Alonso hátracsúszik majd Kubica mögé (aki valahogy mindig odakerül ) és Kovalainen is le fog morzsolódni szerintem.
-
veterán
Ezüst(ló)nyíl
de vigyázz, van egy kis feketés beütés ebben a lóban
biztosan 2010-re készül és Hamilton kiüti az oda készülő Alonso-t
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #21318 üzenetére
A Merci emblema most feljebb van. Rising star.
Nade, viccet felreteve, holnap majd kiderulhet, hogy mennyi is az annyi. Korai meg temetni az agaskodo pacit.
www.HunnyF1.com
-
kerjani
aktív tag
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
Male
nagyúr
válasz Motion_Blur #21330 üzenetére
Háááát.... na ez már nem gyaloglás közbeni.
Remélem amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan megy is... mondjuk holnap reggelre ha elmúlna...
-
-
gV
őstag
Gyáá, ez az időmérő alakulhatott volna jobban is, de Kimi optimizmusából rám is ragadt szal nincs még veszve semmi. Felipe remélhetőleg egy simább futamot fut mint multkor és minimum dobogón végez.
-
hunnylander
őstag
Kovalainen nem segíti Hamiltont
„Nem segítek neki, megpróbálom elvenni tőle az első helyet! De nem fogja könnyen adni. Kemény verseny lesz, de tiszteljük egymást és egy csapatnak dolgozunk, azonban nem támogatok senkit, megpróbálok győzni."
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
válasz Oliverda #21333 üzenetére
Aha, az élsportolók már csak ilyenek, beton másnaposan szoktak pl. időmérőt futni. Kimit már rég kibaszták volna, ha az alkohol csak egy kicsit is belejátszott volna a teljesítményébe. A média szépen megkreálta neki ezt az alkoholista imázst, a formula.hu szintű gyerekek meg be is nyalják az egészet.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JJános
addikt
válasz hunnylander #21335 üzenetére
Ez olyan, mint amikor az elefánt meg az egér mennek egy hídon. Hogy dübörgünk, mondja az elefánt. Hátha még egyszerre lépnénk! - mondja az egér.
Kova nem segíti Hamit. Tudjuk, látjuk. Csak ne kockáztasson feleslegesen, mint legutóbb. Hami úgyis elmegy neki, ez nem kérdés.
És most meg előtte is van.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
AMD Power
titán
válasz hunnylander #21335 üzenetére
Ez szerintem teljesen normális. Miért kéne neki segíteni....
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #21336 üzenetére
Szerintem vagy rosszul sikerult kepekrol van szo (lepteben mindenkinek ilyen az arca bizonyos pillanatokban), vagy egyszeruen megbetegedett, influenza, laz, hasmenes stb., csak nem akarja lemondani a futamot, mert meg az a nehany pont amit betegen szerezhet, az is sokat szamit.
www.HunnyF1.com
-
D@ni88
addikt
Na szép.
Ha Hamire mondjuk hogy szinesbőrű, feka akkor már egyből elítélitek az embert, pedig hát ez tény. Ezt mindenki látja, és ezek a kijelentésekkel addig nincs is gond amíg nem bővülnek további kötőszavakkal.Aztán ti meg lealkolholistázzátok Kimit, meg hogy másnapos volt, közben egyszerűen szarul van. És azért sztem az alkoholista az elítélendő, az meg hogy fekete valaki az nem.
Ez így is van. De ha azt nem lehet használni hogy fekete, akkor meg hogy van pofátok alkoholistázni Kimit? szval ennyit arról hogy TI milyen "korrekt" csávók vagytok.Kimi nem alkoholista, csak szeret néha néha a pohár alját látni. De azért nem minden nap mint nap, és minden héten. És mondjátok azt hogy ti még sosem ittatok annyit amennyit kellett... Csak hát nála ez fel lett kapva...
-
hunnylander
őstag
válasz D@ni88 #21341 üzenetére
Ti meg lealkoholistazzatok? Nincs ti! Es ki alkoholistazta le? Nem csak egy alkoholista nezhet ki masnaposan. Es teny, hogy a fotok 'masnapos' kinezetunek mutatjak, de betegsegtol is lehet ilyen az arca stb.
Sok embernek pedig jot is tenne, ha megmondanak neki, hogy alkoholista (altalanossagban beszelek, nem Kimirol), ugy talan jobb eselye lenne leszokni rola. Feketeborunek lenni meg nem hasonlo dolog, mint alkoholistanak lenni, mert utobbi szerzett betegseg. A borszin az meg egy termeszetes testi vonas, amire nem kellene utalgatni pejorativ szovegben.
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #21336 üzenetére
Hát ha beteg lenne akkor azt már megírták volna. Az is lehet hogy csak nem aludt mert egy bagoly huhogott péntek este az ablaka alatt, mindenesetre bármi is legyen nem túl egészséges a feje azokon a képeken. Így pedig bizonyára nehéz koncentrálni.
Markgx10: sáláláláláááá
-
D@ni88
addikt
válasz JJános #21344 üzenetére
B@szod, nem látjátok a fától az erdőt?
ott írom hogy az alkoholistaság az elítelendő, az hogy valaki színesbőrű az nem.
és én ezt így is gondolom, és mivel nem ítélem el a színesbőrűket, ezért én nem látok semmi kivetnivalót abba hogy használom! Mivel én nem olyan szövegkörnyezetbe használom. SZTEMON
most újranéztem az időmérőt, Alonso Kimi előtt van, pedig a 2. körbe is lágy gumin jutott be és ott is csak épp hogy beért szval nem sok benya lehet benne, és így azért gyors lehet az első 12 körben -
Oliverda
félisten
válasz D@ni88 #21346 üzenetére
Az elmúlt bő 50 hozzászólásban rajtad és Motion-ön kívül más nem írta le azt hogy "alkoholista". "SZTEM" jó lenne ha kicsit leállnál a Hamilton témáról mert már kezd unalmas lenni.
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #21347 üzenetére
hát de az idei renualt nem jól rajtol, habár üres tank és gumis részről indul, majd meglátjuk
várom a futamot -
attisx
addikt
válasz hunnylander #21343 üzenetére
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy pl. a szinesbőrű és a fekete szavakkal nincs itt senkinek problémája, hisz ezek nem negatív, nem pejoratív értelmű kifejezések. Ellenben a feka tulajdonképpen a nigger magyar megfelelője. Aki nem érzi a külbséget, csak szánni tudom...
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy igazán kíváncsi lennék már egy nagybetűs megnyilvánulására is ezügyben )
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest