Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok. Kérnék segítséget attól a tisztelt fórumtárstól, aki Fedora alá telepített ÁNYK-t. Készítettem a feleségemnek egy Fedora VM-et a későbbi hordozhatóság végett, ide kellene tennem. Elvileg sikerült is, hiszen a NAV oldalán van RPM csomag, de azt felrakva csak az OpenJDK megy fel, ÁNYK sehol. Ha az AbevJava.jar csomagot telepítem terminálból, gyönyörűen felmegy, a telepítő végigvezet úgy, ahogy windowsban, de indító megint sehol. A telepítési mappában ott az abevjava_start.jar, de az meg nem indul, az OpenJDK-t pedig nem tudom hozzá társítani, mert nincs a listában. Mi az, amit eltolok?
Gyorsan hozzátenném, hogy nem vagyok linux guru, és tudom, hogy a Fedora nem kezdőknek való, valahogy mégis ehhez húz a szívem, mert "tiszta" rendszer, nem pedig a valami valamijének a leszármazottjának a valamije. Így inkább ezt a vonalat erőltetném.Köszönöm, ha valaki megtisztel a válaszával
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple Watch
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest