Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ritterkrisz
tag
Sziasztok,
Szeretnék olyan táblázatot létrehozni, amibe ha bemásolok új adatokat ellenőrzi, hogy szerepl e már benne., illetve jelöli és/vagy törli azonnal.
Kb. 50.000 sor van ebben a táblázatban egy oszlopban.
Eddig a feltételes formázás/ismétlődő értékek parancsal dolgoztam, de nagyon lassú és átláthatatlan (nem a vasam hibája
) Van esetleg valami megoldásotok?
-
ritterkrisz
tag
Sziasztok,
Azt tudom, hogy kell excelben ismétlődő (duplikált) értékeket megtalálni. De én azt szeretném, hogy az ismétlődő értékekből az excel egyik étéket sem tartsa meg, törölje azokat. Van erre valamilyen lehetőség?
Köszönöm a segítséget!
-
ritterkrisz
tag
Sziasztok, Hogy tudok excelben azonos tartalmú cellákat kiszűrni?? Arra rájöttem, hogy lehet törölni, de én törlés előtt látni szeretném melyek ezek a sorok. Köszönöm a segítséget.

-
ritterkrisz
tag
Sziasztok, Hogy tudok execelben azonos tartalmú cellákat kiszűrni?? Arra rájöttem, hogy lehet törölni, de én törlés előtt látni szeretném melyek ezek a sorok. Köszönöm a segítséget.

-
ritterkrisz
tag
Még egy kérdés..
A1 B1 C1 D1.. cellák tartalmát szeretném összevonni egy egy cellába, de úgy, hogy veszzővel és space-el legyenek elválasztva, majd ezek elé egy-egy szót beszúrni??

(A1 -- X, B1 -- Y, C1 -- Z ------> D1 -- x y z majd D1 xx: X, yy: Y, zz: Z
-
ritterkrisz
tag
Sziasztok, Adott cellák tartalmát szeretném kiegészíteni egy fix adattal/szöveggel, hogy lehet ezt megoldani?
( A1 cella tartalma: xyz és azt szeretném, hogy xxx/xyz legyen)
Előre is köszönöm a megoldást

-
ritterkrisz
tag
Siker

-
ritterkrisz
tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Annyi probléma merült még fel, hogy ezt a szöveget egybe fűzi. Nem lehet beállítani, hogy az összefűzött cellák között maradjon szóköz?
-
ritterkrisz
tag
Sziasztok!
Létezik valamilyen módszer arra, hogy több cella tartalmát betudom másolni egy cellába és mindezt tömegesen??
-
ritterkrisz
tag
Sziasztok
A képen látható táblázatban szernék olyat csinálni, hogy a D oszlopban lévő termék kép sorok elé szeretnék beszúrni valamit.
Példa:
8. sor termék kép oszlop jelenleg: mentő/005120-4.jpg, de ezt szeretném product/mentő/005120-4.jpg és így tovább 5000 soron keresztül.
Lehet egyáltalán ilyet?
Egyesével kellemetlen lenne átírni 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Fferi50