- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz
LeslieG Jr. #23 üzenetére
semmi baj, műxik úgy néz ki, mégis. csak még egy kérdés: mi az hogy DV Type-1 és DV Type-2?? mi a különbség a kettő között? Mindekettővel úgy látom szép a kép. Amúgy a wines télleg fos, jó minőségben (1 perc alatt 187 mb-ot másol a gépre) undorító a kép, a többi akkor milyen lehet?
próbáltam párat, elég béna...ulead gyönyörűen leszedi és most úgy láccik nem akad. azért mégis leszedtem újra az ace-t és feltettem a másikat
a K-Lite-ot
-
scapegt
őstag
válasz
LeslieG Jr. #16 üzenetére
na ez remek. leszedtem az ace mega codecs packot és felraktam a k valamit amit írtál...hát most már a windows-os sem tölti le a filmet a kameráról egy meghatározatlan hiba miatt
király
-
scapegt
őstag
válasz
LeslieG Jr. #18 üzenetére
én is azt az uleados progit használom, de nálam 15 gb egy kazi...és miért nem lehet dvd hq-ban leszedni az anyagot?? úgy ráférne 2 óra egy dvd-re. vagy úgy nagyon lerontja? csak aviban meg mpegben engedi a program.
-
scapegt
őstag
válasz
LeslieG Jr. #16 üzenetére
és Te mivel szeded le a kameráról a cuccot? És mivel írod ki?
-
scapegt
őstag
válasz
LeslieG Jr. #14 üzenetére
ez a legújabb belőle?
K-Lite Codec Pack 2.74 Full, Standard and Basic
Mert akkor letöltöm otthon -
scapegt
őstag
válasz
LeslieG Jr. #12 üzenetére
nekem az Ace Mega Codecs Pack van fent, talán a legújabb abból is. Az lehet a gond??? Mi köze annak ahhoz hogy a kaziról átmásolom gépre?
Ja igen te éjszaka tudsz kamerázni éjszakai módban? nekem akad mint állat és totál nem elég az lcd kijelző fényereje ahhoz hogy bármit is látni lehessen...majd értekezhetnénk tapasztalatokról a kamerával kapcsolatban
a notiban 512 ram van szerencsére. töredezettmentesítés szerintem nem kell mert a noti még csak pár napos. -
scapegt
őstag
Ma megpróbálom a winessel aztán kiírom uleaddal és majd meglátjuk
Aztán újra írok ha nem megy -
scapegt
őstag
hát biztos...én úgy gondoltam hogy mivel a kaziról való áttöltés ''valós'' időben megy, vagyis 1 mp az valóban 1 mp és ha ezt nem bírja a winyó írni akkor akadni fog a film a gépen. Akkor mégsem így van?
Ha nem, hát nem
Akkor megpróbálom win-essel átszedni és uleaddal szerkeszteni, bár amikor konvertál és ír akkor is elront vmttalán még annyi segítene ha isoba menteném előbb és abból írnám ki...nem?
-
scapegt
őstag
Sziasztok
Lenne egy nagy gondom. Van egy Panasonic NV-GS75-ös kamerám. Van hozzá egy új notim (A3AC-5099) Intel Pentium 1.7-es procival. A gondom az, hogy firewire-n átrakom az anyagot a kaziról a gépre és már az avi is akad néhol, de elég durván, a hang is érdekes lesz...ha kiírom hát akkor meg egyenesen katasztrófa...még több helyen akad. Kérdésem: Mi lehet a gond? Lassú a proci?Az okozhat ilyet?
esetleg fut vm (pl avast) ami bezavar? egy képernyőkímélő bekapcsolás is zavarhat-e? Egyáltalán melyik progival érdemes áttölteni a video kameráról a felvételeket? Én az Ulead programját használom (most nem jut eszembe a neve de könnyen kezelhető kis progi, tetszik).
Szóval mi lehet a gond? Valaki segítsen lécci, van már elég sok kazim amiről át kéne szedni a cuccot
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest