Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
válasz
4264adam
üzenetére
hm, hát nem tudom. szvsz meg pont felesleges. ha raksz a sneakre akkor felesleges a chameleon, mert úgysem vesznek észre. ha meg nem akkor pakolhatsz te magadra akármit akkor is észrevesznek.
mondjuk max a játék elején mikor még csak 1-2 pont van a sneakon akkor látom értelmét, de alacsony szintem meg úgysemadja a játék. én ledobtam mert ha szembe megyek velük akkor sem vesznek észre. inkább teszek a helyére valami dmg csökkentőt vagy növelőt az többet ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Mikrotik routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs