Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Grafikával nekem az a fő bajom, hogy egy piros konténer kilométerekről is "világít". Nem olvad bele semennyire a környezetében. Ilyet utoljára low grafikai beállítások mellett láttam.
Mindent csak egy norton commanderes listából lehet elérni, számomra ez is elfogadhatatlan 2018-ban. Pl az ételek között folyton böngészni kell mit érdemes megenni és mit nem. Nem szortírozza h mi nyers és mi főtt. Ezzel megy el a játék kb 10%-a.

Folyton minden szemetet le kell darálni, mert különben nem tudod cipelni / eladni nincs kinek. Építesz egy bázist (ahova visszatérni úgysed fogsz) bespwanol egy csomó robotot a semmiből hogy nehogy le tudd tudni a kötelező alkatrész darálást.
Aztán megcsinálsz egy questet és jutalomból ad még egy halom szemetet.

Köszönöm nekem ennyi elég volt ebből a "csöves-szimulátorból"

-
Geresics
addikt
Remek leírás, köszönjük!

A korábbi játékoknál minden sz@rt elolvastam, de itt nem tudom még, hogy ez hogy fog működni, mert mindig ketten fogunk játszani, az meg milyen már, hogy "várjál, ebben a computerben van még 5 jegyzet, azokat végigolvasom", és addig a másik meg ott áll, és unatkozik? F3-ban volt, hogy egy gyárat mire végigjártam, eltelt több, mint egy óra, mert mindenhol volt egy gép, és amikor mindent elolvastam egy komplett történet állt össze. Ez tök jó single player esetén, de multinál egyelőre nem tudom elképzelni...
Na mindegy, majd meglátjuk, ha végre elindulunk a bunker ajtajából ketten!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest