- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
Nekem pl. nincs türelmem megtanulni gaempad-del játszani (illetve lenne, ha a játék megérdemelné), de az xboxos haverokat így is elverem boxon, amikor házi bajnokságot játszunk, illetve 11-ben így volt, szerintem az ideiben is így lenne.
Idén ugye direkt úgy van megcsinálva a játék, hogy cselezős vérpistikének legyen kedvezőbb. A játékosok is többet mozognak értelmetlenül, így a realitás megy a levesbe. Arról nem is beszélve, hogy a becsúszásnál kb. szellemi fogyatékoshoz hasonlóan viselkednek a játékosok, bár ez az elmozgásokról is elmondható.
Nagyon rá voltam készülve, hogy ütni fog a játék és hogy végre teljes értékű fifát kap a pc-s is, komolyan elgondolkodtam egy gamepad beszerzésén, de miután a 12-nek annyi köze van a realitáshoz, mint dobostortának az ütőhöz, nem láttam értelmét komolyabban foglalkozni a dologgal. Nagy csalódás és nagy visszalépés a 12.
Valóban rosszul jön lövésnél, hogy nem tudom pontosabban becélozni, de finesse shottal így is be szokott menni nehezebb szögből is. Sok apró mozgással teletűzdelt sokpasszos játékot játszom, ami billentyűzettel sokkal könnyebben kivitelezhető, mivel az irányváltoztatás így sokkal gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- További aktív témák...
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest