- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
A Winfosos cumót én nem használom mert az úgy gáz ahogy van. Amúgy meg én tényleg a K-Lite Codec packot használom mert nekem is régen az Ace volt fent és az olyan dolgokat csinált hogy az na. Olyan szinten beépül a Win-be hogy csak format-tal lehet kiírtani.
Mondom nekem a K-Lite van fent és jól működik a Ulead-ban a filmfelvétel a kameráról. Bocsi hogy ajánlani mertem egy másikat.Én nem akartam hogy ez elrotsa mégjobban a rendszert.
De ezt nyugodtan megkérdezheted abban a totyikban ahol a kodekekről társalognak hogy az Ace-ről mi a véleményük.
Mégegyszer sorry. -
LeslieG Jr.
őstag
Én a Ulead DVD MovieFactory4-el szoktam átmenteni a video anyagot AVI-ba. Még használom a Pinnacle Studio Plus-t kisebb effektezésre. Azaz jó ha nyersen van mert ha vágni kell nem kell szöszölni vele. Igaz ilyenkor egy kazi anyag van vagy 12GB is.
Ugyhogy kell neki hely rendesen. De hát DV-AVI az helyigényes kis jószág.
A kiírás attól függ melyik programmal véglegesítettem a ''kész'' anyagot. Ha az Ulead-del dolgozam utoljára akkor azzal, de ha a másikkal akkor meg azzal. Csak hogy jó legyen a végeredmény.
[Szerkesztve] -
LeslieG Jr.
őstag
Hát ha ajánlani tudom akkor az Ace kodek packot szedd le mert az tud érdekes dolgokat művelni. Saját tapasztalat.
Hát sajnos az éjszakai felvételeket el kell(0 luxnál) felejteni mert mint tudod ez a tipus a legkisebb a 3CCD kamerák közül és nem add 25fps képet hanem csak 12fps körül és akad mint atom. Csak akkor érdemes ha esetleg horror filmet forgatsz.Én elég kevésszer használom a 0 lux-os felvételeket. Sajnos ez egy gyenge pontja a kamerának, de nekem nagyon bejött a kis kamera.
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!
Jééé nekem is van egy ugyan ilyen kamerám.Nagyon jó kis jószág.
A kodek pack ha esetlege van fent az tényleg bezavarhat ha nem megfelelő ahogy Lolek kolléga mondja. Én legalább is a K-Lite Codec Pack-ot használom és ennél tökéletesen megy a firewire-es videomásolás a kameráról. Bár nem tudom mennyi rammal rendelkezik a gépecskéd, de jó ha van benne 512MB ram vagy több. És még egy jó tanács ha videoanyaggal dolgozol elötte mindig csinálj egy töredezettmenetsítést csak a biztonság kedvéért, mert azért van átvitel rendesen a DV-ről firewire-en.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest