Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
hali!
van nekem egy névsorom és a nevekhez tartozik mindenféle adat. ez mind külön oszlopokban van. hogyan tudom megcsinálni, hogy az neveket abc rendbe rendezzem úgy, hogy velük együtt az adataik is rendeződnek a megfelelő sorrendbe?
köszi előre is!
-
sanyixXx
senior tag
hali
van egy sok oszlopos és soros munkafüzetem/névsorom. az utolsó oszlop jelöli, hogy az adott sorban lévő ember részt kíván -e venni egy rendezvényen. megoldható valahogy, hogy az utolsó oszlopban beikszelt embereket a névsor elejére rendezzem, az a nélkülieket meg a végére?
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro - Desert Titanium - 256GB - Akku:99% - Újszerű állapot! Jótállás:2028.07.04-ig
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50