- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Én sem tudom, ez a legkisebb probléma a játékkal, engem például a túlontúl leegyszerüsitett párbeszédrendszer jobban zavar speciel.
(#7125) Chabe89 Anno én is ezt mondtam, és nekem úgy rémlik kikerülte.. csak ugye jóval később az adott küldetésnél elő fog tünni.
,,Fogod és agyonlövöd jó messziről, ha ennyire zavar."

(#7126) sqpp holy....

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Windows 7
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Spórolós topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest