Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Kérnék segítséget attól a tisztelt fórumtárstól, aki Fedora alá telepített ÁNYK-t. Készítettem a feleségemnek egy Fedora VM-et a későbbi hordozhatóság végett, ide kellene tennem. Elvileg sikerült is, hiszen a NAV oldalán van RPM csomag, de azt felrakva csak az OpenJDK megy fel, ÁNYK sehol. Ha az AbevJava.jar csomagot telepítem terminálból, gyönyörűen felmegy, a telepítő végigvezet úgy, ahogy windowsban, de indító megint sehol. A telepítési mappában ott az abevjava_start.jar, de az meg nem indul, az OpenJDK-t pedig nem tudom hozzá társítani, mert nincs a listában. Mi az, amit eltolok?
Gyorsan hozzátenném, hogy nem vagyok linux guru, és tudom, hogy a Fedora nem kezdőknek való, valahogy mégis ehhez húz a szívem, mert "tiszta" rendszer, nem pedig a valami valamijének a leszármazottjának a valamije. Így inkább ezt a vonalat erőltetném.Köszönöm, ha valaki megtisztel a válaszával
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest