- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
Nekem pl. nincs türelmem megtanulni gaempad-del játszani (illetve lenne, ha a játék megérdemelné), de az xboxos haverokat így is elverem boxon, amikor házi bajnokságot játszunk, illetve 11-ben így volt, szerintem az ideiben is így lenne.
Idén ugye direkt úgy van megcsinálva a játék, hogy cselezős vérpistikének legyen kedvezőbb. A játékosok is többet mozognak értelmetlenül, így a realitás megy a levesbe. Arról nem is beszélve, hogy a becsúszásnál kb. szellemi fogyatékoshoz hasonlóan viselkednek a játékosok, bár ez az elmozgásokról is elmondható.
Nagyon rá voltam készülve, hogy ütni fog a játék és hogy végre teljes értékű fifát kap a pc-s is, komolyan elgondolkodtam egy gamepad beszerzésén, de miután a 12-nek annyi köze van a realitáshoz, mint dobostortának az ütőhöz, nem láttam értelmét komolyabban foglalkozni a dologgal. Nagy csalódás és nagy visszalépés a 12.
Valóban rosszul jön lövésnél, hogy nem tudom pontosabban becélozni, de finesse shottal így is be szokott menni nehezebb szögből is. Sok apró mozgással teletűzdelt sokpasszos játékot játszom, ami billentyűzettel sokkal könnyebben kivitelezhető, mivel az irányváltoztatás így sokkal gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest