Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shodan

    addikt

    válasz vasste #21721 üzenetére

    Sajnos nekem is hasonló bajom van, kicsit el vagyok keseredve. :( mk7-fiesta 4 napja jött elő a hiba. Nem tudom nálad van valami előrelépés? Vagy jelentkezik e még a hiba?
    Transmission malfunction"/"Engine malfunction" felirat, bimbammolás, D900/E510-es hibakódok, NVM EEPROM fail ez a hiba nincs, viszont
    16-os PATS kódot kapok (communications fault between the PCM and the PATS system). Semmi előjele nem volt eddig.
    Eddig ellenőrizem a PCM biztosítékot és relét ,de nem látok hibát. Akksi már vagy 15-ször lehúztam és vissza. Töltöttem 1 napig. 4-5 hónapos akksi, hibátlan.Pótkulcsot próbáltam. Másik távirányítóba elemcsere, tudom nincs köze hozzá de hátha.Amiket elérek vezetékkötegeket próbáltam megmozgatni.

    Próbáltam BT-s ELM327-el és USB-sel is, de egyikkel sem csatlakozik. Korábban működött mind a 2-vel. Szerintem a PCM talán nem is kap kakaót. Eddig nekem ennyit sikerült.

    Ezt a 60 Ohm-os dolgot még nem néztem, mert annyira nem értek hozzá, de ha jól olvastam máshol akkor az OBD2 csatlakozón a 2 CAN bus (6 és 14-es pint) kell összekötni?

    Annyi pluszban hogy az elmúlt pár hétben nem használtam mindennap az autót. 2-3 nap, meg hideg van. Nem tudom ezzel lehet e összefüggésben...

    [ Szerkesztve ]

    www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Új hozzászólás Aktív témák