Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woolwich
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Nem jól fogalmaztam, én a data barokra gondolok, de inkább beszúrok egy screenshotot:
Szóval azt szeretném megjeleníteni, hogy adott személy (sor) milyen szintű tudással (az ábrán jelenleg 1-2-3) rendelkezik egy adott területen (oszlop) és a színekkel szemléltetném azt, hogy egyébként érdekli az a terület (zöld) vagy nem érdekli (narancs). A "smiley" mutatja azt, hogy ha nincs tudása az adott területen, de amúgy érdekli vagy hidegen hagyja.
A feltételes formázás-data bars funkcióval egész jól lehet ezt szemléltetni, csak még jobb lenne, ha egy irányba telítődne a bar mindkét szín esetén, de amennyire utánaolvastam tegnap ez nem megoldható ezzel a funkcióval. -
woolwich
tag
Sziasztok,
Meg lehet valahogy csinálni azt, hogy conditional formatting-bar charttal ugyanazon a területen 2 féle színű értékek jelenjenek meg?
Úgy értem, hogy pl. 1-5 között zöld és -1 és -5 között piros legyen a bar és mindezt úgy, hogy mindkét esetben ugyanúgy jobbra telítődik a bar, csak a színek mások.
Egyelőre úgy tudom megoldani, hogy 2 színnel mutatja őket, de a -1-et nagyobbnak mutatja, mint a -5-öt
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Van egy Excel file, amelyhez csak bizonyos accounttal rendelkező személyek férhetnek hozzá (az vagyok), illetve semmit, de tényleg semmit nem tudnak vele kezdeni.
Na most a tábla 32K soros, így elég nehéz belőle konklúziókat levonnom szűrések stb. nélkül.
Másolni nem lehet belőle, 3rd party converterek hibára futnak. Egyedül nyomtatni tudom .pdf-be és onnan tudnám visszamenteni .xls-be, de valamiért az is hibára fut.Bármi ötlet hogy lehet megkerülni ezt a lockot?
Tudom, hogy okkal van rajta, de hiába van hozzáférésem, semmit nem tudok vele kezdeni ebben a formában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Tárhely szolgáltató választás
- Gumi és felni topik
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest