- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
válasz
4264adam
üzenetére
hm, hát nem tudom. szvsz meg pont felesleges. ha raksz a sneakre akkor felesleges a chameleon, mert úgysem vesznek észre. ha meg nem akkor pakolhatsz te magadra akármit akkor is észrevesznek.
mondjuk max a játék elején mikor még csak 1-2 pont van a sneakon akkor látom értelmét, de alacsony szintem meg úgysemadja a játék. én ledobtam mert ha szembe megyek velük akkor sem vesznek észre. inkább teszek a helyére valami dmg csökkentőt vagy növelőt az többet ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest