Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz duvi #35896 üzenetére

    "helyben szintetizálj lőszert"

    Hogymitcsináljak? :DDD
    Ne már, azt hittem már mindent tudok.

    Egy cargo még talán elfér a Ferben, ha bevállalom, hogy kifogyhat a nafta. Szóval lehet olyat, hogy a cargoban valami van és abból lesz lőszer a levegőben? Ez jól jönne. Bolygófelszín az viszont már nem jó, mert oda is le kell szállni, tökmindegy.

    Úgy lehet, hogy ez (is) olyan valami van, de minek lehetőség lenne. Például nekem a neutron csillag valahogy ilyen lett. Ha a galaxy mapon egerészek
    (Rifttel marha körülményes és idegesítő kezelni a mapot, mert állandóan elugrik magától a fejkövetés egérfunkciója miatt)
    szóval mire eljutok oda, hogy csillag, aztán feltöltök hát ez együtt jóval több idő, mint amit ér az egész. Még nincs meg a fullFSD tuning, csak a hármas. Most ugrik az Explorerem 35ls-t, Ezzel végigugrálni sima töltéssel gyorsabb, szóval kb. semmi értelme a szupertöltésnek Úgy ha jól emlékszem engedett 47ls-t, szóval egy fél ugrásnyi, amit ér az egész. Nem is használom soha. Érted az egész út általában 1-2-3 megállós. Nagyon ritkán vállalok 4 megállós verziót, szóval mindösszesen olyan 300-500ls hosszúak. Nekem 3-10 ugrásnyi között szokott lenni egy-egy megálló között majdnem mindig.

    Egyszerűen nem is értem mikor lenne ez az FSD túltöltés praktikus.

Új hozzászólás Aktív témák