Hirdetés

Keresés
 • duvi

  Topikgazda

  "Valaki magyarázza meg nekem mi a jó élet az amikor ilyen escape vector fele kellene irányítanom az irányíthatatlan sidefos gépemet," Az "escape vector" az ugrási irányt mutatja. Ez akkor jöhet elő, ha túl közel vagy egy bolygó gravitációs teréhez. Ilyen esetben nem közvetlenül a célrendszer felé kell nézni a hajó orrának, hanem az escape vector felé. Ezt kiírja a fedélzeti computer és egy kék célkereszt mutatja ezt az irányt. A tájolásban segít az irányvektor mutatója. A teli kék pötty legyen a célkeresztben:

  A felfedezés nem szabad szemmel történik. Scannereket kell használni hozzá. Olvasd át az ITTENI hozzászólásokat a bővebb infókért. Kezdésnek azt ajánlom, hogy nem csak egyféle módon próbálj pénzt keresni. Vállalj el egyszerűbb küldetéseket, utazás közben mehet a felfedezés és a wanted hajók kilövése. Ha nem érzed biztosnak a hajód irányítását, akkor érdemes visszamenni a Training küldetésekre gyakorolni. Ott nem ér semmiféle veszteség, ha nem jön össze egy feladat.

  [ Szerkesztve ]

  Samsung Galaxy S8

 • pitepeti71

  PH! addikt

  Szia
  A géped a hyperspace-ban irányíthatatlan, valószínűleg közeli hajók, vagy egyéb objektumok miatt dob ki. Kalózok lehetnek, vedd fel velük a harcot, vagy próbálj lelépni ... Kik támadnak rád?
  A régi Elite-ben az ilyen támadások gyakoriak voltak Thargoid övezetben, de erről ED-ben még nem hallottam. Valamint Anarchista és Dictatorship mtársadalmak mellett is erős volt az ellenséges tevékenység.

  A felfedezésnél pedig rakd be célpontba az adott bolygót, nem kell kiszúrni, körbe van rajzolva sárgával.
  Célpontnak úgy tudod berakni, hogy 1-es gomb, azaz bal oldali konzol, ott látod ezt a képernyőt, és az adott rendszer összes objektuma célpontként kiválasztható ;) Utána frame shift drive, és go ;)
  Remélem tudtam segíteni.

  "A moderációs elvek soha nem objektívek, mindig óriási teret adnak a moderátoroknak, a moderátorok pedig mindig saját szubjektív elfogultságuk szerint, részrehajlóan moderálnak."

 • Terrorista

  senior tag

  Téged interdictionnel zaklatnak az npc-k. Amit Duvi írt az másra vonatkozik. Azért kapnak el, mert nem tudod a célra tartani a hajót és azért irányíthatatlan, mert megfelelő modullal zavarják a hajtóműved. Két oldalt van 1-1 félkörív (kék-piros), ha a piros betelik akkor kiszednek supercruise módból és elkezdenek lőni.

  Ha sikerül a vektorra tartani a hajót, akkor a kék körív telítődik. Ha teli lesz, akkor leráztad őket és mehetsz tovább.

  Eleinte zavaró és nehéz ezt elkerülni, de kis gyakorlással már menni fog.

  Más

  A piac megint fenomenálisan működik. Egyik bányászköröm végén sikerült eladnom 0 creditért 10 palladiumot (még jó hogy nem a platinumot). Minek ide reset meg wipe, ha a játék alapjaiban is szopatja az embert.

  [ Szerkesztve ]

  OnePlus 5 64GB // Nexus 10 32GB